Nintendo eShop card 15 euro

De Nintendo eShop card van 15 euro is ideaal als cadeau of wanneer je net wat extra tegoed nodig hebt voor een nieuwe game. De Nintendo eShop kaart kun je besteden in de Nintendo eShop. De Nintendo eShop kaart is een digitale waardebon om je Nintendo eShop tegoed mee op te waarderen of om je Nintendo points mee aan te vullen. Het aanschaffen van een Nintendo card is heel gemakkelijk via herladen.be. Lees snel verder hoe het werkt en wat je met de card kunt doen.

Vervaldatum: Vervalt niet

Hoe werkt de Nintendo eShop card?

De Nintendo eShop card koop je gemakkelijk via jouw mobiel of pc bij Herladen.be. De gemailde code kun je vervolgens inwisselen bij de Nintendo eShop om jouw tegoed of Nintendo Points mee op te waarderen. Na het invullen van de code in de eShop zal het tegoed direct worden opgehoogd in jouw digitale wallet. Het grote voordeel van de eShop is dat de games allemaal digitaal verkrijgbaar zijn gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om de game na betaling direct te downloaden en te spelen. Volg onderstaande stappen om snel gebruik te maken van de Nintendo eShop card:

 1. Kies de gewenste eShop card waarde
 2. Vul jouw gegevens in
 3. Betaal gemakkelijk en snel via iDEAL, PayPal, Credit Card, paysafecard of per overboeking
 4. Na betaling ontvang je de code direct via e-mail
 5. De code wissel je digitaal in voor games, demo’s, filmpjes of Wii en DS-software in de verschillende Nintendo shops.

Wat is de Nintendo eShop?

In de Nintendo eShop vind je een overzicht van alle games die je kunt aanschaffen met een Nintendo card. Van Super Smash Bros Ultimate tot Pokemon Let’s Go Eevee, je vindt het allemaal terug in de Nintendo eShop! Je kunt de code tevens direct inwisselen op verschillende Nintendo apparaten zoals de Nintendo Switch en de Europese versies van de:

 • Nintendo Switch
 • Nintendo Switch Lite
 • New Nintendo 3DS
 • New Nintendo 3DS XL

Wii, Wii U Nintendo 2DS en Nintendo 3DS eShop stopgezet

De eShop voor de Wii is door Nintendo beëindigd op 31 januari 2019. Sindsdien is het niet meer mogelijk om het eShop tegoed te gebruiken voor de Wii Vanaf 27 maart 2023 zal het niet meer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de Nintendo 3 DS. Daarnaasr zal het niet meer mogelijk zijn om gratis content te downloaden, waaronder demo's van games. Verder zullen hieraan verbonden diensten ophouden te functioneren. Sinds 29 augustus 2022 is het niet meer mogelijk om  het tegoed van een account in de Nintendo eShop voor de Wii U en intendo 3DS aan te vullen met een Nintendo eShop Card. Tot 27 maart 2023 zal het echter nog wel mogelijk zijn om dowloadcodes te gebruiken. Hou hier rekening mee bij het aanschaffen van de Nintendo eShop card 15 euro.

Producten in de Nintendo eShop

Naast nieuwe games kun je in de Nintendo eShop ook demo’s, filmpjes, kleding, speelgoed, collectables, accessoires en zelfs Nintendo Switch.

Heb je dus een game gezien welke je leuk lijkt, maar weet je niet zeker of je deze nieuwe game wilt kopen? Download dan nu een demo om te zien of het spel bij je past! Check ook zeker eens de Nintendo aanbiedingen voor de beste deals van de leukste Nintendo games.

Wanneer je meerdere spellen wilt aanschaffen, raden wij aan om te kiezen voor de Nintendo eShop card 50 euro. Zo voorkom je dat je meerdere keren achter elkaar je saldo op moet waarderen.

Giftcards naast de Nintendo eShop card

Ook voor andere console-gamers, muziekliefhebbers en Netflix-fans heeft Herladen.be de juiste eShop kaarten en giftcards beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld eens de ecards voor PlayStation of de gamecards voor XBOX. Geen gamer? Check dan direct de Spotify of Netflix kaarten.

Net als de Nintendo eShop card van 15 euro zijn ook alle andere gift -en gamecards binnen enkele stappen aan te schaffen waardoor jij er binnen een minuut van kunt genieten! Mocht je nog vragen hebben over de Nintendo eShop card of andere giftshop kaarten, dan raden wij je aan om onze veelgestelde vragen te bekijken.

Tover een lach op het gezicht van vrienden of familie (of op je eigen gezicht!) met een Nintendo eShop Card! Deze kaart is het perfecte cadeau voor iedereen die van games en spelplezier houdt! Nintendo eShop Cards zijn een snel, eenvoudig en veilig alternatief voor creditcards bij de aankoop van games en andere content in de Nintendo eShop of op de officiële Nintendo-website. In de Nintendo eShop op de Nintendo Switch vind je allerlei games die je meteen kunt kopen en downloaden. Het aanvullen van je Nintendo eShop-tegoed met Nintendo eShop Cards is mogelijk in de volgende bedragen: € 15,  € 25, € 50, € 75. Houd er rekening mee dat de Nintendo eShop-prijzen worden weergegeven in de valuta die overeenkomt met de land- of regio-instelling van je Nintendo-account.

Om deze kaart te kunnen gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en privacybeleidsbepalingen. Mogelijk zul je ook een Nintendo-account moeten maken of koppelen.

Deze code:

 • kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta als is gebruikt voor de aankoop van de code.
 • kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
 • zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Bewaar de bevestiging voor toekomstige referentie.
Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.