Nintendo eShop card 25 euro

De 25 euro eShop card van Nintento kun je gebruiken om jouw tegoed in de Nintendo eShop op te waarderen. Het is uiteraard ook leuk om de Nintendo kaart cadeau te doen aan iemand die in het bezit is van een Nintendo apparaat. Zo is het mogelijk om de kaart direct te gebruiken in de eShops van de Nintendo Switch of in de Europese versie van een:

 • Nintendo Switch
 • Nintendo Switch Lite
 • New Nintendo 3DS
 • New Nintendo 3DS XL

Vervaldatum: Vervalt niet

Wii, Wii U Nintendo 2DS en Nintendo 3DS eShop stopgezet

De eShop voor de Wii is door Nintendo beëindigd op 31 januari 2019. Sindsdien is het niet meer mogelijk om het eShop tegoed te gebruiken voor de Wii Vanaf 27 maart 2023 zal het niet meer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de Nintendo 3 DS. Daarnaasr zal het niet meer mogelijk zijn om gratis content te downloaden, waaronder demo's van games. Verder zullen hieraan verbonden diensten ophouden te functioneren. Sinds 29 augustus 2022 is het niet meer mogelijk om  het tegoed van een account in de Nintendo eShop voor de Wii U en intendo 3DS aan te vullen met een Nintendo eShop Card. Tot 27 maart 2023 zal het echter nog wel mogelijk zijn om dowloadcodes te gebruiken. Hou hier rekening mee bij het aanschaffen van de Nintendo eShop card 25 euro.

Nintendo eShop card kopen

De eShop card van Nintendo koop je gemakkelijk en snel bij Herladen.be. Via jouw mobiel op pc beschik je binnen enkele minuten over jouw 25 euro Nintendo eShop tegoed. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

 1. Selecteer de gewenste waarde. Je kunt kiezen voor Nintendo eShop tegoed van Om snel meerdere games te kunnen kopen raden wij aan om te kiezen voor het eShop tegoed van 50 euro. Hierdoor zullen de uiteindelijk transactiekosten ook lager liggen.
 2. Vul vervolgens je gegevens in.
 3. Betaal de bestelling gemakkelijk via iDEAL, PayPal, Credit Card, paysafecard of per overboeking.
 4. De code ontvang je na betaling direct per e-mail. Voer deze in via de eShop omgeving van jouw apparaat om direct de laatste games, demo’s en software te downloaden.

Nintendo eShop tegoed 25 euro besteden via algemene eShop

Je kunt de eShop cadeaukaart van 25 euro besteden in de online Nintendo eShop. In deze algemene Nintendo eShop is het mogelijk om naast games ook accessoires, merchandise en zelfs kleding te kopen. Om het maximale uit jouw tegoed te halen raden wij je aan om zeker ook eens een kijkje te nemen bij de verschillende Nintendo aanbiedingen. Hier vind je wellicht nog hele coole games of accessoires. Bekijk bijvoorbeeld eens de Onder een vijfje pagina voor Nintendo producten onder 5 euro. Met een eShop tegoed van 25 euro kun je dan sowieso al 5 leuke producten kopen!

Direct downloaden en spelen met het eShop tegoed van 25 euro

Het direct downloaden en spelen van games is mogelijk via het eShop netwerk van jouw Nintendo. Houd er wel rekening mee dat je een Nintendo-account nodig hebt voor het kopen en downloaden van games. Nintendo zelf koppelt de volgende regels aan het downloaden van games, gratis demo’s en software via de eShop:

 1. Je dient in het bezig te zijn van een Nintendo account. Deze kun je hier gemakkelijk aanmaken.
 2. De Nintendo eShop moet je tenminste één keer via een Nintendo apparaat hebben bezocht waarop je de game, demo of software wilt downloaden.
 3. Wanneer je de software wilt downloaden op een Wii U of een Nintendo 3DS, dan moet het Nintendo eShop account ook gekoppeld worden aan een Nintendo Netwerk ID. Dit om de tegoeden tussen beide diensten samen te voegen.
 4. Voor het automatisch downloaden van de game moet je rekening houden met het volgende:
  • Je hebt de laatste Nintendo updates uitgevoerd.
  • De functie voor automatisch downloaden moet zijn ingeschakeld.
  • Een werkende en stabiele internetverbinding is nodig voor het voltooien van de download.
  • Er is voldoende geheugenruimte beschikbaar op het apparaat.

Nintendo eShop card 25 euro kado doen

De Nintendo eShop card 25 euro kun je natuurlijk ook cadeau doen aan iemand met een Nintendo apparaat. Geef je het tegoed bijvoorbeeld cadeau aan iemand met een Nintendo Switch, dan kun je het tegoed ook beschouwen als een Nintendo switch cadeaukaart. Hiermee kun je een leuke bijdrage leveren aan nieuwe games zoals de nieuwste Super Mario Bros U Deluxe. Ben je op zoek naar een hoger bedrag omdat je meerdere spellen cadeau wil doen? Wij raden je aan om dan te kiezen voor de Nintendo eShop card 50 euro.

Overige giftcards van Herladen.be

Naast de Nintendo eShop kaarten hebben wij ook nog giftcards voor PlayStation en XBOX in het assortiment. Ook hier kun je toffe games en leuke accessoires mee kopen. Geen eShop kaart nodig voor een bepaalde console? Ook voor giftcards van Blizzard battle.net en League of Legends ben je bij herladen.be op het juiste adres!

Om deze kaart te kunnen gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en privacybeleidsbepalingen. Mogelijk zul je ook een Nintendo-account moeten maken of koppelen.

Deze code:

 • kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta als is gebruikt voor de aankoop van de code.
 • kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
 • zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Bewaar de bevestiging voor toekomstige referentie.
Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.

Tover een lach op het gezicht van vrienden of familie (of op je eigen gezicht!) met een Nintendo eShop Card! Deze kaart is het perfecte cadeau voor iedereen die van games en spelplezier houdt! Nintendo eShop Cards zijn een snel, eenvoudig en veilig alternatief voor creditcards bij de aankoop van games en andere content in de Nintendo eShop of op de officiële Nintendo-website. In de Nintendo eShop op de Nintendo Switch vind je allerlei games die je meteen kunt kopen en downloaden. Het aanvullen van je Nintendo eShop-tegoed met Nintendo eShop Cards is mogelijk in de volgende bedragen: € 15,  € 25, € 50, € 75. Houd er rekening mee dat de Nintendo eShop-prijzen worden weergegeven in de valuta die overeenkomt met de land- of regio-instelling van je Nintendo-account.