Nintendo eShop card

Nintendo eShop card 50 euro

€ 15,00
€ 25,00
€ 50,00
€ 75,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

Of je nu je favoriete klassieke game wilt oppakken, een gloednieuwe titel wilt proberen, of je gaming-ervaring wilt uitbreiden met DLC's en add-ons, deze kaart is je ticket. De Nintendo eShop card is perfect als cadeau voor een fervent gamer of gewoon voor jezelf!

De eShop card van 50 euro kun je aan tal van leuke producten besteden. Check bijvoorbeeld eens de Nintendo actiepagina voor aanbiedingen op leuke games, accessoires, kleding en nog veel meer. Op zoek naar een bepaalde gamereeks? De Nintendo eShop heeft een speciale Mario eShop en The Legend of Zelda eShop omgeving. Hier vind je alles op het gebied van jouw favoriete Nintendo gamereeks!

Enkele voordelen op een rij:

 • Breed aanbod: Met de Nintendo eShop card krijg je toegang tot een breed scala aan content. Van de nieuwste releases tot tijdloze klassiekers, indie-schatten en exclusieve uitbreidingen, de mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Direct gebruik: Zodra je de Nintendo eShop card koopt, ontvang je een code via e-mail. Voer deze code in bij de Nintendo eShop en je bent klaar om te winkelen!
 • Perfect als cadeau: Leuk om te geven aan de echte Nintendo-liefhebber!
 • Flexibel: Jij beslist wanneer je het tegoed wilt besteden in de e-shop; de Nintendo eShop kaart heeft namelijk geen vervaldatum.

Compatibiliteit

De Nintendo eShop card is compatibel met alle Nintendo-consoles die toegang hebben tot de Nintendo eShop, waaronder de Nintendo Switch, Nintendo 3DS en Wii U. Waar je ook bent, zolang je een actief Nintendo-account hebt, kun je de code van deze kaart verzilveren en je Nintendo eShop-tegoed verhogen.

 Herladen.be ook andere eShop tegoeden aan. Kies bijvoorbeeld voor:

Het direct downloaden en spelen van games is mogelijk via het eShop netwerk van jouw Nintendo. Houd er wel rekening mee dat je een Nintendo-account nodig hebt voor het kopen en downloaden van games. Nintendo zelf koppelt de volgende regels aan het downloaden van games, gratis demo’s en software via de eShop:

 1. Je dient in het bezig te zijn van een Nintendo account. Deze kun je hier gemakkelijk aanmaken.
 2. De Nintendo eShop moet je tenminste één keer via een Nintendo apparaat hebben bezocht waarop je de game, demo of software wilt downloaden.
 3. Wanneer je de software wilt downloaden op een Wii U of een Nintendo 3DS, dan moet het Nintendo eShop account ook gekoppeld worden aan een Nintendo Netwerk ID. Dit om de tegoeden tussen beide diensten samen te voegen.
 4. Voor het automatisch downloaden van de game moet je rekening houden met het volgende:
  • Je hebt de laatste Nintendo updates uitgevoerd.
  • De functie voor automatisch downloaden moet zijn ingeschakeld.
  • Een werkende en stabiele internetverbinding is nodig voor het voltooien van de download.
  • Er is voldoende geheugenruimte beschikbaar op het apparaat.

De eShop voor de Wii is door Nintendo beëindigd op 31 januari 2019. Sindsdien is het niet meer mogelijk om het eShop tegoed te gebruiken voor de Wii Vanaf 27 maart 2023 zal het niet meer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de Nintendo 3 DS. Daarnaasr zal het niet meer mogelijk zijn om gratis content te downloaden, waaronder demo's van games. Verder zullen hieraan verbonden diensten ophouden te functioneren. Sinds 29 augustus 2022 is het niet meer mogelijk om  het tegoed van een account in de Nintendo eShop voor de Wii U en intendo 3DS aan te vullen met een Nintendo eShop Card. Tot 27 maart 2023 zal het echter nog wel mogelijk zijn om dowloadcodes te gebruiken. Hou hier rekening mee bij het aanschaffen van de Nintendo eShop card 50 euro.

Tover een lach op het gezicht van vrienden of familie (of op je eigen gezicht!) met een Nintendo eShop Card! Deze kaart is het perfecte cadeau voor iedereen die van games en spelplezier houdt! Nintendo eShop Cards zijn een snel, eenvoudig en veilig alternatief voor creditcards bij de aankoop van games en andere content in de Nintendo eShop of op de officiële Nintendo-website. In de Nintendo eShop op de Nintendo Switch vind je allerlei games die je meteen kunt kopen en downloaden. Het aanvullen van je Nintendo eShop-tegoed met Nintendo eShop Cards is mogelijk in de volgende bedragen: € 15,  € 25, € 50, € 75. Houd er rekening mee dat de Nintendo eShop-prijzen worden weergegeven in de valuta die overeenkomt met de land- of regio-instelling van je Nintendo-account.

Om deze kaart te kunnen gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en privacybeleidsbepalingen. Mogelijk zul je ook een Nintendo-account moeten maken of koppelen.

Deze code:

 • kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta als is gebruikt voor de aankoop van de code.
 • kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
 • zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Bewaar de bevestiging voor toekomstige referentie.
Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.

 Herladen.be ook andere eShop tegoeden aan. Kies bijvoorbeeld voor:

Disclaimer

* kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.

* zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.
©2022 Nintendo Co., Ltd.