Nintendo eShop card 50 euro

Games, accessoires, software, demo’s en nog veel meer Nintendo producten koop je gemakkelijk en snel via de Nintendo eShop. In de eShop moet je betalen met Nintendo eShop tegoed. Via Herladen.be kun je kiezen voor een Nintendo eShop card van 50 euro om direct je tegoed bij te vullen. Naast de eShop card van 50 euro biedt Herladen.be ook andere eShop tegoeden aan. Kies bijvoorbeeld voor:

Vervaldatum: Vervalt niet

Hoe koop je de Nintendo eShop card 50 euro

Bij herladen.be schaf je binnen afzienbare tijd je Nintendo eShop card online aan! Volg hiervoor de volgende stappen:

 1. Kies het gewenste Nintendo eShop tegoed, geef in jouw winkelwagen een eventuele kortingscode op en klik op “bestel mijn tegoed”.
 2. Vul jouw gegevens in. Wij hebben sowieso het e-mailadres nodig waar wij de code naartoe kunnen sturen.
 3. Selecteer de gewenste betaalmethode. Het is mogelijk om te betalen met iDEAL, PayPal, Credit Card, paysafecard of per overboeking.
 4. Na betaling ontvang je de code direct op het door jouw opgegeven e-mailadres. Mocht de code niet aankomen, check dan ook even de ongewenste folder!
 5. Geef de code op in de eShop omgeving van jouw console (klik op “CODE GEBRUIKEN” of “TEGOED AANVULLEN” en volg de instructies op het scherm) of via jouw Nintendo account. Nog geen account? Maak dan een Nintendo account aan.

Mocht het niet lukken of heb je andere vragen over jouw Nintendo tegoed? Neem dan eens een kijkje op onze FAQ pagina.

eShop card 50 euro besteden in de eShop

Je ontvangt de code na betaling via de mail en deze code vul je in op jouw Nintendo Account. Binnen enkele seconden is jouw digitale portemonnee bijgewerkt en kun je nieuwe games aanschaffen in de Nintendo eShop. De eShop card van 50 euro kun je aan tal van leuke producten besteden. Check bijvoorbeeld eens de Nintendo actiepagina voor aanbiedingen op leuke games, accessoires, kleding en nog veel meer. Op zoek naar een bepaalde gamereeks? De Nintendo eShop heeft een speciale Mario eShop en The Legend of Zelda eShop omgeving. Hier vind je alles op het gebied van jouw favoriete Nintendo gamereeks!

De verschillende Nintende eShops

Zoals eerder vermeld is het ook mogelijk om de eShop te bezoeken via jouw Nintendo console. Dit is mogelijk voor Nintendo Switch en de Europese versies van:

 • Nintendo Switch
 • Nintendo Switch Lite
 • New Nintendo 3DS
 • New Nintendo 3DS XL

Nintendo heeft dus in totaal drie verschillende shops: de algemene Nintendo eShop, de Nintendo eShop en de Nintendo Switch eShop.

Wanneer je de eShop via jouw console bezoekt, dan zul je ook alleen de games, demo’s en software terugvinden die geschikt zijn voor jouw console. Dit voorkomt dat je op zoek moet tussen games die toch niet geschikt zijn voor jouw apparaat.

Hou er rekening mee dat je via de eShop van jouw console enkel games, demo’s en software kunt downloaden. Mocht je ook andere Nintendo producten willen kopen, dan raden wij jou aan om de algemene Nintendo eShop te bezoeken.

Wii, Wii U Nintendo 2DS en Nintendo 3DS eShop stopgezet

De eShop voor de Wii is door Nintendo beëindigd op 31 januari 2019. Sindsdien is het niet meer mogelijk om het eShop tegoed te gebruiken voor de Wii Vanaf 27 maart 2023 zal het niet meer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de Nintendo 3 DS. Daarnaasr zal het niet meer mogelijk zijn om gratis content te downloaden, waaronder demo's van games. Verder zullen hieraan verbonden diensten ophouden te functioneren. Sinds 29 augustus 2022 is het niet meer mogelijk om  het tegoed van een account in de Nintendo eShop voor de Wii U en intendo 3DS aan te vullen met een Nintendo eShop Card. Tot 27 maart 2023 zal het echter nog wel mogelijk zijn om dowloadcodes te gebruiken. Hou hier rekening mee bij het aanschaffen van de Nintendo eShop card 50 euro.

Nintendo eShop card 50 euro cadeau doen

Het is natuurlijk ook mogelijk om het Nintendo eShop tegoed van 50 euro cadeau te doen. Doorloop hiervoor de bovenstaande stappen en geef de uiteindelijke code die je per e-mail ontvangt cadeau. De ontvanger kan de code vervolgens gebruiken om zijn Nintendo tegoed op te hogen met 50 euro.

Overzicht van andere giftcards bij Herladen.be

Op zoek naar een giftcard in-game tegoed of voor een andere console? Check ons complete overzicht van giftcards. Naast de Nintendo eShop kaarten hebben wij ook nog giftcards voor PlayStation en XBOX Live. Ook voor in-game giftcards ben je bij Herladen.be aan het juiste adres. Bekijk bijvoorbeeld snel de giftcards voor Blizzard battle.net en League of Legends. Geen gamer? Wellicht is een Google Play tegoed kaart of iTunes store kaart dan een betere match.

Voorwaarden

Om deze kaart te kunnen gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerk gerelateerde voorwaarden en privacy beleidsbepalingen. Mogelijk zal je ook een Nintendo Network ID of een Nintendo-account moeten maken of koppelen.

Beperkingen

Deze code kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta als is gebruikt voor de aankoop van de code.

Disclaimer

* kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.

* zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.
©2022 Nintendo Co., Ltd.

Tover een lach op het gezicht van vrienden of familie (of op je eigen gezicht!) met een Nintendo eShop Card! Deze kaart is het perfecte cadeau voor iedereen die van games en spelplezier houdt! Nintendo eShop Cards zijn een snel, eenvoudig en veilig alternatief voor creditcards bij de aankoop van games en andere content in de Nintendo eShop of op de officiële Nintendo-website. In de Nintendo eShop op de Nintendo Switch vind je allerlei games die je meteen kunt kopen en downloaden. Het aanvullen van je Nintendo eShop-tegoed met Nintendo eShop Cards is mogelijk in de volgende bedragen: € 15,  € 25, € 50, € 75. Houd er rekening mee dat de Nintendo eShop-prijzen worden weergegeven in de valuta die overeenkomt met de land- of regio-instelling van je Nintendo-account.

Om deze kaart te kunnen gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en privacybeleidsbepalingen. Mogelijk zul je ook een Nintendo-account moeten maken of koppelen.

Deze code:

 • kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta als is gebruikt voor de aankoop van de code.
 • kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
 • zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Bewaar de bevestiging voor toekomstige referentie.
Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.