Nintendo eShop card 75 Euro

Game jij vaak op de Nintendo DS of de Nintendo Switch? Geef jezelf of de vrienden waar je spelletjes mee doet dan Nintendo eShop credits cadeau. Met de Nintendo eShop card van €75,- lever je een leuke bijdrage aan de nieuwste games, accessoires, software en nog veel meer! Bestel de card in de beveiligde omgeving van Herladen.be. De code ontvang je na betaling direct per mail. Deze kun je vervolgens gebruiken om jouw Nintendo eShop credits op te waarderen of je kunt ze inwisselen voor Nintendo Points.

Hoe werkt de Nintendo eShop card van €75,-?

De Nintendo eShop card van €75,- koop je gemakkelijk via jouw gsm of computer bij Herladen.be. De gemailde code kun je vervolgens inwisselen bij de Nintendo eShop om jouw tegoed of Nintendo Points mee op te waarderen. Na het invullen van de code in de eShop zal het tegoed direct worden opgehoogd in jouw digitale wallet. Het grote voordeel van de eShop is dat de games allemaal digitaal verkrijgbaar zijn gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om de game na betaling direct te downloaden en te spelen. Volg onderstaande stappen om snel gebruik te maken van de Nintendo eShop card:

 1. Kies de gewenste eShop card waarde

 2. Vul jouw gegevens in

 3. Betaal gemakkelijk en snel via iDEAL, PayPal, Credit Card, paysafecard of per overboeking

 4. Na betaling ontvang je de code direct via e-mail

 5. De code wissel je digitaal in voor games, demo’s, filmpjes of Wii en DS-software in de verschillende Nintendo shops

Op welke apparaten kun je de Nintendo card gebruiken?

De Nintendo eShop card €75,- kun je gebruiken voor de Europese versies van de volgende Nintendo apparaten:

 • Nintendo Switch
 • Nintendo Switch Lite
 • New Nintendo 3DS
 • New Nintendo 3DS XL

Heb je een software update nodig voor jouw Nintendo DS? Of wil je graag Super Smash Bros. Ultimate kopen voor de Nintendo Switch? In de eShop van Nintendo kun jij de games die je wenst en software updates kopen met een Nintendo card van 75 euro! Wil je liever eerst een game uitproberen voordat je hem aanschaft? Speel dan eerst de demo versie. Zo kun je het maximale uit jouw €75,- Nintendo eShop card halen.

Wii, Wii U Nintendo 2DS en Nintendo 3DS eShop stopgezet

De eShop voor de Wii is door Nintendo beëindigd op 31 januari 2019. Sindsdien is het niet meer mogelijk om het eShop tegoed te gebruiken voor de Wii Vanaf 27 maart 2023 zal het niet meer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de Nintendo 3 DS. Daarnaasr zal het niet meer mogelijk zijn om gratis content te downloaden, waaronder demo's van games. Verder zullen hieraan verbonden diensten ophouden te functioneren. Sinds 29 augustus 2022 is het niet meer mogelijk om  het tegoed van een account in de Nintendo eShop voor de Wii U en intendo 3DS aan te vullen met een Nintendo eShop Card. Tot 27 maart 2023 zal het echter nog wel mogelijk zijn om dowloadcodes te gebruiken. Hou hier rekening mee bij het aanschaffen van de Nintendo eShop card 75 euro.

Giftcards naast de Nintendo eShop card €75

Naast een Nintendo kaart kun je bij Herladen.be ook terecht voor voor andere digitale producten. Voor muziek liefhebbers hebben we bijvoorbeeld een Spotify premium gift card en voor film- en serie fanaten hebben we een Netflix cadeaukaart. Heb je honger gekregen van het gamen of het bingen? Dan hebben we voor jou de Takaway voucher, zodat je je eten lekker snel thuisbezorgd krijgt. 

Mocht je nog vragen hebben over de Nintendo eShop card of andere giftshop kaarten, dan kun je onze veelgestelde vragen bekijken.

Vervaldatum: Vervalt niet

Tover een lach op het gezicht van vrienden of familie (of op je eigen gezicht!) met een Nintendo eShop Card! Deze kaart is het perfecte cadeau voor iedereen die van games en spelplezier houdt! Nintendo eShop Cards zijn een snel, eenvoudig en veilig alternatief voor creditcards bij de aankoop van games en andere content in de Nintendo eShop of op de officiële Nintendo-website. In de Nintendo eShop op de Nintendo Switch vind je allerlei games die je meteen kunt kopen en downloaden. Het aanvullen van je Nintendo eShop-tegoed met Nintendo eShop Cards is mogelijk in de volgende bedragen: € 15,  € 25, € 50, € 75. Houd er rekening mee dat de Nintendo eShop-prijzen worden weergegeven in de valuta die overeenkomt met de land- of regio-instelling van je Nintendo-account.

Om deze kaart te kunnen gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en privacybeleidsbepalingen. Mogelijk zul je ook een Nintendo-account moeten maken of koppelen.

Deze code:

 • kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta als is gebruikt voor de aankoop van de code.
 • kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
 • zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Bewaar de bevestiging voor toekomstige referentie.
Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.