Nintendo Pokémon

Nintendo Pokémon Sword&Shield Expansion Pass

€ 29,99

1

Direct geleverd

Voordelen van de Nintendo Pokémon Sword & Shield Expansion Pass

Je avontuur gaat verder met de uitbreidingspas van Pokémon Sword en Pokémon Shield, waarmee je nieuwe verhalen kunt beleven, nieuwe Pokémon kunt tegenkomen en nieuwe Wild Area's kunt verkennen! Er staan je bovendien gloednieuwe en oude bekende Legendary Pokémon te wachten! De uitbreidingspas bestaat uit twee uitbreidingen, die in de zomer en de herfst van 2020 worden uitgebracht.

Ga in de leer bij de voormalig kampioen van Galar. Verbeter je vaardigheden en probeer nieuwe vechtstijlen onder de knie te krijgen met de Legendary Pokémon Kubfu! - The Isle of Armor: geplande release eind juni 2020 Leid een expeditie op de met sneeuw bedekte Crown Tundra en ontrafel het mysterie van de Legendary Pokémon Calyrex, die ooit over het gebied regeerde. - The Crown Tundra: geplande release herfst 2020 Aankoopbonus Als je de uitbreidingspas van Pokémon Sword en Pokemon Shield koopt, ontvang je een Pikachu-uniform en Eevee-uniform als aankoopbonus.

Als je de Pokémon Sword Expansion Pass koopt, ontvang je een mail met een code (de mail wordt verstuurd naar het emailadres waarmee je je Nintendo-account hebt geregistreerd). Kies in het menu in de game eerst MYSTERY GIFT (speciaal geschenk), vervolgens GET WITH CODE/PASSWORD (ontvangen met code/wachtwoord), en voer dan de code in.

De optie MYSTERY GIFT verschijnt in het menu zodra je het eerste Pokémon Center in de game hebt bezocht (na ongeveer een uur spelen). Je hebt hiervoor geen betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Per opslagbestand kan slechts één Pikachu-uniform- en Eevee Uniform-code worden gebruikt. De outfits kunnen niet voor meerdere opslagbestanden worden gebruikt.

Opmerking: De uitbreidingspas van Pokémon Sword en de uitbreidingspas van Pokémon Shield bevatten exclusieve Pokémon en personages. De twee uitbreidingen die in de uitbreidingspas zijn inbegrepen, 'The Isle of Armor' en 'The Crown Tundra', kunnen niet los worden gekocht. Met deze downloadcode kun je de uitbreidingspas van Pokémon Sword of Pokémon Shield activeren. Beide games worden apart verkocht. Tijdens het inwisselen van de downloadcode moet je kiezen voor welke versie de uitbreidingspas geactiveerd moet worden. De code kan slechts één keer worden ingewisseld.

Zo gebruik je je downloadcode voor je Expansion Pass

Je kunt deze code op de volgende manier op je Nintendo Switch-systeem gebruiken:

  1. Kies (eShop Shopping Bag Icon) in het HOME-menu en kies vervolgens je Nintendo-account om de Nintendo eShop te openen.
  2. Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop, voer de downloadcode van 16 tekens in en volg de instructies op het scherm.

Voorwaarden van de Nintendo Sword & Shield Expansion Pass

Deze code kan alleen in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch™-systeem worden gebruikt, en slechts één keer. Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen. • Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo Switch-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt. • Om deze software te kunnen gebruiken moet je mogelijk een systeemupdate uitvoeren. De code zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.