Nintendo Switch Online 12 maanden

De Nintendo Switch Online 12 maanden is een code voor een online lidmaatschap voor twaalf maanden. Hij is geschikt voor onder andere de Nintendo Switch en kan gebruikt worden in hun eShop! Met Mario Kart 8 Deluxe of Splatoon 2 krijg je eindelijk die competitieve en toch coöperatieve ervaring wanneer je tegen vrienden van over de hele wereld speelt, waar ze ook zijn, thuis of onderweg, dankzij deze geweldige service van Nintendo.

Voordelen van een Nintendo Switch Online 12 maanden lidmaatschap:

 • De beste manier om plezier te maken is door samen met je vrienden Online Nintendo spelletjes te spelen. En nu kun je dat online doen! Er zijn tal van ondersteunde Nintendo Switch-titels waarmee mensen over de hele wereld (of in elk geval in verschillende regio's) het tegen elkaar kunnen opnemen of het interactief kunnen opnemen tegen speciaal gecreëerde personages/avatars -zoals Mario Kart 8 Deluxe, Animal Crossing: New Horizons & Super Smash Bros Ultimate.
 • Word lid van de betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschapsservice en krijg toegang tot een groeiende verzameling NES-, Super Famicom- (Japanse versie) en Game Boy-spellen. Geef elk een Joy-Con voor multiplayer-plezier of speel zelfs online! Je hebt altijd volledige keuze, of je nu een actief lid bent of niet, aangezien er nu meer dan 100 Classic-titels beschikbaar zijn - zolang je account ook nog actief is!
 • De volgende keer dat je je Nintendo Switch kwijtraakt, zijn alle eerder gemaakte vorderingen beschikbaar voor wanneer ze nodig zijn. Met een cloudback-upsysteem als dit - dat automatisch en veilig online wordt geback-upt - is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om weer games te spelen!
 • Met de speciale smartphone-app kun je voicechatten in compatibele games en krijg je toegang tot speciale functies zoals Animal Crossing: New Horizons, Super Smash Bros Ultimate of Splatoon 2.
 • Word lid van Nintendo Switch Online en profiteer van exclusieve aanbiedingen, zoals het uitproberen van nieuwe games voordat ze uitkomen!

*Je hebt een compatibele smartphone of tablet en een internetverbinding nodig om de Nintendo Switch Online-app te kunnen gebruiken. Op het gebruik van mobiele data kunnen extra kosten voor van toepassing zijn.

Je hebt een Nintendo-account en een actief betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om de service te kunnen gebruiken. De dienst kan alleen worden gebruikt door Nintendo-accounthouders van 13 jaar of ouder. Om beperkingen voor de Nintendo Switch Online-app in te stellen, ga je naar je smartphone- of tablet-instellingen. De app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' bevat geen instellingen voor de Nintendo Switch Online-app.

Voor meer informatie en veelgestelde vragen, klik hier om doorgestuurd te worden naar de FAQ pagina van Nintendo.

Kan worden gebruikt op een Nintendo Switch en op de Europese versie van een:

 • Nintendo 3DS
 • Nintendo 3DS XL
 • Nintendo 2DS
 • Nintendo 2DS XL
 • New Nintendo 3DS
 • New Nintendo 3DS XL
 • Nintendo Switch
 • Nintendo Switch light

 

Online spelen
Speel online met of tegen anderen
NES™ & Super NES™
Nintendo Switch Online

Speel een groeiende collectie klassieke games met toegevoegde onlinestanden
Opslagcloud
Maak cloudback-ups van je opgeslagen gegevens en meer
Smartphone-app
Houd contact met vrienden via een speciale app op je smartphone of tablet
Exclusieve aanbiedingen voor leden
Profiteer van aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor leden.

Alleen compatibel met de Nintendo Switch. Deze code kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop en daar waar een Nintendo Switch Online-lidmaatschap verkrijgbaar is. Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

Deze code:

 • kan slechts één keer worden gebruikt.
 • kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
 • zal niet door Nintendo of je verkooppunt worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Nintendo eShop-waarde: de kosten van een Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 3 of 12 maanden in de Nintendo eShop. De prijzen kunnen variëren per verkooppunt. Bewaar de bevestiging voor toekomstige referentie.
Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.


Categorieën

Populair

Internationaal

Nederland

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online op Herladen.be. Profiteer bovendien van de vele promoties van providers.

Volg Herladen

Onze betaalmethodes