Meest gekozen
Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online 12 maanden

3m | € 7,99
12m | € 19,99

1

Direct geleverd

Nintendo Switch Online 12 Maanden Lidmaatschap: Een Jaar Vol Onvergetelijke Spelervaringen

Met het Nintendo Switch Online 12 maanden lidmaatschap kunt u een heel jaar lang de beste gaming-ervaringen opdoen. Dit product is ideaal voor gepassioneerde gamers die hun speelmogelijkheden willen uitbreiden, of voor ouders die een geweldig cadeau zoeken voor hun spel-enthousiaste kinderen. Dit lidmaatschap opent de deuren naar een rijke wereld van Nintendo, waar avontuur, opwinding en eindeloze ontdekkingen op u wachten.

Kenmerken en Voordelen

  • Uitgebreide Toegang tot Nintendo Switch Online: Dit lidmaatschap biedt toegang tot online multiplayer gaming, een uitgebreide collectie van klassieke NES en Super NES games, en exclusieve lidmaatschapsdiensten.
  • 12 Maanden van Eindeloos Spelplezier: Met een heel jaar onbeperkte toegang tot de uitgebreide bibliotheek van Nintendo Switch, kunt u volop genieten van uw favoriete games en tegelijkertijd nieuwe ontdekken.
  • Cloud-opslag: Sla uw spelvoortgang veilig op in de cloud, zodat u nooit uw voortgang verliest, waar u ook bent.
  • Exclusieve Ledenkortingen: Geniet van exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor leden, om uw gaming-ervaring te verrijken.
  • Uitstekend als Cadeau: Het Nintendo Switch Online 12 maanden lidmaatschap is een uitstekend cadeau voor Nintendo-liefhebbers van alle leeftijden.

Waar kan ik mijn Nintendo Switch cadeaubon gebruiken

Het Nintendo Switch Online 12 maanden lidmaatschap is compatibel met alle Nintendo Switch consoles. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en een geldige Nintendo-account om uw lidmaatschap te activeren en te genieten van alle voordelen. Het lidmaatschap wordt geaccepteerd op alle platforms die Nintendo Switch Online ondersteunen.

Online spelen
Speel online met of tegen anderen
NES™ & Super NES™
Nintendo Switch Online

Speel een groeiende collectie klassieke games met toegevoegde onlinestanden
Opslagcloud
Maak cloudback-ups van je opgeslagen gegevens en meer
Smartphone-app
Houd contact met vrienden via een speciale app op je smartphone of tablet
Exclusieve aanbiedingen voor leden
Profiteer van aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor leden.

Alleen compatibel met de Nintendo Switch. Deze code kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop en daar waar een Nintendo Switch Online-lidmaatschap verkrijgbaar is. Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

Deze code:

  • kan slechts één keer worden gebruikt.
  • kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
  • zal niet door Nintendo of je verkooppunt worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Nintendo eShop-waarde: de kosten van een Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 3 of 12 maanden in de Nintendo eShop. De prijzen kunnen variëren per verkooppunt. Bewaar de bevestiging voor toekomstige referentie.
Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.