Nintendo Switch Online

Nintendo Switch online 3 maanden

3m | € 7,99
12m | € 19,99

1

Direct geleverd

Nintendo Switch 3 Maanden Lidmaatschap: Duik in de Wereld van Grenzeloos Spelplezier

Het Nintendo Switch 3 maanden lidmaatschap biedt een onbeperkte toegang tot een rijke bibliotheek van digitale games en exclusieve diensten voor een periode van drie maanden. Het is een geweldige keuze voor gamers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, of voor ouders die op zoek zijn naar een doordacht geschenk voor hun game-liefhebbende kinderen. Dit lidmaatschap laat u volledig opgaan in de opwindende wereld van Nintendo, waar avontuur en creativiteit geen grenzen kennen.

Kenmerken en Voordelen

  • Toegang tot Nintendo Switch Online: Met dit lidmaatschap kunt u genieten van online multiplayer gaming, toegang tot een bibliotheek van klassieke NES en Super NES games, en nog veel meer exclusieve diensten.
  • Onbeperkt spelen: Geniet gedurende drie maanden van onbeperkte toegang tot uw favoriete games en ontdek nieuwe uit de rijke bibliotheek van Nintendo Switch.
  • Cloud-opslag: Bewaar uw spelvoortgang veilig met de cloud back-up functie, zodat u nooit uw game-voortgang verliest.
  • Exclusieve aanbiedingen: Geniet van exclusieve aanbiedingen en kortingen alleen beschikbaar voor leden, om uw speelervaring nog meer te verrijken.
  • Perfect als cadeau: Het 3 maanden Nintendo Switch lidmaatschap is het perfecte cadeau voor elke Nintendo liefhebber in uw leven, ongeacht hun leeftijd.

Waar kan ik mijn Nintendo cadeaubon gebruiken

Het Nintendo Switch 3 maanden lidmaatschap is compatibel met alle Nintendo Switch consoles. Zolang u een internetverbinding heeft en een geldige Nintendo-account, kunt u uw lidmaatschap activeren en genieten van de voordelen ervan. Het lidmaatschap wordt geaccepteerd op alle platforms die Nintendo Switch Online ondersteunen.

Online spelen
Speel online met of tegen anderen
NES™ & Super NES™
Nintendo Switch Online

Speel een groeiende collectie klassieke games met toegevoegde onlinestanden
Opslagcloud
Maak cloudback-ups van je opgeslagen gegevens en meer
Smartphone-app
Houd contact met vrienden via een speciale app op je smartphone of tablet
Exclusieve aanbiedingen voor leden
Profiteer van aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor leden.

Alleen compatibel met de Nintendo Switch. Deze code kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop en daar waar een Nintendo Switch Online-lidmaatschap verkrijgbaar is. Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

Deze code:

  • kan slechts één keer worden gebruikt.
  • kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
  • zal niet door Nintendo of je verkooppunt worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Nintendo eShop-waarde: de kosten van een Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 3 of 12 maanden in de Nintendo eShop. De prijzen kunnen variëren per verkooppunt. Bewaar de bevestiging voor toekomstige referentie.
Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.