Nieuw
Norton 360 Deluxe - 1 jaar

Norton 360 Deluxe 1 jaar

€ 19,99

1

Direct geleverd

Let op: na aankoop ontvang je je voucher per e-mail.


Betreed de wereld van uitgebreide digitale bescherming met Norton 360 Deluxe, uw eenjarig paspoort naar een veiligere online ervaring. Ontworpen om uw digitale aanwezigheid te beveiligen, beschermt dit product uw apparaten tegen een scala aan online bedreigingen, houdt uw gegevens privé en uw systemen soepel draaiende. Of u nu een individu bent dat uw persoonlijke informatie veilig wilt houden of een ouder die hoopt de online interacties van uw gezin te beveiligen, Norton 360 Deluxe biedt meerlaagse bescherming die zowel robuust als gebruiksvriendelijk is.

Kenmerken en Voordelen

  • Real-time Dreigingsbescherming: Norton 360 Deluxe biedt geavanceerde beveiliging met antivirusmogelijkheden die beschermen tegen bestaande en opkomende online bedreigingen voor uw apparaten. Het helpt om uw privé- en financiële informatie veilig te houden als u online gaat.

  • Secure VPN: Surf op het web met het vertrouwen dat uw gegevens veilig en privé zijn. Norton's no-log Virtual Private Network (VPN) voegt bank-grade encryptie toe om te helpen verzekeren dat de informatie die u verzendt en ontvangt veilig en privé is.

  • Slimme Firewall: Houd ongewenst verkeer op afstand met een slimme firewall voor uw PC of Mac. Het bewaakt de communicatie tussen uw computer en andere computers en helpt ongeautoriseerd verkeer te blokkeren.

  • Wachtwoordbeheer: Norton 360 Deluxe biedt tools om gemakkelijk uw wachtwoorden, creditcardinformatie en andere online inloggegevens te genereren, op te slaan en te beheren, waardoor uw algehele digitale beveiliging wordt verbeterd.

  • Norton Virus Protection Promise: Met Norton 360 Deluxe is uw gemoedsrust gegarandeerd. Als een virus op de een of andere manier langs Norton's verdediging glipt en uw apparaat infecteert, heeft u recht op een 100% terugbetaling. Norton staat achter zijn beschermingsbelofte met een wereldwijd netwerk van experts die zich inzetten om uw digitale leven veilig te houden.

Compatibiliteit

Norton 360 Deluxe biedt bescherming voor maximaal 3 apparaten, waaronder pc's, Macs, tablets of smartphones. Het is compatibel met Windows, macOS, Android en iOS-apparaten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor uitgebreide apparaatbeveiliging.

Om de Norton 360 Deluxe 1-jaar voucher te verzilveren of te gebruiken, kunt u deze stappen volgen:

  1. Open uw Norton-beveiligingsproduct voor uw apparaat. Als u het venster Mijn Norton ziet, klik dan naast Apparaatbeveiliging op Openen.

  2. In het hoofdvenster van het Norton-product, klik op Help > Accountinformatie > Productcode invoeren.

  3. Voer de productcode in die u van Norton heeft ontvangen.

  4. Klik op Volgende en volg de instructies op het scherm.

Let op: uw computer moet verbonden zijn met het internet om het activeringsproces te voltooien. Als u het product activeert op uw mobiele apparaat, kan het proces iets anders zijn.

Als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Norton voor verdere hulp.

Houd er rekening mee dat de instructies enigszins kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke versie van Norton die u gebruikt en het apparaat waarop u het installeert. Raadpleeg altijd de officiële Norton-documentatie of klantenservice voor de meest nauwkeurige en actuele informatie.