Norton 360 Deluxe

Ervaar uitgebreide digitale beveiliging met Norton 360 Deluxe, de toonaangevende antivirussoftware van 2023. Norton 360 Deluxe biedt een volledig 360-graden beveiligingsoplossing, die zorg draagt voor apparaatbeveiliging, online privacy en identiteitsbescherming. Het is perfect geschikt voor individuen en gezinnen die hun digitale leven op meerdere platforms willen beschermen. Het is de go-to oplossing voor al uw behoeften op het gebied van cyberbeveiliging. Of u nu een technisch onderlegde expert of een beginnende gebruiker bent, Norton 360 Deluxe is ontworpen om geavanceerde, maar toch intuïtieve beveiligingsopties te bieden.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Perfecte Anti-Malware: Norton heeft een vooraanstaande reputatie door 100% te scoren in alle beschermingstests voor Windows 10 sinds oktober 2016.
  • Uitstekende wachtwoordbeheerder: Vereenvoudigt het aanmaken, opslaan en invoeren van wachtwoorden. Het ondersteunt ook vingerafdruk- en gezichtsherkenning voor snelle aanmeldingen.
  • Snelle en gratis VPN: Biedt een onbeperkte VPN inbegrepen zonder extra kosten. Het is snel, veilig, werkt met Netflix en torrents, en het volgt je niet.
  • Geweldige ouderlijk toezicht: Maakt het eenvoudig om de online activiteit van uw kinderen te monitoren en beschermende grenzen te stellen.
  • Volledige bescherming: Biedt uitgebreide beveiliging op Windows, macOS en Android, inclusief anti-malware, wachtwoordbeheerder, webbescherming, firewall, onbeperkte VPN, en meer. Biedt privacy en identiteitsbescherming op iOS, inclusief onbeperkte VPN, webbescherming, Dark Web monitoring, OS-versie checker, en SMS-beveiliging.
  • LifeLock Identiteitsdiefstalbeveiliging: Voor Amerikaanse klanten biedt Norton een scala aan identiteitsbeschermingsfuncties via LifeLock.
  • 100% Virusbeschermingsbelofte: Norton is zo overtuigd van hun service dat als ze een virus niet van uw apparaat kunnen verwijderen, u uw geld terugkrijgt.

Compatibiliteit

Norton 360 Deluxe is compatibel met Windows, macOS, iOS en Android apparaten, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor al uw behoeften op het gebied van digitale beveiliging.

Een handige optie die onderdeel is van Norton 360 Deluxe, is het kunnen maken van een Cloud back-up van al jouw bestanden. Dit betekent in het kort gezegd dat bestanden beveiligd in de Cloud kunnen worden opgeslagen. Dit is erg handig, wanneer je om wat voor reden dan ook niet meer bij je bestanden kunt komen, bijvoorbeeld als je pc defect of gestolen is.

Norton 360 Deluxe heeft nog meer handige mogelijkheden, namelijk Secure VPN en SafeCam. Door het gebruik van Secure VPN, wordt elke verbinding die jij met een wifi netwerk maakt, versleuteld. Op deze manier ben je zeker van veilige gegevensuitwisseling, bijvoorbeeld wanneer je apps opent, maar ook bij het bezoeken van websites. SafeCam is een bescherming tegen ongewenste indringers via jouw webcam, het geeft je een melding op het moment dat onbevoegden via jouw webcam ‘meekijken’.

Naast bovenstaande mogelijkheden, biedt Norton 360 Deluxe ook een firewall voor Macs en pc’s. Met behulp van de firewall van Norton ben je zeker van uitstekende bescherming van alle bestanden op jouw computer en worden pogingen om jouw computer van buitenaf binnen te dringen, tegengegaan. Het beheren van wachtwoorden wordt binnen Norton 360 Deluxe geregeld met behulp van de Norton Password Manager. 

Deze Norton Password Manager is als het ware een digitale kluis die jou de mogelijkheid geeft om alle wachtwoorden die je in gebruik hebt, veilig op te slaan. Het veilig opslaan van wachtwoorden heeft twee voordelen: je zult voortaan nooit meer een wachtwoord vergeten en niemand anders heeft inzage in jouw wachtwoorden.

De laatste twee handige functies van Norton 360 Deluxe zijn de mogelijkheid tot ouderlijk toezicht en het instellen van schooltijd. Ouderlijk toezicht zorgt ervoor dat je inzicht houdt in alles wat jouw kinderen online uitvoeren, zoals filmpjes die zij bekijken en websites die zij bezoeken. Verder kun je er met ouderlijk toezicht ook voor kiezen om bepaalde content te filteren, waardoor je kinderen niet (onverhoopt) op dingen online tegenkomen die niet voor hun leeftijd geschikt zijn. 

Als laatste is het met ouderlijk toezicht ook mogelijk om de actuele locatie van je kinderen te volgen (bij gebruik van Android en/of iOS). Naast ouderlijk toezicht is er nog de functie ‘schooltijd’. Met deze functie van Norton 360 Deluxe zorg je er als ouder voor dat het voor kinderen eenvoudiger wordt om zich tijdens online schoolwerk volledig op het schoolwerk te kunnen concentreren, bijvoorbeeld door het uitschakelen van andere online functies.

Na het aanschaffen van Norton 360 Deluxe bij herladen.be, krijg je beschikking over een Norton 360 productsleutel. Met behulp van deze productsleutel kun je Norton 360 Deluxe zeer gemakkelijk en snel op de gewenste devices zetten, met behulp van de Norton Setup Guide.