Norton 360 Deluxe

Norton 360 Deluxe

Wanneer je op zoek bent naar uitstekende digitale veiligheid, is Norton 360 Deluxe is dé perfecte keuze. Dit complete beschermingspakket is breed inzetbaar, het kan namelijk gebruikt worden op normale pc’s, Macs, smartphones en tablets. Je kunt Norton 360 Deluxe in totaal op vijf verschillende devices in gebruik nemen.

Antivirus & antispyware Norton 360 Deluxe

De voornaamste functie van Norton 360 Deluxe is het bieden van uitstekende bescherming tegen virussen, spyware en andere mal- en ransomware. Norton 360 Deluxe zorgt ervoor dat deze bescherming continu aangepast wordt aan de meest recente online bedreigingen, hierdoor ben je er dus zeker van dat de beveiliging van jouw devices altijd up-to-date is.

Een handige optie die onderdeel is van Norton 360 Deluxe, is het kunnen maken van een Cloud back-up van al jouw bestanden. Dit betekent in het kort gezegd dat bestanden beveiligd in de Cloud kunnen worden opgeslagen. Dit is erg handig, wanneer je om wat voor reden dan ook niet meer bij je bestanden kunt komen, bijvoorbeeld als je pc defect of gestolen is.

Norton 360 Deluxe heeft nog meer handige mogelijkheden, namelijk Secure VPN en SafeCam. Door het gebruik van Secure VPN, wordt elke verbinding die jij met een wifi netwerk maakt, versleuteld. Op deze manier ben je zeker van veilige gegevensuitwisseling, bijvoorbeeld wanneer je apps opent, maar ook bij het bezoeken van websites. SafeCam is een bescherming tegen ongewenste indringers via jouw webcam, het geeft je een melding op het moment dat onbevoegden via jouw webcam ‘meekijken’.

Naast bovenstaande mogelijkheden, biedt Norton 360 Deluxe ook een firewall voor Macs en pc’s. Met behulp van de firewall van Norton ben je zeker van uitstekende bescherming van alle bestanden op jouw computer en worden pogingen om jouw computer van buitenaf binnen te dringen, tegengegaan. Het beheren van wachtwoorden wordt binnen Norton 360 Deluxe geregeld met behulp van de Norton Password Manager. 

Deze Norton Password Manager is als het ware een digitale kluis die jou de mogelijkheid geeft om alle wachtwoorden die je in gebruik hebt, veilig op te slaan. Het veilig opslaan van wachtwoorden heeft twee voordelen: je zult voortaan nooit meer een wachtwoord vergeten en niemand anders heeft inzage in jouw wachtwoorden.

De laatste twee handige functies van Norton 360 Deluxe zijn de mogelijkheid tot ouderlijk toezicht en het instellen van schooltijd. Ouderlijk toezicht zorgt ervoor dat je inzicht houdt in alles wat jouw kinderen online uitvoeren, zoals filmpjes die zij bekijken en websites die zij bezoeken. Verder kun je er met ouderlijk toezicht ook voor kiezen om bepaalde content te filteren, waardoor je kinderen niet (onverhoopt) op dingen online tegenkomen die niet voor hun leeftijd geschikt zijn. 

Als laatste is het met ouderlijk toezicht ook mogelijk om de actuele locatie van je kinderen te volgen (bij gebruik van Android en/of iOS). Naast ouderlijk toezicht is er nog de functie ‘schooltijd’. Met deze functie van Norton 360 Deluxe zorg je er als ouder voor dat het voor kinderen eenvoudiger wordt om zich tijdens online schoolwerk volledig op het schoolwerk te kunnen concentreren, bijvoorbeeld door het uitschakelen van andere online functies.

Na het aanschaffen van Norton 360 Deluxe bij herladen.be, krijg je beschikking over een Norton 360 productsleutel. Met behulp van deze productsleutel kun je Norton 360 Deluxe zeer gemakkelijk en snel op de gewenste devices zetten, met behulp van de Norton Setup Guide.


Categorieën

Populair

Internationaal

Nederland

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online op Herladen.be. Profiteer bovendien van de vele promoties van providers.

Volg Herladen

Onze betaalmethodes