Pcs

PCS ticket 100 euro

€ 20,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Wereldwijd geldig
Direct geleverd

Let op: Dit product bevat geen PCS Creditcard. Je ontvangt een opwaardeercode om tegoed toe te voegen aan je bestaande PCS Card

Maak kennis met de PCS Mastercard met een vooraf betaald tegoed van 100 euro - een veelzijdige betalingsoplossing die perfect werkt voor iedereen, ongeacht of je een bankrekening of enige andere financiële rekening bezit. Deze prepaid creditcard biedt een naadloze ervaring van financiële transacties met de hoogste veiligheid en privacy, zowel online als offline. Het is de perfecte metgezel voor diegenen die de flexibiliteit waarderen om hun financiën te beheren zonder de zorgen over roodstand of onverwachte rekeningen. Stel je voor dat je een betaalmethode hebt die je kunt verbinden met de E-portemonnee van je telefoon voor contactloze betaling, en die feilloos werkt bij tal van partnerwinkels. Deze PCS Mastercard is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een ongecompliceerde maar toch veilige manier om hun uitgaven te beheren.

Belangrijkste Kenmerken

 • Oplaadbare Credit Betaalmethode: De PCS Mastercard is een oplaadbare betaalkaart die kan worden gebruikt, zelfs als je geen bankrekening hebt. Dit betekent dat je de kaart kunt blijven gebruiken door deze simpelweg online op te laden met vooraf betaald tegoed, waardoor de noodzaak van een traditioneel banksysteem wordt geëlimineerd.

 • Flexibiliteit van Gebruik: De PCS Mastercard biedt flexibele betalingsopties, waardoor je zowel online als offline kunt betalen. Je kunt het ook verbinden met de E-portemonnee van je telefoon voor contactloze betaling, wat een extra gemak is in de huidige digitale wereld.

 • Veiligheid en Privacy: Met deze kaart hoef je je nooit zorgen te maken over roodstand of onverwachte rekeningen. Bovendien zorgt het voor de hoogste mate van veiligheid en privacy, waardoor je transacties zorgeloos worden.

 • Gemakkelijk op te laden: Er zijn twee manieren om je PCS Mastercard op te laden: online en via de PCS Prepaid Mastercard-website. Het proces is eenvoudig en duidelijk, zodat je altijd prepaid krediet hebt wanneer je het nodig hebt.

Compatibiliteit

De PCS Mastercard is zeer compatibel en kan overal ter wereld worden gebruikt waar MasterCard wordt geaccepteerd. Dit betekent dat je kunt genieten van de vrijheid om je PCS Mastercard te gebruiken op tal van locaties wereldwijd, waardoor het een echt veelzijdige betalingsoplossing is.

De prepaid PCS MasterCard is jouw betaal- en ATM-kaart die je dagelijks kunt gebruiken voor al je uitgaven. Het fijne van de PCS MasterCard is dat je deze gemakkelijk online kunt kopen om vervolgens zonder bankrekening en zonder andere verplichtingen jouw aankopen te doen. In principe werkt de Prepaid MasterCard hetzelfde als de paysafecard of de Neosurf coupon. Het voornaamste verschil is dat je de PCS MasterCard kunt gebruiken om te betalen en geld op te nemen binnen het gehele MasterCard®-netwerk.

Met prepaid tegoed voor je PCS Prepaid Mastercard herlaad je in handomdraai je opwaardeer creditcard. PCS Mastercard is een veilige online betaalkaart en prepaid pinpas waarvoor je geen bankrekening nodig hebt. Gebruik deze prepaid creditcard online, als prepaid betaalkaart in alle verkooppunten die Mastercard accepteren of als prepaid pinpas om geld te pinnen. Meer over PCS Mastercard lees je op hun pagina met veelgestelde vragen.

Een PCS MasterCard 100 euro ticket heeft vele voordelen

 1. Met de PCS MasterCard® zijn jouw online aankopen en betalingen nog veiliger: je communiceert je bankgegevens immers niet.
 2. Met de oplaadbare prepaid PCS MasterCard® was het nog nooit zo eenvoudig om uw dagbudget te beheren!
 3. Met de prepaid PCS MasterCard® leren jouw kinderen perfect hoe ze hun geld moeten beheren. Ze kunnen namelijk niet over de limit heen en moeten daarom secuur omgaan met hun budget.
 4. Met de prepaid PCS MasterCard® kun je vrij besteden zonder enig risico op rood staan.
 5. Reis naar het buitenland en beheer jouw budget zonder beperkingen met de prepaid PCS MasterCard®.
 6. Met de PCS MasterCard beheer je jouw eigen uitgaven in een veilige en betrouwbare omgeving.

Je kunt je PCS Prepaid Mastercard 100 euro ticket op twee verschillende manieren opladen

Via de website:

 1. Ga naar de website van PCS Prepaid Mastercard.
 2. Log in met je kaartnummer en PIN-code.
 3. Klik op "Mijn account".
 4. Klik op "Herlaad uw kaart".
 5. Voer de code in die je van ons ontvangen hebt.
 6. Je kaart wordt direct opgeladen met het prepaid tegoed.

Via de telefoon met een SMS bericht:

 1. Gebruik het nummer +32(0)496863584
 2. Stuur < LAAD > gevolgd door een spatie en de < herlaadcode > gevolgd door een spatie en de < laatste 4 cijfers van je PCS kaart >.
 3. Voorbeeld: LAAD M271LK21 1234
 4. Druk op de verzendknop (of beltoets) en je kaart wordt direct opgeladen!

Je kaart via SMS beheren? Dat kan! Check hiervoor de sms commando’s die je daarvoor nodig hebt op de website van PCS Mastercard.

Contact met de PCS klantenservice nodig? Bel naar: +32 (0) 496 863 584