PCS Mastercard Ticket

Let op: Dit product bevat geen PCS Creditcard. Je ontvangt een opwaardeercode om tegoed toe te voegen aan je bestaande PCS Card

Maak kennis met de PCS MasterCard, uw betrouwbare partner voor dagelijkse uitgaven en meer! Of u nu gaat winkelen, zich bezighoudt met vrijetijdsactiviteiten, of tijd doorbrengt met familie en vrienden, de PCS MasterCard is uw oplossing. Het is meer dan alleen een kaart - het is een manier om uw levensstijl te verbeteren die een veilige en beveiligde manier biedt om uw geld te beheren. Met een elegant ontwerp en gebruiksvriendelijke functies is het perfect voor iedereen die zijn financiën op een veilige en probleemloze manier wil beheren.

Kenmerken en voordelen

 • Maximaal kaartsaldo van 10.000€: Houd uw geld veilig en gemakkelijk toegankelijk met een maximaal kaartsaldo van 10.000€. Dit maakt het een geweldige oplossing voor het beheren van grote uitgaven en ervoor te zorgen dat uw geld altijd klaar is wanneer u het nodig heeft.

 • 2 jaar geldigheid: De PCS MasterCard heeft een geldigheidsperiode van 2 jaar, waardoor u gemoedsrust en de vrijheid heeft om uw financiën te plannen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verlopen van de kaart.

 • Veilige betalingen: De PCS MasterCard zorgt voor veilige betalingen, zodat u uw uitgaven kunt beheren zonder uw budget te overschrijden. Het is een geweldig hulpmiddel voor degenen die financiële discipline willen behouden en overbesteding willen voorkomen.

 • Toegankelijk voor iedereen: Of u nu geen traditionele bankrekening kunt houden of gewoon op zoek bent naar een flexibeler alternatief, de PCS MasterCard is toegankelijk voor iedereen. Het stelt u in staat om betalingen online en in winkels in Frankrijk en in het buitenland te doen.

 • Eenvoudige activering en beheer: Het activeren van uw PCS MasterCard is een fluitje van een cent. Stuur gewoon uw kaartgegevens via een specifiek SMS-proces, maak uw gebruikersnaam en wachtwoord aan, en u bent klaar om uw financiën in totale autonomie te beheren. Bovendien kunt u, nadat u uw kaart hebt geactiveerd en uw account hebt aangemaakt, alle functies van uw kaart ontgrendelen door een ID te uploaden en een geheime code te valideren.

Compatibiliteit

De PCS MasterCard biedt universele compatibiliteit en wordt overal geaccepteerd waar MasterCard wordt geaccepteerd. Of u nu online winkelt, in uw plaatselijke winkel, of in het buitenland, de PCS MasterCard heeft u gedekt, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor de digitale wereld van vandaag.

De prepaid PCS MasterCard is jouw betaal- en ATM-kaart die je dagelijks kunt gebruiken voor al je uitgaven. Het fijne van de PCS MasterCard is dat je deze gemakkelijk online kunt kopen om vervolgens zonder bankrekening en zonder andere verplichtingen jouw aankopen te doen. In principe werkt de Prepaid MasterCard hetzelfde als de paysafecard of de Neosurf kaarten. Het voornaamste verschil is dat je de PCS MasterCard kunt gebruiken om te betalen en geld op te nemen binnen het gehele MasterCard®-netwerk.

Met prepaid tegoed voor je PCS Prepaid Mastercard herlaad je in handomdraai je opwaardeer creditcard. PCS Mastercard is een veilige online betaalkaart en prepaid pinpas waarvoor je geen bankrekening nodig hebt. Gebruik deze prepaid creditcard online, als prepaid betaalkaart in alle verkooppunten die Mastercard accepteren of als prepaid pinpas om geld te pinnen. Meer over PCS Mastercard lees je op hun pagina met veelgestelde vragen.

Een PCS MasterCard heeft vele voordelen:

 1. Met de PCS MasterCard® zijn jouw online aankopen en betalingen nog veiliger: je communiceert je bankgegevens immers niet.
 2. Met de oplaadbare prepaid PCS MasterCard® was het nog nooit zo eenvoudig om uw dagbudget te beheren!
 3. Met de prepaid PCS MasterCard® leren jouw kinderen perfect hoe ze hun geld moeten beheren. Ze kunnen namelijk niet over de limit heen en moeten daarom secuur omgaan met hun budget.
 4. Met de prepaid PCS MasterCard® kun je vrij besteden zonder enig risico op rood staan.
 5. Reis naar het buitenland en beheer jouw budget zonder beperkingen met de prepaid PCS MasterCard®.
 6. Met de PCS MasterCard beheer je jouw eigen uitgaven in een veilige en betrouwbare omgeving.

Je kunt je PCS Prepaid Mastercard op twee verschillende manieren opladen:

Via de website:

 1. Ga naar de website van PCS Prepaid Mastercard.
 2. Log in met je kaartnummer en PIN-code.
 3. Klik op "Mijn account".
 4. Klik op "Herlaad uw kaart".
 5. Voer de code in die je van ons ontvangen hebt.
 6. Je kaart wordt direct opgeladen met het prepaid tegoed.

Via de telefoon met een SMS bericht:

 1. Gebruik het nummer +32(0)496863584
 2. Stuur < LAAD > gevolgd door een spatie en de < herlaadcode > gevolgd door een spatie en de < laatste 4 cijfers van je PCS kaart >.
 3. Voorbeeld: LAAD M271LK21 1234
 4. Druk op de verzendknop (of beltoets) en je kaart wordt direct opgeladen!

Je kaart via SMS beheren? Dat kan! Check hiervoor de sms commando’s die je daarvoor nodig hebt op de website van PCS Mastercard.

Contact met de PCS klantenservice nodig? Bel naar: +32 (0) 496 863 584