PlayStation

Playstation Kaart €10

€ 10,00
€ 20,00
€ 25,00
€ 50,00
€ 60,00
€ 100,00
€ 150,00
€ 200,00

1

Direct geleverd

De PlayStation Card van 10 euro is een digitale cadeaukaart die je kunt gebruiken om aankopen te doen in de PlayStation Store. Van de nieuwste game-releases tot klassieke titels, van blockbuster-films tot populaire tv-shows, en van meeslepende VR-ervaringen tot onweerstaanbare add-ons - het staat allemaal voor je klaar in de PlayStation Store.

Enkele voordelen op een rij:

  • Toegang tot de PlayStation Store: Met de kaart kun je aankopen doen in de PlayStation Store, waar je de nieuwste games, add-ons, films en meer vindt.
  • Eenvoudig: Het is eenvoudig te gebruiken - voeg gewoon de code toe aan je PlayStation Wallet en je bent klaar om te winkelen.
  • Ideaal als cadeau: Of je nu een cadeau zoekt voor een vriend, familielid, of jezelf, de Windows Gift Card 50 euro is een cadeau dat altijd in de smaak valt.
  • Lidmaatschap: Gebruik het tegoed om je PlayStation Plus-lidmaatschap te betalen en geniet van exclusieve voordelen zoals gratis maandelijkse games en online multiplayer.

Compatibiliteit

De Playstation Card van 10 euro kan worden gebruikt op elke PlayStation-console (PS5, PS4, PS3, en PSP) evenals op de PlayStation app en de PlayStation Store op het web. Het is een veelzijdige, handige en veilige manier om het meeste uit je PlayStation-ervaring te halen. Ontgrendel nu het plezier met de Playstation Card van 10 euro!

Een PSN kaart koop je gemakkelijk en snel bij Herladen.be. Kies je waarde, betaal je bestelling en ontvang direct je bestelling in je mailbox. Na het kopen van de PSN kaart moet je deze inwisselen:

Volg de volgende stappen om je PSN kaart in te wisselen:

1. Ga naar Accountbeheer;
2. Kies voor ‘Code inlossen’;
3. Vul je PSN code in en kies voor ‘Doorgaan’.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je PSN kaart.

Let op: Deze PSN kaart is alleen geldig in België en is te gebruiken voor de PS4, PS3 en PS Vita. Je kunt er games mee kopen, maar ook add-ons, avatars, demo’s, video’s en natuurlijk series.