Playstation kaart kopen

PlayStation

PlayStation Plus

De Playstation giftcardcode wordt direct afgeleverd per e-mail, volg de instructies in de e-mail om de giftcard in te wisselen. Voor giftcard producten worden er servicekosten berekend.

Benut het volle potentieel van je game-ervaring met de Playstation Card. Dit revolutionaire product opent het universum van de Playstation Store, de thuisbasis van de grootste bibliotheek van Playstation games ter wereld. Van de nieuwste releases tot tijdloze klassiekers, er wacht altijd een avontuur op je. De Playstation Card is niet alleen het perfecte hulpmiddel voor gamers, maar is ook het ideale cadeau voor elke gamingliefhebber.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Toegang tot de grootste bibliotheek van Playstation Games: Met de Playstation Card kun je ontdekken en duiken in een uitgebreide collectie games, waardoor je je gamehorizon direct uitbreidt.

  • Playstation Plus Lidmaatschap: De kaart geeft je toegang tot Playstation Plus, dat een reeks voordelen biedt, waaronder honderden games, beperkte tijd proefversies, online multiplayer, exclusieve kortingen voor leden en meer. Kies uit drie lidmaatschapsopties om je game-ervaring aan te passen aan je voorkeuren.

  • Verdien Playstation Stars Punten: Elke aankoop op de Playstation Store met je Playstation Card levert je Playstation Stars punten op. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor Playstation Network wallet fondsen, waardoor je koopkracht wordt verhoogd voor je volgende digitale aankoop op de Playstation Store.

  • Regelmatige verkopen en promoties: Profiteer van regelmatige verkopen, promoties en extra besparingen, speciaal voor Playstation Plus leden. Dit zorgt ervoor dat je altijd de beste waar voor je geld krijgt.

Compatibiliteit

De Playstation Card is compatibel met Playstation 5, Playstation 4, en kan ook op een personal computer worden gebruikt. Het wordt geaccepteerd op het Playstation Network, zodat je het kunt gebruiken waar je ook je favoriete games speelt.

Duik vandaag nog in de diverse wereld van gaming met de Playstation Card en ervaar de spanning van het verkennen van nieuwe avonturen.

PSN producten

Een PSN Kaart koop je gemakkelijk en snel bij Herladen.be. Kies je waarde, betaal je bestelling en ontvang direct je bestelling in je mailbox. Na het kopen van de PSN card moet je deze inwisselen:

Volg de volgende stappen om je PSN Kaart in te wisselen:

1. Ga naar Accountbeheer;
2. Kies voor ‘Code inlossen’;
3. Vul je PSN code in en kies voor ‘Doorgaan’.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je PSN card. 

Let op: Deze PSN Card is alleen geldig in België en is te gebruiken voor de PS4, PS3 en PS Vita. Je kunt er games mee kopen, maar ook add-ons, avatars, demo’s, video’s en natuurlijk series.

Je hebt genoeg mogelijkheden om je Playstation Network Kaart te gebruiken in de PSN store. Koop de nieuwste games, luister naar de leukste muziek, bekijk de beste films, series en honderden Tv-programma’s op je Playstation. Services zoals Netflix, Spotify, Youtube en uitzending gemist staan voor je klaar! Gebruik je PSN tegoed om Playstation Plus abonnement aan te schaffen. Hiermee kan je voor een bepaalde periode online spelen met je vrienden. Tevens krijg je leuke kortingen op een aantal games, films en series. Via de PSN store zijn alle producten gemakkelijk af te rekenen.