PlayStation

Playstation Kaart €50

€ 10,00
€ 20,00
€ 25,00
€ 50,00
€ 60,00
€ 80,00
€ 100,00
€ 150,00
€ 200,00
€ 250,00

1

Direct geleverd

De Playstation Card van 50 euro is een virtueel tegoed dat je kunt inwisselen in de PlayStation Store. Met deze ruime hoeveelheid aan tegoed, kun je gemakkelijk je favoriete games, de nieuwste DLC's, films, muziek en nog veel meer aanschaffen. Het is ook een uitstekend cadeau voor die hard PlayStation-gamers die altijd op zoek zijn naar nieuwe ervaringen.

Enkele voordelen op een rij:

  • Toegang tot de PlayStation Store: Met deze kaart krijg je toegang tot een breed scala aan inhoud in de PlayStation Store, van AAA-games tot indie juweeltjes, films, muziek en nog veel meer.
  • Eenvoudig: De kaart is zeer eenvoudig in gebruik. Je voegt de code simpelweg toe aan je PlayStation Wallet en je kunt beginnen met winkelen.
  • Ideaal als cadeau: Of je nu een cadeau nodig hebt voor een fervente gamer of iemand die gewoon houdt van muziek en films, deze kaart is een ideale keuze.
  • Lidmaatschap: Gebruik het tegoed om je PlayStation Plus-lidmaatschap te betalen en geniet van exclusieve voordelen zoals gratis maandelijkse games en online multiplayer.

Compatibiliteit

De Playstation Card van 50 euro is compatibel met elke PlayStation-console (PS5, PS4, PS3, PSP), de PlayStation App, en de online PlayStation Store. Laat je gaming en entertainmentervaringen naar nieuwe hoogten stijgen met de Playstation Card van 50 euro!

Een PSN Card koop je gemakkelijk en snel bij Herladen.be. Kies je waarde, betaal je bestelling en ontvang direct je bestelling in je mailbox. Na het kopen van de PSN card moet je deze inwisselen:

Volg de volgende stappen om je PSN Card in te wisselen:

1. Ga naar Accountbeheer;
2. Kies voor ‘Code inlossen’;
3. Vul je PSN code in en kies voor ‘Doorgaan’.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je PSN card.

Let op: Deze PSN Card is alleen geldig in België en is te gebruiken voor de PS4, PS3 en PS Vita. Je kunt er games mee kopen, maar ook add-ons, avatars, demo’s, video’s en natuurlijk series.