Nieuw
Steam

Steam gift card 20 euro

€ 20,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Geldig in Europa
Direct geleverd

Stel je voor dat je een magische sleutel vasthoudt die een schatkist vol spannende videogames, coole software en zelfs geweldige gadgets opent! Dat is wat de 20-euro Steam-cadeaubon is. Het is als een ticket naar een enorm digitaal pretpark waar je elke rit kunt kiezen die je wilt. Of je dit ticket nu zelf wilt gebruiken of het als een super cool cadeau aan een vriend wilt geven, de Steam-cadeaubon is je pas naar heel veel plezier.

Kenmerken en Voordelen

 • Onbeperkte Toegang tot Steam Producten: Met een Steam-cadeaubon kun je alles op het Steam-platform kopen - van de populairste games tot de nieuwste software. Het stelt je zelfs in staat om aankopen te doen voor hardware zoals de Steam Deck.

 • Digitale Cadeaubon: De Steam-cadeaubon is een digitale kaart die direct naar de Steam-portemonnee van een vriend of familielid online kan worden gestuurd, waardoor het een probleemloze cadeau-optie is.

 • Gemakkelijk Inwisselproces: Wissel je cadeaubon in via de Steam-app of het webplatform. Digitale kaarten worden direct naar je account gestuurd en het bedrag wordt bijgeschreven op je Steam Wallet voor onmiddellijk gebruik.

 • Perfecte Cadeau-oplossing: Een Steam-cadeaubon is het ideale cadeau voor elke gelegenheid. Of het nu een verjaardag, vakantie is, of zomaar, deze cadeaubon zal elke ontvanger zeker blij maken. Je kunt een digitale kaart direct naar de Steam-account van een vriend sturen.

 • Balansbeheer: Steam-cadeaubon-saldi worden toegevoegd aan je Steam Wallet. Je kunt meerdere saldi aan je portemonnee toevoegen en zelfs het resterende bedrag betalen met een creditcard of betaalpas als het saldo van de portemonnee onvoldoende is voor een aankoop.

Compatibiliteit

De Steam-cadeaubon is compatibel met het Steam-platform, dat toegang biedt via verschillende apparaten zoals pc's, Macs en Linux-computers. Je kunt er direct aankopen mee doen of het saldo aan je Steam Wallet toevoegen en vervolgens het Steam Wallet-saldo gebruiken om de aankoop te doen. Het is de perfecte toegangspoort tot een wereld van digitaal entertainment, ongeacht je favoriete apparaat.

 1. Open je Steam-toepassing op je computer.
 2. Klik bovenaan de toepassing op de knop 'Games' in de menubalk.
 3. Klik in de vervolgkeuzelijst die verschijnt op 'Redeem a Steam Wallet Code…' (Inwisselen van een Steam Wallet Code...).
 4. Voer de code van je voucher in het veld 'Steam Wallet code'.
 5. Klik op 'Continue' (Doorgaan).
 6. Als erom wordt gevraagd, voeg dan een adres toe, maar vervolgens wordt het bedrag aan je Steam Wallet-saldo toegevoegd.

Let op: als je een digitale Steam-cadeaukaart ontvangt, wordt deze direct naar je account gestuurd. Je hoeft alleen maar het geschenk te accepteren, en het bedrag wordt bijgeschreven op je Steam Wallet.

Onthoud ook dat Steam je mogelijk vraagt om een adres toe te voegen na deze stap, maar ze zullen nog steeds het bedrag aan je Steam Wallet-saldo toevoegen.