Steam gift card

Geef het plezier van gamen met de Steam-cadeaukaart, je toegangspoort tot het universum van digitaal entertainment. Of het nu voor vrienden, familie of jezelf is, deze cadeaukaart is een gegarandeerde verrukking voor gamers van alle soorten, van casual spelers tot fervente liefhebbers.

Wat is een Steam-cadeaukaart?

Een Steam-cadeaukaart is je paspoort naar een wereld van gamen en verder. Beschikbaar in zowel digitale als fysieke vorm, het is een vooraf betaald tegoed voor het Steam-platform, perfect voor elke aankoop. Of je nu de nieuwste game-releases, innovatieve software of zelfs hardware op het oog hebt, de Steam-cadeaukaart dekt het allemaal. Je kunt het zelfs gebruiken voor een aankoop van een Steam Deck, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gaming-liefhebber.

Wie kan het gebruiken?

De Steam-cadeaukaart is perfect voor iedereen die geniet van gamen of gebruik maakt van het brede scala aan software van Steam. Als je vrienden of familie hebt die van gamen houden, maar je weet niet welk spel ze zouden willen, dan is een Steam-cadeaukaart het perfecte cadeau. Ze kunnen precies kiezen wat ze willen uit de uitgebreide catalogus van Steam.

Belangrijkste functies en voordelen

  • Breed scala aan producten: Koop alles van de nieuwste games tot andere software, downloadbare inhoud en zelfs hardware beschikbaar op Steam.
  • Beschikbare coupures: Onze fysieke kaarten zijn verkrijgbaar in coupures van €20 en €50, waardoor het gemakkelijk is om een cadeau te kiezen dat binnen je budget past.
  • Gemakkelijk in te wisselen: Wissel de cadeaukaart in via de Steam-app of het webplatform. Fysieke kaarten worden geleverd met een krascode, terwijl digitale geschenken rechtstreeks naar de account van de ontvanger worden gestuurd.
  • Perfect voor cadeaus: Als je niet zeker weet welk cadeau je voor een vriend moet kiezen, is een Steam-cadeaukaart een betrouwbare keuze. Geschikt voor elke gelegenheid, het stelt de ontvanger in staat om precies te kiezen wat ze willen.

Compatibiliteit

Steam-cadeaukaarten zijn compatibel met elk apparaat dat de Steam-app kan uitvoeren, inclusief pc's, Macs en Linux-computers. Het ingewisselde saldo is gekoppeld aan de Steam-account van de ontvanger en kan worden gebruikt op elk platform dat Steam ondersteunt.

Of je nu je gaming-avonturen wilt versterken of op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een gaming-liefhebber, de Steam-cadeaukaart is je ticket naar een wereld vol eindeloze mogelijkheden. Laat de spellen beginnen!

De Steam gift kaart is niet alleen leuk om zelf te gebruiken, maar is ook een fantastisch cadeau voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van pc-games. Door een Steam card cadeau te geven, kan de ontvanger zelf bepalen welke game(s) hij of zijn wil gaan aanschaffen. 

Zo hoef jij dus niet na te denken welk spel je cadeau wil gaan geven, je kunt iemand namelijk de keuze uit meer dan 30.000 verschillende pc-games cadeau geven! Met de Steam gift card ben je dus zeker van een cadeau dat erg in de smaak zal vallen.
 

Het aanschaffen en het inwisselen van de Steam gift card, wijzen zich eigenlijk helemaal vanzelf, dit is namelijk super eenvoudig: selecteer op herladen.be de Steam card met een tegoed van 20, 50 of 100 euro en plaats de kaart in je winkelwagen. Reken de Steam kaart vervolgens af, nadat je enkele gegevens (onder andere je e-mailadres) hebt ingevuld. 

Hierna ontvang je vrijwel direct de Steam gift card in je inbox. Met behulp van de code van de ontvangen Steam card, kun je vervolgens tegoed toevoegen op jouw Steam account. Hierna kun je dit tegoed gebruiken om jouw favoriete game(s) aan te schaffen.
 

Laad je Steam-portemonnee op in drie eenvoudige stappen

  1. Log in op de portemonnee van je Steam-account hier
  2. Voer je pincode in en klik op Doorgaan.
  3. Indien van toepassing wordt de waarde van uw kaart omgerekend van euro's naar je eigen valuta. Om deze reden kan het zijn dat je gevraagd wordt om je adres op te geven