Steam gift card

Steam gift card

De Steam gift card is tegenwoordig een steeds meer gebruikte gift card. Deze toename aan populariteit is heel logisch, want met de Steam card heb je ontzettend veel mogelijkheden op game gebied. De Steam gift card kun je kopen bij herladen.be en is verkrijgbaar met een waarde van €20,-, €50,- of €100,-. De Steam kaart is natuurlijk superleuk om voor eigen gebruik aan te schaffen, maar het is hiernaast ook een erg origineel cadeau om aan iemand te geven, die helemaal gek is van alles dat met pc-games te maken heeft.

Steam: een platform voor pc-games

Steam is een platform dat nog niet zo lang bestaat, dat specifiek gericht is op het spelen van games op de pc. Op Steam vind je een onwijs groot aanbod aan pc-games. Dit kunnen games zijn in alle genres en zowel klassiekers als net nieuw uitgekomen games. Kortom, Steam is een the place to be voor iedereen die graag games op de pc speelt. Het game-aanbod op Steam bestaat in totaal uit meer dan 30.000 verschillende games. Behalve dit grote aanbod aan pc-games, is er nog meer mogelijk op Steam. Zo is Steam ook een platform waarop gamers die dit leuk vinden, op verschillende manieren met elkaar in contact kunnen komen. Op Steam vind je bijvoorbeeld een community speciaal voor gamers van alle verschillende spellen. Hierop kun je eenvoudig in contact komen met andere gamers die hetzelfde spel als jij spelen. Hiernaast word je via Steam ook op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen met betrekking tot pc-games. Door deze ontwikkelingen in de gaten te houden, weet jij dus altijd als één van de eersten welke game er precies uit gaat komen.

De Steam gift kaart is niet alleen leuk om zelf te gebruiken, maar is ook een fantastisch cadeau voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van pc-games. Door een Steam card cadeau te geven, kan de ontvanger zelf bepalen welke game(s) hij of zijn wil gaan aanschaffen. 

Zo hoef jij dus niet na te denken welk spel je cadeau wil gaan geven, je kunt iemand namelijk de keuze uit meer dan 30.000 verschillende pc-games cadeau geven! Met de Steam gift card ben je dus zeker van een cadeau dat erg in de smaak zal vallen.
 

Het aanschaffen en het inwisselen van de Steam gift card, wijzen zich eigenlijk helemaal vanzelf, dit is namelijk super eenvoudig: selecteer op herladen.be de Steam card met een tegoed van 20, 50 of 100 euro en plaats de kaart in je winkelwagen. Reken de Steam kaart vervolgens af, nadat je enkele gegevens (onder andere je e-mailadres) hebt ingevuld. 

Hierna ontvang je vrijwel direct de Steam gift card in je inbox. Met behulp van de code van de ontvangen Steam card, kun je vervolgens tegoed toevoegen op jouw Steam account. Hierna kun je dit tegoed gebruiken om jouw favoriete game(s) aan te schaffen.
 

Laad je Steam-portemonnee op in drie eenvoudige stappen

  1. Log in op de portemonnee van je Steam-account hier
  2. Voer je pincode in en klik op Doorgaan.
  3. Indien van toepassing wordt de waarde van uw kaart omgerekend van euro's naar je eigen valuta. Om deze reden kan het zijn dat je gevraagd wordt om je adres op te geven

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 - 17:00. Ook in het weekend!

Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Gebruik ons contact formulier. Lees ook onze Veelgestelde vragen!

Altijd en overal herladen!