Steam

Steam gift card 50 euro

€ 20,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Geldig in Europa
Direct geleverd

Dompel jezelf onder in de wereld van gaming met de Steam Gift Card ter waarde van 50 euro. Deze digitale schat is je paspoort naar het uitgestrekte universum van Steam, waar duizenden games en game-accessoires op je wachten. Of je nu een casual gamer bent of een toegewijde liefhebber, deze cadeaukaart heeft voor iedereen iets te bieden. Op zoek naar het perfecte cadeau voor een gamer vriend? Zoek niet verder! Een Steam cadeaukaart is het ideale geschenk, dat toegang biedt tot een opwindend scala aan games en digitale inhoud.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Toegang tot een breed scala aan games en inhoud: Met de Steam Gift Card kun je games, microtransacties en zelfs items kopen op de Steam Community Markt als je account niet beperkt is. Van indie games tot blockbuster-titels, de keuze is aan jou.
  • Perfect als cadeau: Weet je niet zeker wat je vriend misschien wil voor zijn verjaardag of vakantie? Geef ze de keuze met een Steam-cadeaukaart. Het kan je ook helpen bij te dragen aan de aankoop van een spel van een vriend of om ze te helpen een microtransactie-item te kopen.
  • Geen vervaldatum: In tegenstelling tot sommige andere cadeaukaarten, verlopen Steam Gift Cards niet. Dit betekent dat je de tijd kunt nemen om te beslissen wat je wilt kopen, zonder je zorgen te maken over het opraken van het saldo.
  • Internationale compatibiliteit: Als je vriend in een ander land woont, wordt de digitale cadeaukaart die je hebt gekocht automatisch omgezet in de valuta van je vriend, waardoor het een veelzijdige cadeau-optie is.

Compatibiliteit

De Steam Gift Card is compatibel met het Steam-platform, dat kan worden geopend via PC, Mac en Linux. Door recente wijzigingen die door Steam zijn aangebracht, kun je alleen cadeaukaarten activeren die dezelfde valuta hebben als die is geconfigureerd in je Steam-account. Zorg er daarom voor dat je je geselecteerde valuta controleert voordat je deze cadeaukaart koopt.

  1. Open je Steam-toepassing op je computer.
  2. Klik bovenaan de toepassing op de knop 'Games' in de menubalk.
  3. Klik in de vervolgkeuzelijst die verschijnt op 'Redeem a Steam Wallet Code…' (Inwisselen van een Steam Wallet Code...).
  4. Voer de code van je voucher in het veld 'Steam Wallet code'.
  5. Klik op 'Continue' (Doorgaan).
  6. Als erom wordt gevraagd, voeg dan een adres toe, maar vervolgens wordt het bedrag aan je Steam Wallet-saldo toegevoegd.

Let op: als je een digitale Steam-cadeaukaart ontvangt, wordt deze direct naar je account gestuurd. Je hoeft alleen maar het geschenk te accepteren, en het bedrag wordt bijgeschreven op je Steam Wallet.

Onthoud ook dat Steam je mogelijk vraagt om een adres toe te voegen na deze stap, maar ze zullen nog steeds het bedrag aan je Steam Wallet-saldo toevoegen.