Nieuw
XBOX Core

XBOX game pass Core 12 maanden

3m | € 19,99
6m | € 29,99
12m | € 59,99

1

Direct geleverd

Een jaar vol spelavonturen met de Xbox Game Pass Core 12 maanden!

De Xbox Game Pass Core 12 maanden is jouw ticket voor een jaar vol gameplezier. Met deze pas heb je genoeg tijd om diep in verschillende gamegenres te duiken, van actie- en avonturengames tot strategie- en sportgames.

Waarom kiezen voor een Xbox Game Pass Core 12 maanden abonnement?

  • Voordelen: Een jaarabonnement biedt stabiliteit en de mogelijkheid om van games te genieten zonder je zorgen te hoeven maken over maandelijkse verlengingen.
  • Kostenbesparingen: Vergeleken met kortere abonnementen is de optie van 12 maanden op de lange termijn voordeliger.
  • Toegang tot exclusieve aanbiedingen: Profiteer van speciale kortingen en promoties, exclusief voor Xbox Game Pass Core-leden.
  • Altijd up-to-date: Dankzij regelmatige updates en toevoegingen aan de gamecatalogus blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste en populairste games.

Een uitgebreid aanbod aan games

Ontdek een brede selectie van meer dan 25 games, het is door Xbox zorgvuldig samengesteld zodat voor iedereen meer dan genoeg interessante opties zullen zijn. Van bekroonde titels tot indiejuweeltjes, ook wordt het continue geüpdatet, er is altijd wel iets nieuws om te spelen.

Gemak en flexibiliteit op je Xbox

Of je nu speelt op een Xbox Series X|S, Xbox One of een andere ondersteunde console, Game Pass Core 12 maanden integreert naadloos, zodat je zorgeloos van je games kunt genieten.

Bestel je Xbox Game Pass Core 12 maanden op Herladen.be

Ga vandaag nog voor een jaar gameplezier met de Xbox Game Pass Core 12 maanden. Bestel het op Herladen.be en begin je game-avontuur. Of geef het iemand cadeau! Ons team staat klaar voor ondersteuning en advies!

Alle soorten prepaid codes kunnen ingewisseld worden op een computer, waaronder Xbox cadeaubonnen, Xbox Live Gold kaarten en Xbox Music Pass kaarten. Ze kunnen direct gebruikt worden op je account. Lees hier hoe het werkt:  

1. Ga naar www.xbox.com
2. Meld je aan met je account
3. Ga met de muis over je accountgegevens (rechtsboven in het scherm)
4. Klik op inwisselen zodra het menu verschijnt
5. Voer je 25-cijferige code in het veld in en klik op bevestigen