Nieuw
XBOX Core

XBOX Game Pass Core 6 maanden

3m | € 19,99
6m | € 29,99
12m | € 59,99

1

Direct geleverd

Vergroot je gameplezier met de Xbox Game Pass Core 6 maanden!   

Met de Xbox Game Pass Core 6 maanden heb je een half jaar om heerlijk te genieten van een uitgebreide spelbibliotheek. Dit betekent dat je de tijd hebt om al je favoriete games te ontdekken, te spelen en te herbeleven. Perfect voor gamers die uitgebreid de spelwereld van games willen ervaren.  

Voordelen van een abonnement van 6 maanden  

  • Half jaar toegang: Geniet van een ononderbroken game-ervaring zonder je zorgen te maken over maandelijkse verlengingen.  
  • Kosten: De Xbox Game Pass Core 6 maanden biedt een aantrekkelijker tarief vergeleken met de kortere 3 maanden optie.  
  • Altijd up-to-date: Blijf zonder extra kosten op de hoogte van de nieuwste games en updates.  
  • Ideaal voor serieuze gamers: Dit abonnement is ideaal voor mensen die gamen serieus nemen en investeren in een langdurige ervaring.  

Altijd iets nieuws om te spelen  

Met de Xbox game pass core 6 maanden heb je toegang tot een continu geüpdatet gamebibliotheek, daardoor is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. Van de nieuwste releases tot verborgen juweeltjes, Xbox Game Pass Core 6 maanden houdt je game-ervaring fris en spannend.  

Xbox Game Pass Core 6 maanden: Perfect voor alle consoles!  

Of je nu speelt op een Xbox Series X|S, Xbox One of zelfs een Xbox 360, de Xbox Game Pass Core 6 maanden is ontworpen om naadloos te integreren met je favoriete console. Geniet van een geoptimaliseerde game-ervaring.  

Koop je Xbox Game Pass Core 6 maanden nu op Herladen.be  

Kies voor deze pass van een half jaar om onbeperkt plezier te ervaren. Bestel nu op Herladen.be en begin vandaag aan het avontuur. Ons team staat klaar om je bij elke stap te helpen! 

Alle soorten prepaid codes kunnen ingewisseld worden op een computer, waaronder Xbox cadeaubonnen, Xbox Live Gold kaarten en Xbox Music Pass kaarten. Ze kunnen direct gebruikt worden op je account. Lees hier hoe het werkt:  

1. Ga naar www.xbox.com
2. Meld je aan met je account
3. Ga met de muis over je accountgegevens (rechtsboven in het scherm)
4. Klik op inwisselen zodra het menu verschijnt
5. Voer je 25-cijferige code in het veld in en klik op bevestigen