Xbox Game Pass

XBOX Game Pass Ultimate 1 maand

1m | € 14,99
3m | € 44,99

1

Direct geleverd

XBOX Game Pass Ultimate 1 Maand: Duik in een Maand Vol Grenzeloos Gamen

Het XBOX Game Pass Ultimate 1 maand lidmaatschap biedt u een maand toegang tot een bibliotheek vol hoogwaardige games en exclusieve voordelen. Of u nu een doorgewinterde gamer bent die nieuwe werelden wil verkennen, of een casual speler die gewoon wil genieten van geweldige games, deze pas heeft iets voor iedereen. Dit lidmaatschap is ook een perfect cadeau voor die speciale gamer in uw leven. Met XBOX Game Pass Ultimate gaat er een wereld van gaming voor u open, vol met spannende avonturen en exclusieve kortingen.

Kenmerken en Voordelen

  • Uitgebreide Bibliotheek: Ontdek en speel meer dan 100 hoogwaardige games op console, pc en ondersteunde Android-apparaten via cloudgaming.
  • Xbox Live Gold: Geniet van alle voordelen van Xbox Live Gold, inclusief online multiplayer gaming met vrienden en spelers van over de hele wereld.
  • Exclusieve Kortingen: Profiteer van ledenkortingen en aanbiedingen op games, add-ons, en nog veel meer in de Microsoft Store.
  • EA Play: Krijg toegang tot EA's populairste games, proefversies, en ontvang 10% korting op EA digitale aankopen.
  • Perfect Cadeau: Het XBOX Game Pass Ultimate 1 maand lidmaatschap is een uitstekend cadeau voor elke Xbox-gamer, waardoor ze een maand kunnen genieten van de voordelen van het lidmaatschap.

Waar kan ik mijn XBOX cadeaubon gebruiken

Het XBOX Game Pass Ultimate 1 maand lidmaatschap is compatibel met Xbox One, Xbox Series X|S en Windows 10-pc's. Het lidmaatschap werkt ook op ondersteunde Android-apparaten via cloudgaming. Het enige dat u nodig heeft, is een geldig Microsoft-account en een stabiele internetverbinding om alle voordelen van het lidmaatschap te kunnen benutten.

Volg de volgende stappen om je Xbox Game Pass 1 maand aan je account toe te voegen:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Meld je aan met je Microsoft account bij Xbox Live;
2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens 'Store';
3. Druk op de knop 'Bekijken' om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens 'inwisselen'.

4. Voer de code van 25 tekens in, selecteer 'Volgende' en volg de aanwijzigen