XBOX Gift Card 10 euro

Wil je Xbox games kopen maar wil je niet veel geld uitgeven? Een Xbox gift card 10 euro is de perfecte oplossing! Met deze kaart kun je elke Xbox game kopen die je wilt zonder dat je veel geld hoeft uit te geven. Bovendien kun je de kaart ook gebruiken om andere dingen te kopen in de Xbox Store, zoals muziek, films en tv-programma's. Dus waar wacht je nog op? Koop vandaag nog je Xbox gift card 10 euro!

Xbox spellen die je kunt spelen met Xbox gift card 10 euro

De Xbox Games Store is de perfecte plek om de nieuwste en beste Xbox-games te vinden. Met nieuwe games die elke week uitkomen, is er altijd wel iets nieuws te spelen. En met een Xbox gift card van 10 euro kun je alle games bemachtigen die je wilt zonder veel geld uit te geven. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het bekijken van de Xbox Games Store!

Andere dingen uit de Xbox Store

Naast games kun je je Xbox gift card 10 euro ook gebruiken om andere dingen te kopen uit de Xbox Store, zoals muziek, films en tv-shows. Dus als je op zoek bent naar een manier om jezelf te vermaken zonder veel geld uit te geven, is een Xbox gift card de perfecte oplossing. Dus wat wacht je nog op? Begin vandaag nog met het bekijken van de Xbox Store!

Vervaldatum: Vervalt niet

Xbox Gift Card online kopen

Herladen.be heeft een groot aantal Xbox Cards in haar assortiment. Je kunt een Xbox Gift Card in twee verschillende varianten kopen. Allereerst kan je Xbox tegoed aanschaffen in waarden van €5, €10, €15, €20, €25, €30, €50. De code die je ontvangt moet je verzilveren waarbij het gekochte tegoed wordt overgeschreven naar je Xbox portemonnee. Tevens kan je Xbox Live Gold kopen. Hiermee kan je online spelen tegen andere mensen wereldwijd. Abonnementen van 3 maanden en 12 maanden zijn beschikbaar.

Let op: De Xbox Gift Card is alleen te gebruiken in Europa.

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate biedt alle voordelen van Xbox Live Gold, plus meer dan 100 geweldige console- en pc-games. Er worden voortdurend nieuwe games toegevoegd, dus je kunt altijd iets nieuws spelen. Profiteer van exclusieve ledenaanbiedingen en kortingen. Speel samen met vrienden op het meest geavanceerde multiplayernetwerk en ontdek je volgende favoriete game.

Als je Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, wordt je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschap automatisch opgewaardeerd naar Xbox Game Pass Ultimate.

Wat heb je nodig om een Xbox te installeren?

Als je een gloednieuwe Xbox hebt aangeschaft, wil je hoogstwaarschijnlijk zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van de Xbox. Je zal natuurlijk nog wel wat stappen moeten voltooien voordat je optimaal gebruik kan maken van de Xbox. Gelukkig is het installeren van de Xbox niet al te ingewikkeld. Het enige waar je voor wil zorgen, is dat je een account hebt bij Microsoft, een tv hebt waar een HDMI-kabel in past en een goede internetverbinding.

Wanneer je beschikt over deze drie dingen, en een Xbox-console natuurlijk, kan jij binnen de kortste keren optimaal gebruik maken van die gloednieuwe aangeschafte Xbox.

Een account bij Microsoft

Wanneer je gebruik wil maken van de Xbox heb je een account nodig bij Microsoft. Met een account bij Microsoft krijg je toegang om van allerlei games te spelen en jouw vooruitgang op te slaan. Daarnaast kan jij met behulp van zo’n account een avatar creëren die bij jou past en kun jij gemakkelijk jouw Xbox-instellingen bijwerken.

Verder biedt een Microsoft account nog veel andere interessante mogelijkheden. Denk aan het maken van vrienden die je hebt leren kennen in een online game, het chatten met die vrienden of jouw eigen gemaakte gamevideo delen met die vrienden of met andere mensen.

Tot slot kan je met je Microsoft account en een Xbox gift card 10 euro veel verschillende games halen.

Een tv met een HDMI-kabel

Een HDMI-kabel zorgt ervoor dat je randapparatuur kan koppelen aan jouw televisie. Dat betekent dus dat jij voor het installeren van jouw gloednieuwe Xbox een HDMI-kabel nodig hebt en een televisie waar die HDMI-kabel in past.

Het beste kun je de HDMI-kabel gebruiken die je vindt in de doos van de Xbox die je hebt aangeschaft. Dan weet je zeker dat er niks aparts zal gebeuren met de videokwaliteit. Mocht de HDMI-kabel echter te kort zijn, koop dan een langere kabel. Let er dan wel op dat je een gecertificeerde kabel hebt. Op die manier krijg je namelijk de best mogelijke videokwaliteit.

Zorg voor een goede internetverbinding

Nog een belangrijk ding bij het installeren van je gloednieuwe Xbox, is het hebben van een goede internetverbinding. Een goede internetverbinding is namelijk het halve werk aangezien je zonder een goede internetverbinding niks kan installeren en de Xbox ook niet optimaal zal kunnen functioneren.

Het ligt een beetje aan je woonsituatie of je wel of niet beschikt over een goede internetverbinding. Wanneer je alleen woont en niet al te veel apparaten hebt, zal een internetsnelheid van 40 Mbit/s al goed genoeg zijn. Mocht je met meer man wonen of veel meer apparaten hebben, dan zal je een internetsnelheid willen van ongeveer 80 à 100 Mbit/s.

Xbox Gift Card inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox gift card aan je account toe te voegen:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Meld je aan met je Microsoft account bij Xbox Live;
2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens 'Store';
3. Druk op de knop 'Bekijken' om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens 'inwisselen'.

4. Voer de code van 25 tekens in, selecteer 'Volgende' en volg de aanwijzigen

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je Xbox gift card.

Xbox Live Gold inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox Live Gold code te activeren:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Ga naar My Xbox en kies je profiel;
2. Ga naar ‘Account Management’ en klik op ‘Manage Account’;
3. Kies de optie ‘Redeem Code’ en voer je code in;
4. Bevestig je code.

Je Xbox Live Gold abonnement is nu geactiveerd.

Deze Xbox producten kun je ook bij ons vinden:

Als je Xbox Game Pass Ultimate neemt, voegen we alle vooraf betaalde tijd voor Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass toe aan Xbox Game Pass Ultimate tot een maximum van 36 maanden.

Als je bijvoorbeeld 3 maanden Xbox Live Gold en 3 maanden Xbox Game Pass al op je account hebt staan wanneer je de eerste maand voor Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, heb je in totaal 7 maanden Ultimate op je account staan voordat je je lidmaatschap moet verlengen.

Ja. Xbox Game Pass Ultimate bevat alle games voor Xbox Game Pass voor Console en Xbox Game Pass voor pc.

Gebruik je actieve Xbox Game Pass Ultimate-abonnement om games te spelen op Xbox One en Windows 10 pc’s. Xbox Game Pass Ultimate bestaat uit de Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass voor pc, Xbox Live Gold en extra voordelen. Let op: als je Xbox Game Pass Ultimate koopt, worden je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschappen automatisch opgewaardeerd naar Ultimate met een conversieratio die altijd gebaseerd is op de resterende dagen. Ontdek hoe dit werkt op www.xbox.com/gamepass. Toekomstige codekortingen zijn ook onderhevig aan een conversieratio. De conversieratio kan wijzigen. Alle conversies naar Xbox Game Pass Ultimate zijn definitief: eenmaal geconverteerd, kun je je Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap niet meer terugzetten naar een vorig lidmaatschap. Je kunt maximaal 36 maanden Xbox Game Pass Ultimate inwisselen per account per keer, inclusief de geconverteerde tijd van Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass (voor pc of console).

Beschikbare titels en het aantal games variëren van tijd tot tijd en per land. Tot je opzegt, wordt het abonnement maandelijks verlengd voor de op dat moment geldende prijs (aan verandering onderhevig, eventuele belasting is van toepassing). Je kunt op elk moment annuleren om je volgende geplande afschrijving te stoppen; zie account.microsoft.com/services. Melding vóór de aanschaf van uitbreidingen, DLC, verbruiksartikelen, virtuele valuta of lidmaatschappen (afzonderlijk verkocht): als je lidmaatschap eindigt of als een game uit de catalogus wordt verwijderd, moet je je lidmaatschap opnieuw activeren of de game apart kopen om deze items te kunnen blijven gebruiken. Mogelijk worden kosten in rekening gebracht door je internetprovider. Er zijn leeftijdsgrenzen van toepassing. Xbox Game Pass-kortingen zijn gebaseerd op de prijzen in de Microsoft Store, kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn niet in te wisselen voor contanten. Kortingsaanbiedingen gelden niet binnen 30 dagen na de lancering van de betreffende titels en zijn niet beschikbaar met bepaalde titels. Service, functies en eisen kunnen worden gewijzigd of ingetrokken. Onderhevig aan de Microsoft-servicesovereenkomst (microsoft.com/msa). Voor pc: downloaden van apps, Windows-update(s) en opslagruimte vereist (xbox.com/pcgamesplan). De systeemvereisten variëren per game. Op systemen van hogere kwaliteit zijn de prestaties beter.


Categorieën

Populair

Internationaal

Nederland

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online op Herladen.be. Profiteer bovendien van de vele promoties van providers.

Volg Herladen

Onze betaalmethodes