XBOX Gift Card 15 euro

Als je op zoek bent naar een Xbox gift card ter waarde van 15 euro, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hier vertellen we je alles over Xbox gift cards en hoe je ze kunt gebruiken.

Xbox gift cards zijn een geweldige manier om je favoriete Xbox games te krijgen zonder dat je geld hoeft uit te geven. Het enige wat je nodig hebt is een geldig e-mailadres en een Xbox Live-account, en je kunt aan de slag!

Om je Xbox gift card te gebruiken, log je gewoon in op je Xbox Live account en voer je de code in bij de kassa. Zodra de code is ingewisseld, wordt de waarde van de kaart op je Xbox-account bijgeschreven. Je kunt dit tegoed vervolgens gebruiken om games of DLC te kopen, of zelfs om in-game aankopen te doen.

Dus waar wacht je nog op? Koop vandaag nog je Xbox gift card en begin met het spelen van de beste Xbox games!

Iets anders?

Xbox games niet jouw ding? We hebben ook cadeaubonnen voor andere gaming platforms zoals PlayStation en Nintendo. Bekijk ons volledige assortiment cadeaubonnen vandaag nog!

Vervaldatum: Vervalt niet

Xbox Gift Card online kopen

Herladen.be heeft een groot aantal Xbox Gift Cards in haar assortiment. Je kunt een Xbox Gift Card in twee verschillende varianten kopen. Allereerst kan je Xbox tegoed aanschaffen in waarden van €5, €10, €15, €20, €25, €30, €50. De code die je ontvangt moet je verzilveren waarbij het gekochte tegoed wordt overgeschreven naar je Xbox portemonnee. Tevens kan je Xbox Live Gold kopen. Hiermee kan je online spelen tegen andere mensen wereldwijd. Abonnementen van 3 maanden en 12 maanden zijn beschikbaar.

Let op: De Xbox Gift Card is alleen te gebruiken in Europa.

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate biedt alle voordelen van Xbox Live Gold, plus meer dan 100 geweldige console- en pc-games. Er worden voortdurend nieuwe games toegevoegd, dus je kunt altijd iets nieuws spelen. Profiteer van exclusieve ledenaanbiedingen en kortingen. Speel samen met vrienden op het meest geavanceerde multiplayernetwerk en ontdek je volgende favoriete game.Als je Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, wordt je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschap automatisch opgewaardeerd naar Xbox Game Pass Ultimate.

De optimale ervaring uit jouw Xbox halen

Het gebeurt natuurlijk niet elke dag dat je een gloednieuwe Xbox aanschaft. Wanneer je een Xbox aanschaft wil je het dus goed doen en de Xbox ervaren zoals je nog nooit hebt gedaan. Om te zorgen voor die onvergetelijke ervaring is een Xbox set-up dé manier. Accessoires kunnen de Xbox set-up maken of breken. Daarom is het ook belangrijk om goed na te denken over welke accessoires je wil halen voor jouw Xbox set-up.

Nadat jij jouw Xbox set-up helemaal compleet hebt, kan jij met jouw Xbox gift card 15 euro een leuke game halen en genieten van je Xbox zoals nooit tevoren.  

Kijk naar jouw scherm voorkeur

Wanneer je een goede Xbox set-up wil, moet je natuurlijk wel een televisie of een monitor hebben. Deze twee dingen verschillen niet al te veel van elkaar, maar je moet kijken naar wat jouw voorkeur heeft.

Wanneer jij graag wil gamen op een groot scherm of geen losse monitoren wil hebben, kies je voor een televisie. Wanneer je voor een televisie kiest, moet je er wel voor zorgen dat je een televisie hebt van op zijn minst 4K resolutie. Zo krijg je namelijk het scherpste beeld mogelijk.

Als je geen fan bent van groot beeld, is een monitor ook goede oplossing. De kosten zijn lager, maar toch krijg je een goed beeld. Kijk daarom dan ook vooral naar jouw voorkeur.

Zoek de juiste headset

Wanneer je graag multiplayer games mag spelen, mag een headset niet ontbreken aan jouw Xbox set-up. Een headset zorgt ervoor dat je helemaal in de game zit en nog een voordeel, je stoort de mensen om jou heen niet met het geluid van jouw games en online vrienden.

Verder zorgt een headset ervoor dat je geluiden beter kan waarnemen. Zo hoor jij dus sneller dat er iemand achter jou aan zit en kan jij jouw tegenstander voor zijn. Misschien hoor je ook wel andere dingen die van belang zijn voor jouw teamgenoten. Dankzij de headset kan jij die waarnemingen gemakkelijk en snel doorgeven.

Zorg dat jij de juiste controller hebt

Wanneer je veel aan het gamen bent, wil jij een goede controller hebben. Een controller die goed in jouw handen past, zorgt ervoor dat het gamen gemakkelijker gaat en dus ook automatisch beter gaat.

Daarnaast is het handig om te beschikken over meerdere controllers. Dan heb je namelijk altijd een back-up controller voor als er eentje kapot is of leeg is. Daarnaast maken meerdere controllers het mogelijk dat je met meerdere vrienden kan gamen op jouw Xbox.

Er is niet per se één goede controller. Je moet kijken naar wat jij fijn vindt om vast te houden en welke controller jij er leuk uit vindt zien.

Xbox Gift Card inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox gift card aan je account toe te voegen:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Meld je aan met je Microsoft account bij Xbox Live;
2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens 'Store';
3. Druk op de knop 'Bekijken' om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens 'inwisselen'.

4. Voer de code van 25 tekens in, selecteer 'Volgende' en volg de aanwijzigen

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je Xbox gift card.

Xbox Live Gold inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox Live Gold code te activeren:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Ga naar My Xbox en kies je profiel;
2. Ga naar ‘Account Management’ en klik op ‘Manage Account’;
3. Kies de optie ‘Redeem Code’ en voer je code in;
4. Bevestig je code.

Je Xbox Live Gold abonnement is nu geactiveerd.

Deze Xbox producten kun je ook bij ons vinden:

Als je Xbox Game Pass Ultimate neemt, voegen we alle vooraf betaalde tijd voor Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass toe aan Xbox Game Pass Ultimate tot een maximum van 36 maanden.

Als je bijvoorbeeld 3 maanden Xbox Live Gold en 3 maanden Xbox Game Pass al op je account hebt staan wanneer je de eerste maand voor Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, heb je in totaal 7 maanden Ultimate op je account staan voordat je je lidmaatschap moet verlengen.

Ja. Xbox Game Pass Ultimate bevat alle games voor Xbox Game Pass voor Console en Xbox Game Pass voor pc.

Gebruik je actieve Xbox Game Pass Ultimate-abonnement om games te spelen op Xbox One en Windows 10 pc’s. Xbox Game Pass Ultimate bestaat uit de Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass voor pc, Xbox Live Gold en extra voordelen. Let op: als je Xbox Game Pass Ultimate koopt, worden je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschappen automatisch opgewaardeerd naar Ultimate met een conversieratio die altijd gebaseerd is op de resterende dagen. Ontdek hoe dit werkt op www.xbox.com/gamepass. Toekomstige codekortingen zijn ook onderhevig aan een conversieratio. De conversieratio kan wijzigen. Alle conversies naar Xbox Game Pass Ultimate zijn definitief: eenmaal geconverteerd, kun je je Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap niet meer terugzetten naar een vorig lidmaatschap. Je kunt maximaal 36 maanden Xbox Game Pass Ultimate inwisselen per account per keer, inclusief de geconverteerde tijd van Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass (voor pc of console).

Beschikbare titels en het aantal games variëren van tijd tot tijd en per land. Tot je opzegt, wordt het abonnement maandelijks verlengd voor de op dat moment geldende prijs (aan verandering onderhevig, eventuele belasting is van toepassing). Je kunt op elk moment annuleren om je volgende geplande afschrijving te stoppen; zie account.microsoft.com/services. Melding vóór de aanschaf van uitbreidingen, DLC, verbruiksartikelen, virtuele valuta of lidmaatschappen (afzonderlijk verkocht): als je lidmaatschap eindigt of als een game uit de catalogus wordt verwijderd, moet je je lidmaatschap opnieuw activeren of de game apart kopen om deze items te kunnen blijven gebruiken. Mogelijk worden kosten in rekening gebracht door je internetprovider. Er zijn leeftijdsgrenzen van toepassing. Xbox Game Pass-kortingen zijn gebaseerd op de prijzen in de Microsoft Store, kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn niet in te wisselen voor contanten. Kortingsaanbiedingen gelden niet binnen 30 dagen na de lancering van de betreffende titels en zijn niet beschikbaar met bepaalde titels. Service, functies en eisen kunnen worden gewijzigd of ingetrokken. Onderhevig aan de Microsoft-servicesovereenkomst (microsoft.com/msa). Voor pc: downloaden van apps, Windows-update(s) en opslagruimte vereist (xbox.com/pcgamesplan). De systeemvereisten variëren per game. Op systemen van hogere kwaliteit zijn de prestaties beter.


Categorieën

Populair

Internationaal

Nederland

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online op Herladen.be. Profiteer bovendien van de vele promoties van providers.

Volg Herladen

Onze betaalmethodes