XBOX Gift Card 20 euro

Xbox gift card 20 euro is het perfecte cadeau voor elke Xbox fan. Met deze kaart kunnen ze Xbox Live Gold-abonnementen, Xbox Game Passes, en een grote verscheidenheid aan games en DLC-content kopen. Bovendien kunnen ze de kaart gebruiken om in-game microtransacties te doen in ondersteunde Xbox-titels. Dus of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een vakantiecadeau, of gewoon een manier om je Xbox-fandom te laten zien, een Xbox-cadeaukaart van 20 euro is een geweldige optie.

Mogelijkheden Xbox gift card 20 euro

De Xbox gift card 20 euro is een geweldige manier om geld te besparen op Xbox Live Gold abonnementen en Xbox Game Passes. Als je iemand kent die een Xbox-fan is, is dit een geweldige cadeau-optie voor hem of haar. Je kunt Xbox-cadeaubonnen ook gebruiken om in-game microtransacties te doen in ondersteunde Xbox-titels. Dus als je op zoek bent naar een manier om je Xbox-fandom te laten zien, of gewoon wat geld wilt besparen op je volgende Xbox-aankoop, is een Xbox gift card van 20 euro een geweldige optie.

 

Xbox Gift Card online kopen

Herladen.be heeft een groot aantal Xbox Gift Cards in haar assortiment. Je kunt een Xbox Gift Card in twee verschillende varianten kopen. Allereerst kan je Xbox tegoed aanschaffen in waarden van €5, €10, €15, €20, €25, €30, €50. De code die je ontvangt moet je verzilveren waarbij het gekochte tegoed wordt overgeschreven naar je Xbox portemonnee. Tevens kan je Xbox Live Gold kopen. Hiermee kan je online spelen tegen andere mensen wereldwijd. Abonnementen van 3 maanden en 12 maanden zijn beschikbaar.

Let op: De Xbox Gift Card is alleen te gebruiken in Europa.

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate biedt alle voordelen van Xbox Live Gold, plus meer dan 100 geweldige console- en pc-games. Er worden voortdurend nieuwe games toegevoegd, dus je kunt altijd iets nieuws spelen. Profiteer van exclusieve ledenaanbiedingen en kortingen. Speel samen met vrienden op het meest geavanceerde multiplayernetwerk en ontdek je volgende favoriete game.Als je Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, wordt je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschap automatisch opgewaardeerd naar Xbox Game Pass Ultimate.

Het aanschaffen en het gebruik van een Xbox gift card

Een Xbox gift card kan je gebruiken voor vele dingen. Zo kan je een nieuwe game kopen of je game uitbreiden, een nieuwe film of serie kopen, een headset kopen en allerlei accessoires aanschaffen. De mogelijkheden zijn eindeloos met een Xbox gift card. Met een Xbox gift card hoef je niet te letten op een vervaldatum, wat betekent dat je hem altijd kan gebruiken totdat het geld op is.

Een Xbox gift card is daarnaast niet alleen voor de Xbox bedoeld. Je kan het geld op de Xbox gift card ook gemakkelijk uitgeven in de online Microsoft Store en daar dingen aanschaffen om jouw Xbox beter te maken.

Een Xbox gift card aanschaffen

Een Xbox gift card kan je in principe overal kopen, zowel in de winkel zelf als online. De Xbox gift cards zijn beschikbaar in verschillende prijzen. Zo kan een Xbox gift card 20 euro zijn, maar ook 50 euro.

Nadat je een Xbox gift card hebt aangeschaft, wordt er een code van 25 cijfers naar jou toe gemaild. Die voer je dan in op jouw Xbox en klaar is kees. Dit geldt alleen als je online een Xbox gift card koopt of de Xbox gift card direct mee naar huis neemt. Het kan ook voorkomen dat je moet wachten tot je de Xbox gift card in brievenbus hebt ontvangen voordat je de 25 cijfers ziet en kan invullen.

Een xbox gift card gebruiken

Als jij jouw Xbox gift card en 25-cijferige code hebt ontvangen, kan je per direct aan de slag gaan. Om jouw Xbox gift card te kunnen gebruiken, moet je beschikken over een account bij Microsoft hier in Nederland. Je kan op elk apparaat inloggen op jouw Xbox gift card te activeren. Het werkt dus op de Xbox zelf, op een laptop of op jouw telefoon.

Met de prijs die op de Xbox gift card staat, kan je van alles doen op je Xbox. Je kan het geld gebruiken om een nieuwe game te kopen of om een film en/of serie te kopen. Daarnaast kan je ook accessoires voor in je game kopen of je game uitbreiden.

Xbox Gift Card inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox gift card aan je account toe te voegen:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Meld je aan met je Microsoft account bij Xbox Live;
2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens 'Store';
3. Druk op de knop 'Bekijken' om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens 'inwisselen'.

4. Voer de code van 25 tekens in, selecteer 'Volgende' en volg de aanwijzigen

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je Xbox gift card.

Xbox Live Gold inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox Live Gold code te activeren:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Ga naar My Xbox en kies je profiel;
2. Ga naar ‘Account Management’ en klik op ‘Manage Account’;
3. Kies de optie ‘Redeem Code’ en voer je code in;
4. Bevestig je code.

Je Xbox Live Gold abonnement is nu geactiveerd.

Deze Xbox producten kun je ook bij ons vinden

Als je Xbox Game Pass Ultimate neemt, voegen we alle vooraf betaalde tijd voor Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass toe aan Xbox Game Pass Ultimate tot een maximum van 36 maanden.

Als je bijvoorbeeld 3 maanden Xbox Live Gold en 3 maanden Xbox Game Pass al op je account hebt staan wanneer je de eerste maand voor Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, heb je in totaal 7 maanden Ultimate op je account staan voordat je je lidmaatschap moet verlengen.

Ja. Xbox Game Pass Ultimate bevat alle games voor Xbox Game Pass voor Console en Xbox Game Pass voor pc.

Gebruik je actieve Xbox Game Pass Ultimate-abonnement om games te spelen op Xbox One en Windows 10 pc’s. Xbox Game Pass Ultimate bestaat uit de Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass voor pc, Xbox Live Gold en extra voordelen. Let op: als je Xbox Game Pass Ultimate koopt, worden je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschappen automatisch opgewaardeerd naar Ultimate met een conversieratio die altijd gebaseerd is op de resterende dagen. Ontdek hoe dit werkt op www.xbox.com/gamepass. Toekomstige codekortingen zijn ook onderhevig aan een conversieratio. De conversieratio kan wijzigen. Alle conversies naar Xbox Game Pass Ultimate zijn definitief: eenmaal geconverteerd, kun je je Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap niet meer terugzetten naar een vorig lidmaatschap. Je kunt maximaal 36 maanden Xbox Game Pass Ultimate inwisselen per account per keer, inclusief de geconverteerde tijd van Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass (voor pc of console).

Beschikbare titels en het aantal games variëren van tijd tot tijd en per land. Tot je opzegt, wordt het abonnement maandelijks verlengd voor de op dat moment geldende prijs (aan verandering onderhevig, eventuele belasting is van toepassing). Je kunt op elk moment annuleren om je volgende geplande afschrijving te stoppen; zie account.microsoft.com/services. Melding vóór de aanschaf van uitbreidingen, DLC, verbruiksartikelen, virtuele valuta of lidmaatschappen (afzonderlijk verkocht): als je lidmaatschap eindigt of als een game uit de catalogus wordt verwijderd, moet je je lidmaatschap opnieuw activeren of de game apart kopen om deze items te kunnen blijven gebruiken. Mogelijk worden kosten in rekening gebracht door je internetprovider. Er zijn leeftijdsgrenzen van toepassing. Xbox Game Pass-kortingen zijn gebaseerd op de prijzen in de Microsoft Store, kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn niet in te wisselen voor contanten. Kortingsaanbiedingen gelden niet binnen 30 dagen na de lancering van de betreffende titels en zijn niet beschikbaar met bepaalde titels. Service, functies en eisen kunnen worden gewijzigd of ingetrokken. Onderhevig aan de Microsoft-servicesovereenkomst (microsoft.com/msa). Voor pc: downloaden van apps, Windows-update(s) en opslagruimte vereist (xbox.com/pcgamesplan). De systeemvereisten variëren per game. Op systemen van hogere kwaliteit zijn de prestaties beter.


Categorieën

Populair

Internationaal

Nederland

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online op Herladen.be. Profiteer bovendien van de vele promoties van providers.

Volg Herladen

Onze betaalmethodes