XBOX Gift Card 25 euro

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor de Xbox gamer in je leven, kijk dan niet verder dan de Xbox gift card 25 euro. Deze kaart kan worden gebruikt om games, DLC en andere content te kopen in de Microsoft Store, waardoor het de perfecte manier is om je geliefde te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft. Bovendien kun je kiezen uit verschillende ontwerpen, zodat je voor elke gelegenheid de perfecte kaart kunt vinden. Dus waar wacht je nog op? Koop vandaag nog een Xbox gift card van 25 euro!

Xbox gamecard van 25 euro

Xbox gamecard van 25 euro zijn altijd een geweldig cadeau-idee voor de mensen in je leven die van gamen houden, of voor jezelf natuurlijk. Maar met zo veel games om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke je ze cadeau doet. Als je op zoek bent naar een veilige optie die elke Xbox-fan leuk zal vinden, is een Xbox gift card 25 euro de juiste keuze.

Met een Xbox gift card 25 euro kan je geliefde alles kopen wat hij of zij wil in de Microsoft Store. Dat betekent dat ze de nieuwste games, DLC-uitbreidingen en meer kunnen kopen. En omdat de kaart nooit vervalt, kunnen ze hem bewaren voor een regenachtige dag of hem meteen gebruiken - de keuze is aan hen!

Dus als je niet weet wat je de Xbox gamer in je leven moet geven, zoek dan niet verder dan een Xbox gift card 25 euro. Het is de perfecte manier om te laten zien hoeveel je om ze geeft.

 

Vervaldatum: Vervalt niet

Xbox Gift Card online kopen

Herladen.be heeft een groot aantal Xbox tegoed kaarten in haar assortiment. Je kunt een Xbox Gift Card in twee verschillende varianten kopen. Allereerst kan je Xbox tegoed aanschaffen in waarden van €5, €10, €15, €20, €25, €30, €50. De code die je ontvangt moet je verzilveren waarbij het gekochte tegoed wordt overgeschreven naar je Xbox portemonnee. Tevens kan je Xbox Live Gold kopen. Hiermee kan je online spelen tegen andere mensen wereldwijd. Abonnementen van 3 maanden en 12 maanden zijn beschikbaar.

Let op: De Xbox Gift Card is alleen te gebruiken in Europa.

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate biedt alle voordelen van Xbox Live Gold, plus meer dan 100 geweldige console- en pc-games. Er worden voortdurend nieuwe games toegevoegd, dus je kunt altijd iets nieuws spelen. Profiteer van exclusieve ledenaanbiedingen en kortingen. Speel samen met vrienden op het meest geavanceerde multiplayernetwerk en ontdek je volgende favoriete game.

Als je Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, wordt je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschap automatisch opgewaardeerd naar Xbox Game Pass Ultimate.

Welke Xbox is de beste Xbox voor jou?

Je hebt de Xbox 360, de Xbox One, de Xbox One X, de Xbox One S en dit is nog niet eens alles. Elke Xbox heeft zo zijn sterke eigenschappen en zijn zwakke eigenschappen. Een Xbox aanschaffen is niet bepaald goedkoop en daarom moet je ook goed kijken naar de Xbox die bij jou past en aansluit aan jouw wensen. Je wil gaan kijken naar welke games je kan spelen op de Xbox, welke Xbox lang mee kan gaan, welke Xbox vaak een upgrade moet uitvoeren en dergelijke dingen. Houd rekening met deze dingen en jouw wensen en dan kom je vanzelf bij de Xbox die bij jou past.

Kiezen voor de Xbox 360

De Xbox 360 is een wat oudere Xbox vergeleken met de rest. De eerste Xbox 360 is uitgebracht in het jaar 2005. De laatste editie van de Xbox 360 is uitgebracht in het jaar 2013. Een Xbox 360 is geschikt voor jou wanneer je veel videogames op een DVD hebt staan. Daarnaast is een Xbox 360 ook geschikt voor jou wanneer jij graag veel films op DVD kijkt, maar het is ook mogelijk om software te downloaden om verschillende dingen te streamen. Denk aan streamingdiensten als Netflix, HBO Max en YouTube.

De Xbox 360 mag dus misschien wel aan de iets oudere kant zijn, maar is prima te gebruiken om te gamen of om films te kijken.

Kiezen voor de Xbox One

De Xbox One is een Xbox die dient als prima vervanger voor jouw wat oudere Xbox 360. De Xbox One is redelijk modern en heeft een grote variatie aan games die jij kan downloaden. Deze Xbox heeft echter ook zo zijn minpunten. De Xbox One is namelijk een groot apparaat met een externe voeding. De Xbox One heeft een grote power brick en die power brick heeft een actieve koeling, wat betekent dat hij dus veel geluid kan maken.

De Xbox One kan dus gezien worden als een prima vervanging voor de Xbox 360, maar de Xbox One heeft zo nog wel een paar minpunten. 

Xbox One X

De Xbox One X is weer een stukje krachtiger dan haar voorganger, op zowel beeld, CPU als geheugen. Het grootste verschil zit in de grafische prestaties, die op de Xbox One X een stuk beter zijn dan op de One S.

Kiezen voor de Xbox One S

De Xbox One S is van dezelfde generatie als de Xbox One. Je zal dezelfde games kunnen spelen, maar toch zijn er wel wat verschillen tussen die twee. De Xbox One S kan 1080- beeld opschalen naar 4K als je wil gamen op je televisie. Dit is iets wat de Xbox One niet kan. Daarnaast maakt de Xbox One S minder geluid aangezien hij kleiner is dan de Xbox One, wat betekent dat hij ook makkelijker op te bergen is.

Iets wat wel hetzelfde is aan al deze drie Xbox-consoles is dat je een Xbox gift card altijd kan gebruiken. Dus als jij een Xbox gift card 25 euro hebt, kan jij ten waarde van 25 euro iets leuks uitzoeken.

Xbox Series S

De Xbox Series S levert op de beeldkwaliteit na, betere prestaties dan de Xbox One X op het gebied van werksnelheid en CPU. Daarnaast is deze een stukje duurder dan de Xbox One X, maar zal mogelijk langer worden ondersteund door Xbox aangezien de Series S pas korter op de markt is.

Xbox Series X

Wil je de krachtige CPU en werksnelheid van de Series S én ultra hoge beeldkwaliteit? In dat geval past de Xbox Series X het beste bij jouw wensen. Houd er rekening mee dat de kosten daarmee dan ook een stuk hoger uitvallen.

Xbox Gift Card inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox gift card aan je account toe te voegen:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Meld je aan met je Microsoft account bij Xbox Live;
2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens 'Store';
3. Druk op de knop 'Bekijken' om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens 'inwisselen'.

4. Voer de code van 25 tekens in, selecteer 'Volgende' en volg de aanwijzigen

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je Xbox gift card.

Xbox Live Gold inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox Live Gold code te activeren:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Ga naar My Xbox en kies je profiel;
2. Ga naar ‘Account Management’ en klik op ‘Manage Account’;
3. Kies de optie ‘Redeem Code’ en voer je code in;
4. Bevestig je code.

Je Xbox Live Gold abonnement is nu geactiveerd.

Deze Xbox producten kun je ook bij ons vinden

Als je Xbox Game Pass Ultimate neemt, voegen we alle vooraf betaalde tijd voor Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass toe aan Xbox Game Pass Ultimate tot een maximum van 36 maanden.

Als je bijvoorbeeld 3 maanden Xbox Live Gold en 3 maanden Xbox Game Pass al op je account hebt staan wanneer je de eerste maand voor Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, heb je in totaal 7 maanden Ultimate op je account staan voordat je je lidmaatschap moet verlengen.

Ja. Xbox Game Pass Ultimate bevat alle games voor Xbox Game Pass voor Console en Xbox Game Pass voor pc.

Gebruik je actieve Xbox Game Pass Ultimate-abonnement om games te spelen op Xbox One en Windows 10 pc’s. Xbox Game Pass Ultimate bestaat uit de Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass voor pc, Xbox Live Gold en extra voordelen. Let op: als je Xbox Game Pass Ultimate koopt, worden je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschappen automatisch opgewaardeerd naar Ultimate met een conversieratio die altijd gebaseerd is op de resterende dagen. Ontdek hoe dit werkt op www.xbox.com/gamepass. Toekomstige codekortingen zijn ook onderhevig aan een conversieratio. De conversieratio kan wijzigen. Alle conversies naar Xbox Game Pass Ultimate zijn definitief: eenmaal geconverteerd, kun je je Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap niet meer terugzetten naar een vorig lidmaatschap. Je kunt maximaal 36 maanden Xbox Game Pass Ultimate inwisselen per account per keer, inclusief de geconverteerde tijd van Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass (voor pc of console).

Beschikbare titels en het aantal games variëren van tijd tot tijd en per land. Tot je opzegt, wordt het abonnement maandelijks verlengd voor de op dat moment geldende prijs (aan verandering onderhevig, eventuele belasting is van toepassing). Je kunt op elk moment annuleren om je volgende geplande afschrijving te stoppen; zie account.microsoft.com/services. Melding vóór de aanschaf van uitbreidingen, DLC, verbruiksartikelen, virtuele valuta of lidmaatschappen (afzonderlijk verkocht): als je lidmaatschap eindigt of als een game uit de catalogus wordt verwijderd, moet je je lidmaatschap opnieuw activeren of de game apart kopen om deze items te kunnen blijven gebruiken. Mogelijk worden kosten in rekening gebracht door je internetprovider. Er zijn leeftijdsgrenzen van toepassing. Xbox Game Pass-kortingen zijn gebaseerd op de prijzen in de Microsoft Store, kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn niet in te wisselen voor contanten. Kortingsaanbiedingen gelden niet binnen 30 dagen na de lancering van de betreffende titels en zijn niet beschikbaar met bepaalde titels. Service, functies en eisen kunnen worden gewijzigd of ingetrokken. Onderhevig aan de Microsoft-servicesovereenkomst (microsoft.com/msa). Voor pc: downloaden van apps, Windows-update(s) en opslagruimte vereist (xbox.com/pcgamesplan). De systeemvereisten variëren per game. Op systemen van hogere kwaliteit zijn de prestaties beter.


Categorieën

Populair

Internationaal

Nederland

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online op Herladen.be. Profiteer bovendien van de vele promoties van providers.

Volg Herladen

Onze betaalmethodes