Xbox

XBOX Gift Card 50 euro

€ 5,00
€ 10,00
€ 15,00
€ 20,00
€ 25,00
€ 30,00
€ 50,00

1

Direct geleverd

De Xbox gift card 50 euro is een geweldig cadeau voor elke Xbox gamer. Het is een perfecte manier om je waardering te laten blijken voor hun gamevaardigheden, en het laat ze ook weten dat je aan ze denkt. Xbox gift cards kunnen worden gebruikt om games, DLC, en zelfs Xbox Live Gold abonnementen te kopen. Dus of je nu op zoek bent naar een klein teken van je waardering of een groot gebaar, een Xbox-cadeaubon wordt altijd gewaardeerd. Xbox-cadeaubonnen zijn te koop bij herladen.be.

Met een Xbox-cadeaukaart 50 euro profiteert je favoriete Xbox-gamer van alle voordelen van het Xbox Live Gold-lidmaatschap, zoals elke maand gratis games, exclusieve kortingen en vroege toegang tot nieuwe content en functies. Bovendien kunnen ze met een Xbox-cadeaukaart gemakkelijk tegoed toevoegen aan hun account, zodat ze zonder onderbrekingen kunnen blijven gamen. Of je nu op zoek bent naar een last minute cadeau of vooruit wilt plannen voor een speciale gelegenheid, een Xbox-cadeaubon is altijd een welkome verrassing.

Waarom een Xbox giftcard?:

  • Perfect als cadeau: Het is een uitstekende keuze voor een cadeau, geschikt voor alle leeftijden en gelegenheden.
  • De beste content: Meteen toegang tot de beste Xbox games en content!
  • Lidmaatschap: Met deze kaart kun je Xbox Live Gold-lidmaatschap krijgen, waarmee je toegang krijgt tot online multiplayer-gaming, gratis games, exclusieve kortingen, en meer.
  • Bepaal het zelf: De Xbox Gift Card heeft geen vervaldatum, dus je beslist zelf wanneer je je tegoed wilt besteden!

Compatibiliteit

De Xbox Gift Card 50 euro is compatibel met Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X/S consoles, en Windows 10 PC's. Het wordt geaccepteerd in de Microsoft Store, wat je een ongelooflijk breed scala aan producten en diensten om uit te kiezen geeft. Haal het meeste uit je entertainmentervaring met de Xbox Gift Card 50 euro, en dompel jezelf onder in de boeiende wereld van Microsoft.

Xbox Gift Card inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox gift card aan je account toe te voegen:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Meld je aan met je Microsoft account bij Xbox Live;
2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens 'Store';
3. Druk op de knop 'Bekijken' om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens 'inwisselen'.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je Xbox gift card.

Xbox Live Gold inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox Live Gold code te activeren:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Ga naar My Xbox en kies je profiel;
2. Ga naar ‘Account Management’ en klik op ‘Manage Account’;
3. Kies de optie ‘Redeem Code’ en voer je code in;
4. Bevestig je code.

Je Xbox Live Gold abonnement is nu geactiveerd.

Als je Xbox Game Pass Ultimate neemt, voegen we alle vooraf betaalde tijd voor Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass toe aan Xbox Game Pass Ultimate tot een maximum van 36 maanden.

Als je bijvoorbeeld 3 maanden Xbox Live Gold en 3 maanden Xbox Game Pass al op je account hebt staan wanneer je de eerste maand voor Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, heb je in totaal 7 maanden Ultimate op je account staan voordat je je lidmaatschap moet verlengen.

Ja. Xbox Game Pass Ultimate bevat alle games voor Xbox Game Pass voor Console en Xbox Game Pass voor pc.

Gebruik je actieve Xbox Game Pass Ultimate-abonnement om games te spelen op Xbox One en Windows 10 pc’s. Xbox Game Pass Ultimate bestaat uit de Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass voor pc, Xbox Live Gold en extra voordelen. Let op: als je Xbox Game Pass Ultimate koopt, worden je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschappen automatisch opgewaardeerd naar Ultimate met een conversieratio die altijd gebaseerd is op de resterende dagen. Ontdek hoe dit werkt op www.xbox.com/gamepass. Toekomstige codekortingen zijn ook onderhevig aan een conversieratio. De conversieratio kan wijzigen. Alle conversies naar Xbox Game Pass Ultimate zijn definitief: eenmaal geconverteerd, kun je je Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap niet meer terugzetten naar een vorig lidmaatschap. Je kunt maximaal 36 maanden Xbox Game Pass Ultimate inwisselen per account per keer, inclusief de geconverteerde tijd van Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass (voor pc of console).

Beschikbare titels en het aantal games variëren van tijd tot tijd en per land. Tot je opzegt, wordt het abonnement maandelijks verlengd voor de op dat moment geldende prijs (aan verandering onderhevig, eventuele belasting is van toepassing). Je kunt op elk moment annuleren om je volgende geplande afschrijving te stoppen; zie account.microsoft.com/services. Melding vóór de aanschaf van uitbreidingen, DLC, verbruiksartikelen, virtuele valuta of lidmaatschappen (afzonderlijk verkocht): als je lidmaatschap eindigt of als een game uit de catalogus wordt verwijderd, moet je je lidmaatschap opnieuw activeren of de game apart kopen om deze items te kunnen blijven gebruiken. Mogelijk worden kosten in rekening gebracht door je internetprovider. Er zijn leeftijdsgrenzen van toepassing. Xbox Game Pass-kortingen zijn gebaseerd op de prijzen in de Microsoft Store, kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn niet in te wisselen voor contanten. Kortingsaanbiedingen gelden niet binnen 30 dagen na de lancering van de betreffende titels en zijn niet beschikbaar met bepaalde titels. Service, functies en eisen kunnen worden gewijzigd of ingetrokken. Onderhevig aan de Microsoft-servicesovereenkomst (microsoft.com/msa). Voor pc: downloaden van apps, Windows-update(s) en opslagruimte vereist (xbox.com/pcgamesplan). De systeemvereisten variëren per game. Op systemen van hogere kwaliteit zijn de prestaties beter.