XBOX Gift Card 50 euro

De Xbox gift card 50 euro is een geweldig cadeau voor elke Xbox gamer. Het is een perfecte manier om je waardering te laten blijken voor hun gamevaardigheden, en het laat ze ook weten dat je aan ze denkt. Xbox gift cards kunnen worden gebruikt om games, DLC, en zelfs Xbox Live Gold abonnementen te kopen. Dus of je nu op zoek bent naar een klein teken van je waardering of een groot gebaar, een Xbox-cadeaubon wordt altijd gewaardeerd. Xbox-cadeaubonnen zijn te koop bij herladen.be.

Met een Xbox-cadeaukaart 50 euro profiteert je favoriete Xbox-gamer van alle voordelen van het Xbox Live Gold-lidmaatschap, zoals elke maand gratis games, exclusieve kortingen en vroege toegang tot nieuwe content en functies. Bovendien kunnen ze met een Xbox-cadeaukaart gemakkelijk tegoed toevoegen aan hun account, zodat ze zonder onderbrekingen kunnen blijven gamen. Of je nu op zoek bent naar een last minute cadeau of vooruit wilt plannen voor een speciale gelegenheid, een Xbox-cadeaubon is altijd een welkome verrassing.

Games Xbox gift card 50 euro

Xbox gift card 50 euro kan worden gebruikt om Xbox-games te kopen in de Microsoft Store. Met zo veel geweldige games om uit te kiezen, is er zeker iets voor iedereen op je lijst. Xbox gift cards kunnen ook worden gebruikt om in-game items te kopen, zoals wapens, armor en cosmetica. Dus als je iemand kent die van gamen houdt, is een Xbox-cadeaubon de perfecte manier om je waardering te laten blijken.

DLC Xbox gift card 50 euro

Naast games kunnen Xbox gift cards ook worden gebruikt om DLC te kopen. DLC is een geweldige manier om de levensduur van een game te verlengen en nieuwe content toe te voegen. Met DLC kunnen gamers kennismaken met nieuwe levels, maps, personages en meer. Dus als je weet iemand die van zijn Xbox houdt, is een Xbox-cadeaubon de perfecte manier om je waardering te tonen.

Vervaldatum: Vervalt niet

Xbox Gift Card online kopen

Herladen.be heeft een groot aantal Xbox kaarten in haar assortiment. Je kunt een Xbox Gift Card in twee verschillende varianten kopen. Allereerst kan je Xbox tegoed aanschaffen in waarden van €5, €10, €15, €20, €25, €30, €50. De code die je ontvangt moet je verzilveren waarbij het gekochte tegoed wordt overgeschreven naar je Xbox portemonnee. Tevens kan je Xbox Live Gold kopen. Hiermee kan je online spelen tegen andere mensen wereldwijd. Abonnementen van 3 maanden en 12 maanden zijn beschikbaar.

Let op: De Xbox Gift Card is alleen te gebruiken in Europa.

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate biedt alle voordelen van Xbox Live Gold, plus meer dan 100 geweldige console- en pc-games. Er worden voortdurend nieuwe games toegevoegd, dus je kunt altijd iets nieuws spelen. Profiteer van exclusieve ledenaanbiedingen en kortingen. Speel samen met vrienden op het meest geavanceerde multiplayernetwerk en ontdek je volgende favoriete game.

Als je Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, wordt je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschap automatisch opgewaardeerd naar Xbox Game Pass Ultimate.

Waar kan je een Xbox gift card kopen?

Ben je iemand die graag Bbox games speelt? Dan hoef je iet meer naar de fysieke winkel voor een nieuw spel. Het is ook mogelijk om online een Xbox gift card te kopne. Op die manier heb jij geen creditcard nodig en kan jij binnen de kortste keren een leuke game kopen. Op die manier heb jij geen creditcard nodig en kan jij binnen de kortste keren een leuke game kopen via jouw Xbox of via de online Microsoft Store. 

Met een Xbox gift card kun jij gemakkelijk geld overmaken naar jouw account om zo de dingen te kopen die je wil hebben en hoef jij dus ook niet lang te wachten. Log in, betaal en geniet van je aankoop. Zo simpel is het.

Fysiek in een van de winkels bij jou in de buurt

Een Xbox gift card kan je in redelijk veel winkels halen. Niet elke winkel biedt echter een Xbox gift card aan. Daarom is het handig om eerst op de website van de winkel te kijken om te zien of zij ook daadwerkelijk een Xbox gift card aanbieden. Supermarkten en videogamewinkels bieden bijna altijd wel een Xbox gift card aan.

Bij supermarkten zijn de Xbox gift cards vaak te vinden bij het schap waar de cadeaubonnen, simkaarten en dergelijke dingen liggen. Bij videogamewinkels is er vaak een rekje waar de Xbox gift cards worden aangeboden of ze zijn te vinden bij de toonbank. videogamewinkels bieden namelijk veel meer aan dan alleen een Xbox gift card.

Beschikbaar op de meeste websites

Naast een Xbox cadeaubon in de winkel aan te schaffen, is het ook mogelijk om online een Xbox gift card te kopen. Op die manier krijg je gelijk de code van 25 cijfers om in te vullen. Dat scheelt weer veel meer tijd dan eerst naar de winkel gaan en hopen dat er een Xbox gift card is.

Qua prijs is er geen verschil tussen een winkel en een online website. Wanneer jij een Xbox gift card aanschaft ter waarde van 50 euro, zal die Xbox gift card jou hoe dan ook 50 euro gaan kosten. Niet meer en niet minder.

Xbox Gift Card inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox gift card aan je account toe te voegen:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Meld je aan met je Microsoft account bij Xbox Live;
2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens 'Store';
3. Druk op de knop 'Bekijken' om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens 'inwisselen'.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je Xbox gift card.

Xbox Live Gold inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox Live Gold code te activeren:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Ga naar My Xbox en kies je profiel;
2. Ga naar ‘Account Management’ en klik op ‘Manage Account’;
3. Kies de optie ‘Redeem Code’ en voer je code in;
4. Bevestig je code.

Je Xbox Live Gold abonnement is nu geactiveerd.

Deze Xbox producten kun je ook bij ons vinden:

Als je Xbox Game Pass Ultimate neemt, voegen we alle vooraf betaalde tijd voor Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass toe aan Xbox Game Pass Ultimate tot een maximum van 36 maanden.

Als je bijvoorbeeld 3 maanden Xbox Live Gold en 3 maanden Xbox Game Pass al op je account hebt staan wanneer je de eerste maand voor Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, heb je in totaal 7 maanden Ultimate op je account staan voordat je je lidmaatschap moet verlengen.

Ja. Xbox Game Pass Ultimate bevat alle games voor Xbox Game Pass voor Console en Xbox Game Pass voor pc.

Gebruik je actieve Xbox Game Pass Ultimate-abonnement om games te spelen op Xbox One en Windows 10 pc’s. Xbox Game Pass Ultimate bestaat uit de Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass voor pc, Xbox Live Gold en extra voordelen. Let op: als je Xbox Game Pass Ultimate koopt, worden je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschappen automatisch opgewaardeerd naar Ultimate met een conversieratio die altijd gebaseerd is op de resterende dagen. Ontdek hoe dit werkt op www.xbox.com/gamepass. Toekomstige codekortingen zijn ook onderhevig aan een conversieratio. De conversieratio kan wijzigen. Alle conversies naar Xbox Game Pass Ultimate zijn definitief: eenmaal geconverteerd, kun je je Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap niet meer terugzetten naar een vorig lidmaatschap. Je kunt maximaal 36 maanden Xbox Game Pass Ultimate inwisselen per account per keer, inclusief de geconverteerde tijd van Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass (voor pc of console).

Beschikbare titels en het aantal games variëren van tijd tot tijd en per land. Tot je opzegt, wordt het abonnement maandelijks verlengd voor de op dat moment geldende prijs (aan verandering onderhevig, eventuele belasting is van toepassing). Je kunt op elk moment annuleren om je volgende geplande afschrijving te stoppen; zie account.microsoft.com/services. Melding vóór de aanschaf van uitbreidingen, DLC, verbruiksartikelen, virtuele valuta of lidmaatschappen (afzonderlijk verkocht): als je lidmaatschap eindigt of als een game uit de catalogus wordt verwijderd, moet je je lidmaatschap opnieuw activeren of de game apart kopen om deze items te kunnen blijven gebruiken. Mogelijk worden kosten in rekening gebracht door je internetprovider. Er zijn leeftijdsgrenzen van toepassing. Xbox Game Pass-kortingen zijn gebaseerd op de prijzen in de Microsoft Store, kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn niet in te wisselen voor contanten. Kortingsaanbiedingen gelden niet binnen 30 dagen na de lancering van de betreffende titels en zijn niet beschikbaar met bepaalde titels. Service, functies en eisen kunnen worden gewijzigd of ingetrokken. Onderhevig aan de Microsoft-servicesovereenkomst (microsoft.com/msa). Voor pc: downloaden van apps, Windows-update(s) en opslagruimte vereist (xbox.com/pcgamesplan). De systeemvereisten variëren per game. Op systemen van hogere kwaliteit zijn de prestaties beter.


Categorieën

Populair

Internationaal

Nederland

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online op Herladen.be. Profiteer bovendien van de vele promoties van providers.

Volg Herladen

Onze betaalmethodes