Meest gekozen
Xbox Gold

XBOX Live Gold 12 Maanden 59,99 euro

3m | € 19,99
12m | € 59,99

1

Direct geleverd

Verhoog je game-ervaring met het Xbox Live Gold 12-Maanden Abonnement! Dit product dient als je allesomvattende pas naar de opwindende wereld van Xbox Live, de online gaming community voor Xbox-consoles. Of je nu een ervaren gamer bent of een nieuwkomer die net begint aan je game-reis, dit abonnement biedt je een jaar lang de beste functies die Xbox Live te bieden heeft. Bovendien is het ook een perfect cadeau voor elke gamer in je leven.

Functies en voordelen

  • Online Multiplayer Gaming: Met Xbox Live Gold kun je concurreren of samenwerken met spelers van over de hele wereld. Het 12-maanden abonnement geeft je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij multiplayer games en de sensatie van competitie of de vreugde van teamwork te ervaren.

  • Gratis Games: Krijg toegang tot een steeds groeiende bibliotheek van games beschikbaar via Xbox Live. Met regelmatig toegevoegde nieuwe titels, zul je nooit zonder nieuwe games zitten om te spelen.

  • Exclusieve Kortingen: Als abonnee geniet je van exclusieve kortingen op digitale games. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om je gamecollectie uit te breiden zonder de bank te breken.

  • Toegang tot Online Toernooien: Test je vaardigheden in online toernooien toegankelijk voor Xbox Live Gold-leden. Dit is je kans om te schitteren en je gamebekwaamheid te tonen.

  • Kostenbesparingen: Vergeleken met maandelijkse of driemaandelijkse abonnementen biedt het 12-maanden abonnement een ongelooflijke hoeveelheid waarde voor de kosten. Het is een uitstekende keuze voor degenen die hun game-ervaring willen maximaliseren en de beste waarde voor hun geld willen krijgen.

Compatibiliteit

Het Xbox Live Gold 12-Maanden Abonnement is compatibel met Xbox Series X|S en Xbox One-consoles. Je kunt je abonnement ook gebruiken om consolegames te spelen vanuit de cloud op Windows-pc's en op Android- en Apple-telefoons en -tablets vanuit de Xbox Game Pass mobiele app. Bovendien kun je Xbox-games rechtstreeks streamen op geselecteerde Samsung 2022 smart-tv's.

Aankoop en Activering

Het aanschaffen van een 12-maanden abonnement is eenvoudig. Je kunt het kopen via de Xbox-website, cadeau doen aan een vriend of familielid, of zelfs aanschaffen via externe retailers zoals Amazon of Best Buy. Om je abonnement te activeren, voer je eenvoudigweg de code in die je hebt ontvangen toen je het abonnement kocht in het Xbox Live-tabblad van je Xbox-console.

Onthoud, hoewel het 12-maanden abonnement de beste waarde biedt, zijn er andere abonnementsopties beschikbaar, waaronder plannen voor één maand, drie maanden en zes maanden, als je nog niet klaar bent om je voor een heel jaar te binden. Lees altijd de algemene voorwaarden en zorg dat je ze begrijpt voordat je je aankoop doet, om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je abonnement haalt en geen onnodige verplichtingen aangaat. Veel plezier met gamen!

Vervaldatum: Vervalt niet

Let op: De Xbox Gift Card is alleen te gebruiken in Europa.

Xbox Gift Card Inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox gift card aan je account toe te voegen:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Meld je aan met je Microsoft account bij Xbox Live;
2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens 'Store';
3. Druk op de knop 'Bekijken' om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens 'inwisselen'.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je Xbox gift card.

Xbox Live Gold inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox Live Gold code te activeren:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Ga naar My Xbox en kies je profiel;
2. Ga naar ‘Account Management’ en klik op ‘Manage Account’;
3. Kies de optie ‘Redeem Code’ en voer je code in;
4. Bevestig je code.

Je Xbox Live Gold abonnement is nu geactiveerd.

Als je Xbox Game Pass Ultimate neemt, voegen we alle vooraf betaalde tijd voor Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass toe aan Xbox Game Pass Ultimate tot een maximum van 36 maanden.

Als je bijvoorbeeld 3 maanden Xbox Live Gold en 3 maanden Xbox Game Pass al op je account hebt staan wanneer je de eerste maand voor Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, heb je in totaal 7 maanden Ultimate op je account staan voordat je je lidmaatschap moet verlengen.

Ja. Xbox Game Pass Ultimate bevat alle games voor Xbox Game Pass voor Console en Xbox Game Pass voor pc.

Gebruik je actieve Xbox Game Pass Ultimate-abonnement om games te spelen op Xbox One en Windows 10 pc’s. Xbox Game Pass Ultimate bestaat uit de Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass voor pc, Xbox Live Gold en extra voordelen. Let op: als je Xbox Game Pass Ultimate koopt, worden je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschappen automatisch opgewaardeerd naar Ultimate met een conversieratio die altijd gebaseerd is op de resterende dagen. Ontdek hoe dit werkt op www.xbox.com/gamepass. Toekomstige codekortingen zijn ook onderhevig aan een conversieratio. De conversieratio kan wijzigen. Alle conversies naar Xbox Game Pass Ultimate zijn definitief: eenmaal geconverteerd, kun je je Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap niet meer terugzetten naar een vorig lidmaatschap. Je kunt maximaal 36 maanden Xbox Game Pass Ultimate inwisselen per account per keer, inclusief de geconverteerde tijd van Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass (voor pc of console).

Beschikbare titels en het aantal games variëren van tijd tot tijd en per land. Tot je opzegt, wordt het abonnement maandelijks verlengd voor de op dat moment geldende prijs (aan verandering onderhevig, eventuele belasting is van toepassing). Je kunt op elk moment annuleren om je volgende geplande afschrijving te stoppen; zie account.microsoft.com/services. Melding vóór de aanschaf van uitbreidingen, DLC, verbruiksartikelen, virtuele valuta of lidmaatschappen (afzonderlijk verkocht): als je lidmaatschap eindigt of als een game uit de catalogus wordt verwijderd, moet je je lidmaatschap opnieuw activeren of de game apart kopen om deze items te kunnen blijven gebruiken. Mogelijk worden kosten in rekening gebracht door je internetprovider. Er zijn leeftijdsgrenzen van toepassing. Xbox Game Pass-kortingen zijn gebaseerd op de prijzen in de Microsoft Store, kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn niet in te wisselen voor contanten. Kortingsaanbiedingen gelden niet binnen 30 dagen na de lancering van de betreffende titels en zijn niet beschikbaar met bepaalde titels. Service, functies en eisen kunnen worden gewijzigd of ingetrokken. Onderhevig aan de Microsoft-servicesovereenkomst (microsoft.com/msa). Voor pc: downloaden van apps, Windows-update(s) en opslagruimte vereist (xbox.com/pcgamesplan). De systeemvereisten variëren per game. Op systemen van hogere kwaliteit zijn de prestaties beter.