FIFA points voor jouw zomerseizoen!

26-07-2019

Ieder jaar in september staan de voetbalfanaten weer met smart te wachten wanneer FIFA wordt uitgebracht. Al sinds 1993 wordt elk najaar een nieuwe versie van dit voetbalsimulatiespel uitgebracht waarin spelers, ploegen en competities zijn aangepast voor het nieuwe jaar. FIFA is te spelen op vrijwel alle consoles, zoals PlayStation, Xbox en Switch. Uiteraard is FIFA ook te spelen op de pc.

Op dit moment kunnen gamers genieten van FIFA 19. In deze versie zijn ook de UEFA Champions League en de UEFA Europa League toegevoegd. Bovendien kunnen spelers verder gaan waar zij in FIFA 17 en FIFA 18 zijn gebleven met de verhaalmodus “The Journey”. En nog maar even wachten, dan zal FIFA 20 alweer in de winkels liggen...

De hedendaagse FIFA edities zijn enorm uitgebreid. Eén van deze onderdelen is de mogelijkheid tot het bouwen van jouw eigen topteam. Dit FIFA Ultimate Team kun je bouwen dankzij de inhoud van FIFA Ultimate Team packs, bestaande uit items zoals spelers, oud-spelers, trainers en tenues. Hiermee creëer jij een uniek en sterk team!

De FIFA Ultimate Team packs zijn aan te schaffen met FIFA 19 points. Je kunt deze winnen door het spelen van wedstrijden, maar je kunt de FIFA punten ook kopen. FIFA points in België schaf je eenvoudig aan bij Herladen.be. Jouw team wordt op deze manier nog sneller een topteam!

Het FIFA Ultimate Team is een online aspect van het spel. Hiervoor heb je op diverse consoles wel een abonnement nodig. Dit geldt voor PlayStation Plus, Xbox Live Gold en Nintendo Switch Online.

Bij Herladen.be gaat de aanschaf van FIFA points net als de andere cadeau kaarten, heel erg snel en veilig. Je kunt de Playstation of Xbox giftcards online kopen en vervolgens ontvang je de digitale code in jouw mailbox.

De FIFA points voor de Xbox kun je activeren door naar de Xbox Games Store te gaan, ‘Een code gebruiken’ te kiezen en de code in te voeren. De FIFA points voor op de PlayStation kun je inwisselen door naar de PlayStation Store te gaan, voor ‘Code inwisselen’ te kiezen en deze in te voeren. Je hebt jouw FIFA points razendsnel toegevoegd!