De Google Play card: veelzijdig voor eigen gebruik én het perfecte cadeau

24-01-2018

Onlangs hebben wij bij Herladen.be de Google Play card opnieuw toegevoegd. De cadeaukaart geeft toegang tot een wereld van mogelijkheden om je te vermaken. Tevens is de kaart makkelijk online in te leveren en wordt de Google Play code gelijk per email geleverd.

De cadeaukaarten van Google worden vaak onderschat omdat men gelijk denkt aan de apps in de Play Store. Maar de kaarten bieden toegang tot veel meer entertainment! Verschillende series en films worden aangeboden, en het assortiment hiervan wordt constant geüpdatet zodat je bijna elke dag iets nieuws kunt kijken. Ook kan je de kaarten gebruiken om e-boeken te downloaden, zodat jij je onderweg in de trein, bus of in het vliegtuig nooit meer hoeft te vervelen. Er worden vele verschillende boeken aangeboden van romantiek tot thriller.

De Google Play card kan je ook gebruiken om verschillende bonussen te kopen in je favoriete mobiele games. Van klassiekers zoals Candy Crush Saga tot Clash Royale, je kunt het tegoed in het inwisselen om zo extra munten te kopen. Dankzij de munten kan je dan net dat moeilijke level doorkomen om een niveau verder te komen! Zo loop je nooit meer vast, en blijft elk spel eindeloos leuk.

Wanneer jij een Google Play code hebt gekocht wordt deze direct per email geleverd aan het door jou opgegeven adres. Als je de kaart gelijk wilt inwisselen dan kan je gemakkelijk op de code in de email klikken; dan wordt de kaart automatisch ingewisseld in jouw Google Play account. Als je de kaart wil inleveren voor een muziek abonnement kan je het beste eerst naar Google Play Muziek gaan. Daar kan je de optie ‘gift card’ selecteren als betaalmethode!

Dit zijn de instructies als je de code liever zelf invult:

Via internet:

  1. Ga naar play.google.com/inwisselen
  2. Typ de code in
  3. Voila! Je kunt beginnen met winkelen

Via een Android-telefoon of -tablet:

  1. Open de Google Play Store-app en klik op inwisselen.
  2. Typ de code in
  3. Voila! Je kunt beginnen met winkelen.

De kaarten van Google Play geven je toegang tot een Google Play Muziek abonnement! Play Muziek is een ideaal streamingsabonnement waarbij je jouw favoriete muziek on-en-offline kunt beluisteren. De app neem je op al je Android apparaten mee, en je kunt gemakkelijk nieuwe muziek ontdekken dankzij de nieuwe releases en populaire items tabs! Natuurlijk biedt het muziek abonnement ook de mogelijkheid om je eigen afspeellijsten samen te stellen, maar ook om muziek of lijsten te delen met je vrienden. Zo luister je overal samen naar jullie favoriete muziek.