Pcs

PCS ticket 20 euro

€ 20,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Wereldwijd geldig
Direct geleverd

Let op: Dit product bevat geen PCS Creditcard. Je ontvangt een opwaardeercode om tegoed toe te voegen aan je bestaande PCS Card

Ontdek de vrijheid en flexibiliteit van de PCS Mastercard 20 Euro. Deze digitale opwaardeerkaart biedt een veilige, snelle en handige manier om je geld te beheren. Of je nu online winkelt, reist of gamet, deze prepaidkaart opent een wereld van mogelijkheden. Het is perfect voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken betaalmethode, zonder dat er een bankrekening nodig is.

Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van de PCS Mastercard 20 Euro:

 • Directe toegang: Bij aankoop ontvang je een digitale code om je PCS Mastercard op te waarderen. De levering is direct, zodat je je kaart meteen kunt gebruiken.

 • Flexibel gebruik: Gebruik deze kaart voor online winkelen, reizen, gamen en nog veel meer. Het wordt geaccepteerd bij duizenden online en fysieke winkels die zijn aangesloten op het Mastercard-netwerk.

 • Makkelijk op te waarderen: Je kunt je fysieke PCS Mastercard eenvoudig opwaarderen met deze digitale code. Het is mogelijk om zowel binnenlands als in het buitenland geld op te nemen, en zelfs om geld over te maken van de ene PCS-kaart naar de andere. Voor je kaart kan ook een IBAN-code worden aangevraagd.

 • Geen bankrekening vereist: Je hoeft geen bankrekening te koppelen om deze prepaidkaart te gebruiken. Deze functie zorgt ervoor dat je transacties anoniem blijven, wat een extra laag privacy toevoegt.

 • Verlengde geldigheid: De digitale code die je ontvangt, is tot 1 jaar na aankoop inwisselbaar. Deze verlengde geldigheidsperiode biedt je de flexibiliteit om je kaart te gebruiken wanneer het jou het beste uitkomt.

 • Eenvoudig bestelproces: Het bestellen van je PCS Mastercard 20 Euro-code is zo eenvoudig als het toevoegen ervan aan je winkelwagentje, het invoeren van je gegevens, het selecteren van een betaalmethode en het voltooien van de aankoop. Je ontvangt je krediet direct via e-mail.

Compatibiliteiten

Deze PCS Mastercard 20 Euro is compatibel met alle online platforms die Mastercard accepteren. Of je nu je favoriete game koopt, een hotel boekt of online kleding winkelt, je kunt deze kaart met vertrouwen gebruiken, wetende dat hij bijna overal wordt geaccepteerd. Het is een praktische, veelzijdige en veilige betalingsoplossing die de controle rechtstreeks in jouw handen legt. Geniet vandaag nog van de voordelen van een PCS Mastercard!

De prepaid PCS MasterCard is jouw betaal- en ATM-kaart die je dagelijks kunt gebruiken voor al je uitgaven. Het fijne van de PCS MasterCard is dat je deze gemakkelijk online kunt kopen om vervolgens zonder bankrekening en zonder andere verplichtingen jouw aankopen te doen. In principe werkt de Prepaid MasterCard hetzelfde als de paysafecard of de Neosurf kaarten. Het voornaamste verschil is dat je de PCS MasterCard kunt gebruiken om te betalen en geld op te nemen binnen het gehele MasterCard®-netwerk.

Met prepaid tegoed voor je PCS Prepaid Mastercard herlaad je in handomdraai je opwaardeer creditcard. PCS Mastercard is een veilige online betaalkaart en prepaid pinpas waarvoor je geen bankrekening nodig hebt. Gebruik deze prepaid creditcard online, als prepaid betaalkaart in alle verkooppunten die Mastercard accepteren of als prepaid pinpas om geld te pinnen. Meer over PCS Mastercard lees je op hun pagina met veelgestelde vragen.

Een PCS MasterCard 20 euro ticket heeft vele voordelen:

 1. Met de PCS MasterCard® zijn jouw online aankopen en betalingen nog veiliger: je communiceert je bankgegevens immers niet.
 2. Met de oplaadbare prepaid PCS MasterCard® was het nog nooit zo eenvoudig om uw dagbudget te beheren!
 3. Met de prepaid PCS MasterCard® leren jouw kinderen perfect hoe ze hun geld moeten beheren. Ze kunnen namelijk niet over de limit heen en moeten daarom secuur omgaan met hun budget.
 4. Met de prepaid PCS MasterCard® kun je vrij besteden zonder enig risico op rood staan.
 5. Reis naar het buitenland en beheer jouw budget zonder beperkingen met de prepaid PCS MasterCard®.
 6. Met de PCS MasterCard beheer je jouw eigen uitgaven in een veilige en betrouwbare omgeving.

Je kunt je PCS Prepaid Mastercard 20 euro ticket op twee verschillende manieren opladen:

Via de website:

 1. Ga naar de website van PCS Prepaid Mastercard.
 2. Log in met je kaartnummer en PIN-code.
 3. Klik op "Mijn account".
 4. Klik op "Herlaad uw kaart".
 5. Voer de code in die je van ons ontvangen hebt.
 6. Je kaart wordt direct opgeladen met het prepaid tegoed.

Via de telefoon met een SMS bericht:

 1. Gebruik het nummer +32(0)496863584
 2. Stuur < LAAD > gevolgd door een spatie en de < herlaadcode > gevolgd door een spatie en de < laatste 4 cijfers van je PCS kaart >.
 3. Voorbeeld: LAAD M271LK21 1234
 4. Druk op de verzendknop (of beltoets) en je kaart wordt direct opgeladen!

Je kaart via SMS beheren? Dat kan! Check hiervoor de sms commando’s die je daarvoor nodig hebt op de website van PCS Mastercard.

Contact met de PCS klantenservice nodig? Bel naar: +32 (0) 496 863 584