Meest gekozen
Pcs

PCS ticket 50 euro

€ 20,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

Let op: Dit product bevat geen PCS Creditcard. Je ontvangt een opwaardeercode om tegoed toe te voegen aan je bestaande PCS Card

Hierbij introduceren we de PCS Mastercard 50 Euro - uw betrouwbare partner voor dagelijkse uitgaven, winkelen en vrijetijdsbesteding. Deze prepaid kaart biedt u de vrijheid om uw financiën veilig te beheren, zonder uw budget te overschrijden. Het is de perfecte keuze voor dagelijks gebruik, van tijd doorbrengen met familie en vrienden tot online winkelen of in fysieke winkels. De PCS Mastercard 50 Euro is vooral nuttig voor mensen die misschien moeite hebben om een traditionele bankrekening te krijgen, en biedt een eenvoudige, inclusieve oplossing voor het beheren van geld en het doen van transacties in Frankrijk en in het buitenland.

Belangrijkste kenmerken

 • Prepaid Kaart met Opwaardeerfunctie: De PCS Mastercard stelt u in staat om een top-up van 50 Euro aan uw saldo toe te voegen. U kunt dit krediet gebruiken op een veelvoud aan locaties, zowel in Frankrijk als online, waardoor het een veelzijdige betalingsoptie is.

 • Wereldwijde Betaling: De PCS Mastercard biedt het gemak van wereldwijde betaling, waardoor u aankopen en transacties zowel binnenlands als in het buitenland kunt doen.

 • Geldopname: Met een fysieke PCS Mastercard kunt u zowel binnenlands als in het buitenland geld opnemen, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw contanten.

 • Overdracht tussen PCS Kaarten: U kunt gemakkelijk geld overmaken van de ene PCS kaart naar de andere, waardoor het een handige manier is om geld te delen met familie en vrienden.

 • Aanvraag van een IBAN-code: De PCS Mastercard stelt u in staat om een IBAN-code voor uw kaart aan te vragen, wat extra flexibiliteit biedt voor uw financiële transacties.

 • Directe Levering: Na aankoop wordt de digitale code voor de PCS Mastercard direct via e-mail geleverd, zodat u uw kaart direct kunt gaan gebruiken.

 • Gemakkelijk te Kopen: Het kopen van een PCS Mastercard is een eenvoudig, snel proces dat online in slechts enkele minuten kan worden voltooid.

 • Veiligheid en Privacy: Met de PCS Mastercard hoeft u geen bankrekening te koppelen en blijven uw transacties anoniem, wat uw privacy en veiligheid waarborgt.

 • Flexibiliteit: U kunt naar eigen inzicht beginnen of stoppen met het gebruik van de PCS Mastercard, en geld op uw rekening storten wanneer u het nodig heeft, waardoor u volledige controle heeft over uw uitgaven.

Compatibiliteit

De PCS Mastercard is compatibel met elke online of fysieke winkel die Mastercard accepteert, waardoor u aankopen kunt doen bij duizenden locaties wereldwijd. Dit omvat een breed scala aan leveranciers, van online gaming en winkelwebsites tot fysieke winkels, waardoor het een veelzijdige optie is voor al uw uitgavenbehoeften. Let op dat de PCS Mastercard niet kan worden gebruikt om boetes, kosten of leveringen te betalen.

De prepaid PCS MasterCard is jouw betaal- en ATM-kaart die je dagelijks kunt gebruiken voor al je uitgaven. Het fijne van de PCS MasterCard is dat je deze gemakkelijk online kunt kopen om vervolgens zonder bankrekening en zonder andere verplichtingen jouw aankopen te doen. In principe werkt de Prepaid MasterCard hetzelfde als de paysafecard of de Neosurf kaarten. Het voornaamste verschil is dat je de PCS MasterCard kunt gebruiken om te betalen en geld op te nemen binnen het gehele MasterCard®-netwerk.

Met prepaid tegoed voor je PCS Prepaid Mastercard herlaad je in handomdraai je opwaardeer creditcard. PCS Mastercard is een veilige online betaalkaart en prepaid pinpas waarvoor je geen bankrekening nodig hebt. Gebruik deze prepaid creditcard online, als prepaid betaalkaart in alle verkooppunten die Mastercard accepteren of als prepaid pinpas om geld te pinnen. Meer over PCS Mastercard lees je op hun pagina met veelgestelde vragen.

Een PCS MasterCard 50 euro ticket heeft vele voordelen:

 1. Met de PCS MasterCard® zijn jouw online aankopen en betalingen nog veiliger: je communiceert je bankgegevens immers niet.
 2. Met de oplaadbare prepaid PCS MasterCard® was het nog nooit zo eenvoudig om uw dagbudget te beheren!
 3. Met de prepaid PCS MasterCard® leren jouw kinderen perfect hoe ze hun geld moeten beheren. Ze kunnen namelijk niet over de limit heen en moeten daarom secuur omgaan met hun budget.
 4. Met de prepaid PCS MasterCard® kun je vrij besteden zonder enig risico op rood staan.
 5. Reis naar het buitenland en beheer jouw budget zonder beperkingen met de prepaid PCS MasterCard®.
 6. Met de PCS MasterCard beheer je jouw eigen uitgaven in een veilige en betrouwbare omgeving.

Je kunt je PCS Prepaid Mastercard 50 euro ticket op twee verschillende manieren opladen:

Via de website:

 1. Ga naar de website van PCS Prepaid Mastercard.
 2. Log in met je kaartnummer en PIN-code.
 3. Klik op "Mijn account".
 4. Klik op "Herlaad uw kaart".
 5. Voer de code in die je van ons ontvangen hebt.
 6. Je kaart wordt direct opgeladen met het prepaid tegoed.

Via de telefoon met een SMS bericht:

 1. Gebruik het nummer +32(0)496863584
 2. Stuur < LAAD > gevolgd door een spatie en de < herlaadcode > gevolgd door een spatie en de < laatste 4 cijfers van je PCS kaart >.
 3. Voorbeeld: LAAD M271LK21 1234
 4. Druk op de verzendknop (of beltoets) en je kaart wordt direct opgeladen!

Je kaart via SMS beheren? Dat kan! Check hiervoor de sms commando’s die je daarvoor nodig hebt op de website van PCS Mastercard.

Contact met de PCS klantenservice nodig? Bel naar: +32 (0) 496 863 584