Playstation Plus kopen

Stap in de ongelooflijke wereld van gaming met PlayStation Plus, de ultieme lidmaatschapsservice die je meer geeft. Door het beste van PlayStation Plus en PlayStation Now te combineren, biedt deze vernieuwde service een uitgebreid scala aan opties met drie lidmaatschapsplannen: Essential, Extra en Premium (Deluxe in niet-streamende markten). PlayStation Plus is perfect voor elke soort gamer en biedt toegang tot een breed scala aan hoogwaardige games, van kaskrakers zoals Demon's Souls tot Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Het is niet alleen voor persoonlijk plezier - het is ook een ideaal cadeau voor de gamer in je leven die wil duiken in een divers gaming portfolio.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

 • PS4 en PS5 Maandelijkse Games: Geniet elke maand van een nieuwe selectie PS4- en PS5-games die je kunt downloaden en spelen zolang je lid bent.
 • Online Multiplayer Toegang: Maak verbinding met een wereldwijde gemeenschap van spelers en neem deel aan competitie of samenwerking in je favoriete spellen.
 • Exclusieve Kortingen: Profiteer van kortingen op spellen, add-ons, pre-orders en meer uit de PlayStation Store.
 • Cloud Opslag: Bewaar veilig je spelvoortgang en karakterprofielen en krijg toegang tot ze vanaf elke PS4- of PS5-console.
 • Game Catalogi: Afhankelijk van je lidmaatschapsplan, krijg je toegang tot de PS4- en PS5 Game Catalogus, Original PlayStation, PS2- en PSP Classic Games Catalogus, en PS3 remasters. Plus, ervaar tijdgebonden spelproeven op kaskrakers.
 • Cloud Streaming: Voor degenen met het Premium plan, geniet van originele PS3-spellen via cloud streaming, evenals cloud streaming toegang voor originele PlayStation, PS3, PSP en PS4-spellen.

Compatibiliteit

PlayStation Plus is compatibel met PS4 en PS5 consoles en is beschikbaar in de meeste landen waar het PlayStation Network beschikbaar is. Het Essential plan is wereldwijd beschikbaar, terwijl de Extra en Premium (Deluxe) plannen beschikbaar zijn in specifieke markten. Het Premium plan, dat cloud streaming omvat, is bijvoorbeeld beschikbaar in landen zoals de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Japan, Canada en vele Europese landen.

Playstation Gamecard inlossen

Volg de onderstaande stappen om je PSN gamecard in te wisselen:

1. Meld je aan op PSN of maak een account op playstation.com.
2. Ga in de PS Store naar ‘Codes inwisselen’ en voer de 12-cijferige vouchercode (Code) in
3. Als je met het tegoed van deze Code een PS Plus-abonnement wilt kopen, selecteer je het gewenste abonnement en rond je de aankoop af. 

N.B.
Deze voucher met code is uitgegeven door Sony Network Entertainment Europe Limited.
Vervalt 12 maanden na aankoopdatum.
Ga voor de volledige voorwaarden naar https://www.playstation.com/nl-nl/legal/website-terms-of-use/

Met een PlayStation Plus abonnement kunnen de mogelijkheden van jouw PSN-account worden uitgebreid. Op deze manier kun je het maximale uit je PlayStation systeem halen. Wanneer je besluit een PlayStation Plus abonnement te kopen, kun je online spelen tegen vrienden, maar ook tegen onbekenden. Bovendien krijg je kortingen in de Playstation Store, waardoor je tegen een veel lagere prijs de nieuwste games kunt kopen.

Ook ontvang je iedere maand PS5 games die je mag downloaden en kan houden zolang je een abonnement hebt. De kortingen in de Playstation Plus Store zijn exclusief voor leden en je geniet ook nog eens van 10 GB online opslag, plus exclusieve toegang tot proefversies en demo’s. Wanneer je besluit PS Plus te kopen, ontvang je voor een klein bedrag al deze extra’s!

Zolang je PlayStation Plus-abonnee bent, kun je geselecteerde voordelen delen op één PlayStation 5 console waarop Console delen en offline spelen is ingeschakeld, en één PlayStation 4-console die als je primaire PS4-console of PS5-console is geactiveerd.

Playstation Plus voordelen die je met een andere gebruiker kunt delen:

 • Multiplayer Online
 • Iedere maand gratis Playstation games
 • Gedownloade games die je met Playstation Plus korting hebt aangeschaft
 • Maandelijkse PS Plus games die je hebt gedownload

Playstation Plus voordelen die je niet met andere gebruikers kunt delen:

 • Online opslag
 • Iedere maand games op de account van een ander inwisselen
 • Patches automatisch downloaden
 • Sneller toegang tot proefversies van Playstation Plus games
 • Exclusieve kortingen voor je Playstation 4 Plus of Playstation 5 Plus

PS Plus games zijn er een vele soorten. We noemen er hier een paar voor je op die je met die Playstation abonnement kunt spelen.

 • Maneater (PS5)
 • Shadow of the Tomb Raider (Playstation 4)
 • GreedFall (PS4)
 • Control: Ultimate edition (PS5 en PS4)
 • Concrete Genie (PS4 en PS VR)
 • Destruction AllStars (Playstation 5)
 • Call of Duty: Black Ops 4 (PS4)
 • Tennis World tour 2 (PS4)
 • Operation: Tango (PS5)
 • Star Wars: Squadrons (PS4 en PS VR)
 • Battlefield V (PS4)
 • En nog veel meer…..

Om gebruik te kunnen maken van de voordelen van PlayStation Plus, heb je een account nodig op het PlayStation Netwerk, oftewel een PSN-account. Met een PSN-ID maak je deel uit van een heel sociaal netwerk van enthousiaste gamers met wie je van alles kunt delen. Je kunt zelfs blogs lezen of deelnemen aan de verschillende PlayStation-activiteiten. Blijf online met je vrienden om deel te nemen aan verschillende competities en wees ervan verzekerd dat je niets mist van het online gamen. Met alerts die je zelf in kunt stellen via de app weet je precies wat er online gebeurt en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

De Playstation kaart moet binnen 12 maanden worden toegevoegd. De geldigheid van het PS Plus-abonnement kun je zelf kiezen, namelijk 3 maanden of maar liefst een heel jaar lang. Je bepaalt dus zelf hoe lang je geniet van de voordelen van een PlayStation Plus-abonnement.

Wanneer je PlayStation Plus gaat kopen, moet je je beseffen dat je het meest uit dit abonnement kunt halen op de PlayStation 4 en Playstation 5. Per maart 2019 geeft PlayStation namelijk geen gratis games meer voor de PlayStation 3 of PlayStation Vita bij deze abonnementsvorm. Helaas hebben wij daar geen invloed op, maar we helpen je daarom wel graag om het maximale uit de Playstation 4 en 5 te halen. Nóg meer reden om over te stappen op de nieuwe variant!

Met Playstation Plus 1 maand, 3 maanden of 12 maanden speel je online PS Plus games tegen vrienden, maar ook tegen onbekenden. Bovendien krijg je kortingen in de Playstation Store waardoor je tegen een veel lagere prijs de nieuwste games kunt kopen! Ook ontvang je iedere maand gratis twee PS4 games die je mag downloaden en kan houden zolang je een abonnement hebt. Kortingen in de Playstation Plus Store zijn exclusief voor leden. Om kennis te maken met het nieuwe abonnement kun je ervoor kiezen de PlayStation Plus eerst voor 3 maanden af te sluiten. Zo kun je alles uitproberen en weet je precies of het iets is voor jou. Om nooit meer unieke aanbiedingen te missen kun je daarna de PlayStation Plus voor 12 maanden afsluiten. Een heel jaar vol met gameplezier!