Playstation Plus 3 maanden €24,99

* Momenteel is Playstation alle PSN abonnementen aan het vernieuwen, je kunt deze abonnementen nu alleen nog activeren met credits op de Playstation kaart

 

Een Playstation Plus-abonnement van 3 maanden geeft je toegang tot een groot aantal exclusieve functies en voordelen op je Playstation-console. Met dit abonnement krijg je elke maand gratis games, krijg je eerder toegang tot nieuwe games, krijg je korting op digitale content en nog veel meer. Bovendien kun je online met vrienden spelen en meedoen aan online multiplayer-gametoernooien. Als je een serieuze gamer bent, is een Playstation Plus 3 maanden abonnement een must-have.Haal het meeste uit je Playstation-gamingervaring met Playstation Plus.

Als abonnee van Playstation Plus krijg je elke maand toegang tot gratis games. Dit is een ongelooflijke waarde die je na verloop van tijd veel geld kan besparen. Bovendien krijg je eerder toegang tot nieuwe games en krijg je korting op digitale content. Met zoveel voordelen is het niet moeilijk te begrijpen waarom een Playstation Plus-abonnement een must-have is voor elke serieuze gamer. Haal het meeste uit je Playstation-gamingervaring met Playstation Plus.

Direct je Playstation Plus 3 maanden kopen op een gemakkelijke en veilige manier bij Herladen.be. Samen of tegen je vrienden online spelen doe je met Playstation Plus 3 maanden!

Geldigheid van mijn Playstation Plus 3 maanden?

Deze kaart is onbeperkt geldig dus je bepaalt zelf wanneer je deze inwisselt.

PSN Card kopen

Een PSN Card koop je gemakkelijk en snel bij Herladen.be. Kies je waarde, betaal je bestelling en ontvang direct je bestelling in je mailbox. Na het kopen van de PSN card moet je deze inwisselen:

Volg de volgende stappen om je PSN Card in te wisselen:

1. Ga naar Accountbeheer;
2. Kies voor ‘Code inlossen’;
3. Vul je PSN code in en kies voor ‘Doorgaan’.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je PSN card.

Let op: Deze PSN Card is alleen geldig in België en is te gebruiken voor de PS4, PS3 en PS Vita. Je kunt er games mee kopen, maar ook add-ons, avatars, demo’s, video’s en natuurlijk series.

Wat kan ik met mijn Playstation Network Card

Je hebt genoeg mogelijkheden om je Playstation Network Card te gebruiken in de PSN store. Koop de nieuwste games, luister naar de leukste muziek, bekijk de beste films, series en honderden Tv-programma’s op je Playstation. Services zoals Netflix, Spotify, Youtube en uitzending gemist staan voor je klaar! Gebruik je PSN tegoed om Playstation Plus abonnement aan te schaffen. Hiermee kan je voor een bepaalde periode online spelen met je vrienden. Tevens krijg je leuke kortingen op een aantal games, films en series. Via de PSN store zijn alle producten gemakkelijk af te rekenen.

PSN producten


Categorieën

Populair

Internationaal

Nederland

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online op Herladen.be. Profiteer bovendien van de vele promoties van providers.

Volg Herladen

Onze betaalmethodes