Meest gekozen
PlayStation Plus

PlayStation Plus €25

€ 25,00
€ 60,00

1

Direct geleverd

* Momenteel is Playstation alle PSN abonnementen aan het vernieuwen, je kunt deze abonnementen nu alleen nog activeren met credits op de Playstation kaart

PlayStation Plus Lidmaatschap: Stap in een Wereld van Meeslepende Spelervaringen

Het PlayStation Plus 3 Maanden lidmaatschap biedt u onbeperkte toegang tot een schat aan games en exclusieve voordelen voor een periode van drie maanden. Het is een uitstekende optie voor gamers die hun PlayStation-ervaring willen verrijken, of voor degenen die op zoek zijn naar het perfecte cadeau voor hun game-liefhebbende vrienden en familie. Dit lidmaatschap opent de deuren naar een spannende wereld van PlayStation, waar grenzeloze avonturen, boeiende multiplayer-actie en een stimulerende gemeenschap op u wachten.

Kenmerken en Voordelen

  • Toegang tot PlayStation Plus Games: Met dit lidmaatschap krijgt u elke maand toegang tot een selectie van gratis games, die u zo lang kunt spelen als u lid blijft.
  • Online Multiplayer: Duik in online multiplayer-actie met vrienden en spelers over de hele wereld en beleef spannende competitieve of coöperatieve ervaringen.
  • Exclusieve Kortingen: Geniet van exclusieve kortingen op games, add-ons en nog veel meer in de PlayStation Store.
  • Cloudopslag: Sla uw gamevoortgang op in de cloud, zodat u nooit uw voortgang verliest en overal kunt oppakken waar u gebleven bent.
  • Uitstekend als Cadeau: Het PlayStation Plus 3 Maanden lidmaatschap is een uitstekend cadeau voor elke PlayStation gamer, ongeacht hun favoriete genre of speelstijl.

Waar kan ik mijn PlayStation Plus cadeaubon gebruiken

Het PlayStation Plus 3 Maanden lidmaatschap is compatibel met PlayStation 4, PlayStation 5 en PlayStation VR. U hebt alleen een geldig PlayStation Network-account en een stabiele internetverbinding nodig om van alle voordelen van het lidmaatschap te kunnen genieten.

PSN producten