Black Friday 2022 bij Herladen.be

17-11-2022

Het grootste shopping evenement van het jaar is bijna hier! Maak je klaar voor Black Friday 2022 bij Herladen.be!

We weten dat iedereen op zoek is naar de beste deals op Black Friday, en die hebben we! Kijk op onze website voor alle laatste aanbiedingen op jouw favoriete producten.

Black Friday 2022 Playstation Plus Promotie - 25% korting!

Vorig jaar hadden we deze actie ook al en hij is nu net iets anders. Hieronder kun je lezen wat je moet doen voor jouw 25% korting deal op Playstation Plus.

Verdubbel je bestelwaarde bij Herladen.be

Wat een heerlijke Black Friday deal! Verdubbel je bestelwaarde bij Herladen.be. Weten hoe het werkt?

Maak met iedere bestelling tussen 18-11-22 en 28-11-22 bij Herladen.be kans op een verdubbeling van je bestelwaarde. Het volgende moet je doen:

Deze Giveaway is exclusief voorbehouden aan klanten van Opwaarderen.nl, Aufladen.de, Herladen.be en ReloadNow.com, die tussen 18 november 2022 en 28 november 2022 een bestelling hebben geplaatst.

Looptijd

Van 18 november 2022 tot 28 november 2022.

Deelnemende bedrijven

Opwaarderen.nl, Aufladen.de, Herladen.be en ReloadNow.com.

De prijs

Elke willekeurig geselecteerde winnaar ontvangt een nieuwe cadeaukaart van hetzelfde merk en dezelfde waarde als de kaart die hij/zij tijdens de Giveaway-periode heeft gekocht.

Geschiktheid

Om deel te nemen aan de giveaway moeten deelnemers 18 jaar of ouder zijn, in Oostenrijk, België, Duitsland, Frankrijk of Nederland wonen en een bestelling hebben geplaatst op Opwaarderen.nl, Aufladen.de, Herladen.be of ReloadNow.com, soms tussen 18 november 2022 en 28 november 2022.

Hoe kun je deelnemen

In aanmerking komende klanten die willen deelnemen aan de giveaway zullen worden gevraagd om tussen 18 november 2022 en 28 november 2022 een e-mail te sturen naar giveaway@reloadnow.com met de volgende informatie over de bestelling die ze tijdens de looptijd van de giveaway hebben gedaan:

- Voornaam 

- Achternaam 

- Naam van de winkel waar de bestelling werd geplaatst

- E-mailadres gebruikt om de bestelling te plaatsen

- Datum van de transactie

- Transactienummer

- Gekocht product 

Deelname wordt alleen als geldig beschouwd als alle bovenstaande informatie in de ontvangen e-mail is vermeld en als de verstrekte informatie overeenkomt met bestellingen die tijdens de gegeven giveaway periode zijn geplaatst. 

Deelname is beperkt tot 1 poging per persoon, per bestelling. Deelnemers die meerdere inzendingen doen voor dezelfde transacties worden automatisch gediskwalificeerd.

Methode voor de selectie van de winnaar: 

Aan het einde van de giveaway periode, zal per deelnemende webwinkel willekeurig een lijst van 10 producten worden geselecteerd. 

Deelnemers die voldeden aan de regels van de giveaway en die het geselecteerde product hebben gekocht, worden automatisch geselecteerd en gekoppeld aan een pool die overeenkomt met het product dat ze hebben gekocht om deel te nemen aan de giveaway.

In elke productpool wordt 1 winnaar willekeurig geselecteerd om het product te winnen.

De winnaars worden binnen 15 dagen na het einde van de winperiode per e-mail gecontacteerd en hun prijs wordt rechtstreeks aan hen geleverd. 

Selectie van de winnaar

Op 29 november wordt een lijst van 10 producten willekeurig gekozen uit de portefeuille van elke deelnemende webwinkel. 

Deelnemers die voldoen aan de regels van de giveaway en die het geselecteerde product hebben gekocht, worden automatisch op een shortlist geplaatst en toegevoegd aan een pool van potentiële winnaars, die overeenkomen met het product dat zij hebben gekocht om mee te doen aan de giveaway.

In elke gegenereerde pool zal één winnaar willekeurig worden geselecteerd om het product te winnen.

Aankondiging van de winnaar

Winnaars zullen gecontacteerd worden ten laatste op 14 december 2022. Hun prijs zal worden gemaild naar hen direct in antwoord op hun deelname e-mail. Er zal geen verdere informatie van hen gevraagd worden. 

Algemene voorwaarden

Door het indienen van een inzending gaan de deelnemers automatisch akkoord met bovenstaande voorwaarden. Het niet naleven van deze voorwaarden leidt tot diskwalificatie. Elk bewijs van spamming of foutieve inzendingen leidt tot onmiddellijke diskwalificatie.

Disclaimer

Alleen de winnaars worden gecontacteerd over de levering van hun prijs, en er wordt geen verdere actie van hen verlangd. 

Wij nemen geen contact met je op en vragen je niet om privégegevens als bewijs van deelname vóór de bekendmaking van de winnaars. Ben je bewust van oplichters en deel geen persoonlijke informatie of informatie over het product dat je hebt gekocht. Houd je betalingsgegevens en cadeauboncodes te allen tijde voor jezelf. Geef ze niet weg aan iemand die je niet kent!