Playstation Plus 12 maanden €59,99

* Momenteel is Playstation alle PSN abonnementen aan het vernieuwen, je kunt deze abonnementen nu alleen nog activeren met credits op de Playstation kaart

PlayStation Plus 12 Maanden Lidmaatschap: Een Jaar Lang Onvergetelijke Gamingervaringen

Het PlayStation Plus 12 maanden lidmaatschap biedt u een volledig jaar onbeperkte toegang tot een breed scala aan games en exclusieve voordelen. Dit is een fantastische keuze voor gamers die zich willen onderdompelen in de wereld van PlayStation, of voor degenen die een uniek cadeau zoeken voor de PlayStation-enthousiastelingen in hun leven. Dit lidmaatschap brengt u dichter bij de kern van de PlayStation-gemeenschap, waar grenzeloze avonturen, spannende multiplayer-actie en exclusieve aanbiedingen wachten.

Kenmerken en Voordelen

  • Toegang tot PlayStation Plus Games: Ontvang elke maand een selectie van gratis games die u kunt blijven spelen zolang uw lidmaatschap actief is.
  • Online Multiplayer: Geniet van intense online multiplayer-actie, vorm teams met vrienden of neem het op tegen spelers van over de hele wereld.
  • Exclusieve Kortingen: Profiteer van exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen op games, add-ons en nog veel meer in de PlayStation Store.
  • Cloudopslag: Bewaar uw gamevoortgang in de cloud en hervat uw avonturen wanneer u maar wilt, waar u ook bent.
  • Perfect Cadeau: Het PlayStation Plus 12 maanden lidmaatschap is een perfect cadeau voor PlayStation-liefhebbers, zodat ze een volledig jaar kunnen genieten van de voordelen van het lidmaatschap.

Waar kan ik mijn PlayStation cadeaubon gebruiken

Het PlayStation Plus 12 maanden lidmaatschap is compatibel met PlayStation 4, PlayStation 5 en PlayStation VR. U hebt alleen een geldig PlayStation Network-account en een stabiele internetverbinding nodig om te kunnen genieten van alle voordelen van het lidmaatschap.

PSN producten