Playstation Plus 12 maanden €59,99

* Momenteel is Playstation alle PSN abonnementen aan het vernieuwen, je kunt deze abonnementen nu alleen nog activeren met credits op de Playstation kaart

Een Playstation Plus-abonnement voor 12 maanden is een geweldige manier om het meeste uit je Playstation-gamingervaring te halen. Met toegang tot exclusieve kortingen, vroege toegang tot nieuwe games, en gratis maandelijkse games, is een Playstation Plus abonnement een must-have voor elke serieuze gamer.

Als je op zoek bent naar de beste waar voor je geld, dan is een Playstation Plus 3 maanden abonnement de juiste keuze. Voor slechts $24,99 krijg je alle voordelen van een volledig jaarabonnement, maar voor een fractie van de prijs. Bovendien kun je met drie maanden toegang alle nieuwe functies en voordelen van een Playstation Plus-lidmaatschap uitproberen.

 

Direct je Playstation Plus 12 maanden kopen op een gemakkelijke en veilige manier bij Herladen.be. Online spelen tegen familie, vrienden of andere gamers wereldwijd!

Geldigheid van mijn Playstation Plus 12 maanden?

Deze kaart is onbeperkt geldig dus je bepaalt zelf wanneer je deze inwisselt.

 

PSN Card kopen

Een PSN Card koop je gemakkelijk en snel bij Herladen.be. Kies je waarde, betaal je bestelling en ontvang direct je bestelling in je mailbox. Na het kopen van de PSN card moet je deze inwisselen:

Volg de volgende stappen om je PSN Card in te wisselen:

1. Ga naar Accountbeheer;
2. Kies voor ‘Code inlossen’;
3. Vul je PSN code in en kies voor ‘Doorgaan’.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je PSN card.

Let op: Deze PSN Card is alleen geldig in België en is te gebruiken voor de PS4, PS3 en PS Vita. Je kunt er games mee kopen, maar ook add-ons, avatars, demo’s, video’s en natuurlijk series.

Wat kan ik met mijn Playstation Network Card

Je hebt genoeg mogelijkheden om je Playstation Network Card te gebruiken in de PSN store. Koop de nieuwste games, luister naar de leukste muziek, bekijk de beste films, series en honderden Tv-programma’s op je Playstation. Services zoals Netflix, Spotify, Youtube en uitzending gemist staan voor je klaar! Gebruik je PSN tegoed om Playstation Plus abonnement aan te schaffen. Hiermee kan je voor een bepaalde periode online spelen met je vrienden. Tevens krijg je leuke kortingen op een aantal games, films en series. Via de PSN store zijn alle producten gemakkelijk af te rekenen.

PSN producten


Categorieën

Populair

Internationaal

Nederland

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online op Herladen.be. Profiteer bovendien van de vele promoties van providers.

Volg Herladen

Onze betaalmethodes