Overstappen naar prepaid? Dit zijn de voordelen bij Herladen.be!

10-06-2019

Het is misschien niet meteen jouw eerste keuze, een prepaid internet-, bel- en sms-bundel. Toch heeft dit alternatief van een mobiel telefoonabonnement zo zijn voordelen. Op Herladen.be kun je zelfs goedkoop prepaid herladen om de hele maand mee door te komen. Lees snel verder om erachter te komen of je misschien toch dat vervelende abonnement op kunt gaan zeggen.

Bij een mobiel telefoonabonnement sluit je een contract van één of twee jaar af, terwijl je bij online of in de winkel belwaarde kopen nergens aan vast zit! Wanneer je ontevreden bent over het bereik of een betere deal ziet, dan kun je sneller overstappen dan bij een abonnement.

Een van de voordelen van beltegoed kopen is dat je weet waar je aan toe bent. Bij een mobiel abonnement kun je eenvoudig over je bundel heen gaan en de volgende maand een hoge rekening ontvangen, terwijl bij prepaid “op is op” geldt. En wanneer het op is, dan herlaad je jouw tegoed snel via de prepaid app van Herladen.be.

Herladen.be heeft een divers aanbod aan prepaid aanbieders die ieder andere kortingen aanbieden. Zo heeft pay&go herladen van Proximus als voordeel dat je een bonus met extra internet, belminuten en sms’jes krijgt. Ook bij Orange krijg je diverse extra’s bij het prepaid herladen. Of je geniet gewoon van de altijd voordelige tarieven van herladen Lycamobile.

Mobiele abonnementen kosten al snel een tientje per maand, terwijl dat bij weinig gebruik toch nog redelijk veel is. Kies daarom sowieso voor internetten, bellen en sms’en met goedkoop prepaid van Herladen.be wanneer je niet zo actief bent op jouw telefoon.

De prepaid app is de manier om overal, of je nu thuis of onderweg bent, beltegoed te kopen. Je kunt in de app goedkoop prepaid herladen van elke provider. Je krijgt binnen een halve minuut de code al in jouw mailbox en zo zit je nooit zonder tegoed!

 

 

 

Mocht je dus binnenkort willen switchen van abonnement, denk dan ook eens aan prepaid herladen. Deze manier van internetten, bellen en sms’en heeft meer voordelen dan je denkt.