Steam gift card 100 euro

Bereid je voor om de grenzeloze wereld van gaming te ontgrendelen met de Steam-cadeaukaart van 100 euro. Dit is niet zomaar een cadeaukaart - het is een gouden sleutel tot een uitgebreid aanbod van games, software, downloadbare inhoud en zelfs hardware die beschikbaar is op het gerenommeerde Steam-platform. Perfect voor zowel doorgewinterde gamers als casual spelers, deze cadeaukaart is je paspoort naar talloze digitale avonturen. En als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een gamende vriend of familielid? De Steam-cadeaukaart is het antwoord, waardoor jouw ontvanger precies kan kiezen wat ze willen uit de uitgebreide bibliotheek van Steam.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

 • Toegang tot de Uitgebreide Bibliotheek van Steam: De cadeaukaart kan worden gebruikt om elke game, software of downloadbare inhoud van het Steam-platform te verkennen en te kopen, en kan zelfs worden gebruikt voor een Steam Deck-aankoop.
 • Ideaal voor het Geven van Cadeaus: De Steam-cadeaukaart is het perfecte cadeau voor elke gamer in je leven. In plaats van te raden welk spel ze misschien leuk vinden, geef je ze de gave van keuze. Deze kaart stelt hen in staat om hun perfecte game of digitaal item te kiezen.
 • Eenvoudige Digitale Levering: De digitale Steam-cadeaukaart kan direct naar de Steam Wallet van een vriend worden gestuurd, waardoor een handige en instant cadeau-oplossing wordt geboden.
 • Onbeperkte Acceptatie: In het zeldzame geval dat er een marktbeperking zou worden toegepast bij het accepteren van een digitale cadeaukaart, wordt er een duidelijke waarschuwing weergegeven. Als er geen dergelijk bericht wordt weergegeven, zijn er geen beperkingen bij het accepteren.
 • Automatische Valutaconversie: De cadeaukaart wordt automatisch omgezet in de valuta van de ontvanger, waardoor het perfect is om cadeau te doen aan vrienden in verschillende landen.

Compatibiliteit

De Steam-cadeaukaart is compatibel met elk apparaat dat toegang heeft tot het Steam-platform, inclusief pc's, spelconsoles en de Steam Deck. De cadeaukaart kan worden ingewisseld via de Steam-app of het webplatform, en het saldo kan worden gebruikt voor elke aankoop op Steam. Zelfs wanneer het portemonneesaldo onvoldoende is voor een aankoop, kan het resterende bedrag worden gedekt met een creditcard of debetkaart.

Let op, het gebruik van deze kaart is onderhevig aan de Steam Subscriber Agreement.

 1. Open je Steam-toepassing op je computer.
 2. Klik bovenaan de toepassing op de knop 'Games' in de menubalk.
 3. Klik in de vervolgkeuzelijst die verschijnt op 'Redeem a Steam Wallet Code…' (Inwisselen van een Steam Wallet Code...).
 4. Voer de code van je voucher in het veld 'Steam Wallet code'.
 5. Klik op 'Continue' (Doorgaan).
 6. Als erom wordt gevraagd, voeg dan een adres toe, maar vervolgens wordt het bedrag aan je Steam Wallet-saldo toegevoegd.

Let op: als je een digitale Steam-cadeaukaart ontvangt, wordt deze direct naar je account gestuurd. Je hoeft alleen maar het geschenk te accepteren, en het bedrag wordt bijgeschreven op je Steam Wallet.

Onthoud ook dat Steam je mogelijk vraagt om een adres toe te voegen na deze stap, maar ze zullen nog steeds het bedrag aan je Steam Wallet-saldo toevoegen.