Xbox Gold

XBOX Live Gold 3 Maanden 19,99 euro

3m | € 19,99
12m | € 59,99

1

Direct geleverd

Ontketen je gamingpotentieel met Xbox Live Gold 3 Maanden. Deze abonnementsservice tilt je game-ervaring op Xbox One en Xbox 360 naar nieuwe hoogten, waardoor je kunt samenwerken, concurreren en overwinnen in een levendige multiplayer wereld. Van hartkloppende racegames tot meeslepende rollenspelavonturen, Xbox Live Gold opent een universum van gaming mogelijkheden. Het gaat niet alleen om solo-gaming; of je nu de krachten bundelt met vrienden om fantasierijke werelden te bouwen of het opneemt tegen concurrenten van over de hele wereld, Xbox Live Gold verandert gaming in een echt sociale ervaring. Het is het perfecte cadeau voor zowel de beginnende gamer als de ervaren pro, en het is een uitstekend cadeau voor elke Xbox-liefhebber.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Speel samen: Xbox Live Gold is je ticket naar de spannendste multiplayer games op het Xbox-platform. Met dit abonnement kun je deelnemen aan competitieve of coöperatieve gameplay, waardoor je game-ervaring interactiever en boeiender wordt.

  • Games with Gold: Als Xbox Live Gold-lid ontvang je elke maand twee gratis games, inclusief achterwaarts compatibele Xbox 360 games. Het is een geweldige manier om nieuwe titels te ontdekken en oude favorieten opnieuw te bezoeken zonder extra kosten.

  • Deals with Gold: Krijg exclusieve kortingen op geselecteerde Xbox Series X, Xbox One, en Xbox 360 titels met Deals with Gold. Bespaar tot 50% op winkelkortingen, waardoor je game-ervaring nog betaalbaarder wordt. Je vindt er ook deals over add-ons en verbruiksartikelen.

  • Upgrade naar Ultimate: Op zoek naar nog meer? Met Xbox Game Pass Ultimate krijg je alle voordelen van Xbox Live Gold, plus toegang tot meer dan 100 hoogwaardige console- en pc-games. Het is het ultieme game-pakket voor de gepassioneerde gamer.

Compatibiliteit

Xbox Live Gold is compatibel met Xbox One en Xbox 360. Het is vereist voor online multiplayer gaming op deze platforms, dus of je nu samenwerkt met een vriend voor een coöperatief spel of concurreert met onbekende spelers in een massaal multiplayer spel, je hebt Xbox Live Gold nodig.

Ervaar de sensatie van online gaming als nooit tevoren met Xbox Live Gold 3 Maanden. Het is meer dan alleen een game-service; het is je toegangspoort tot een wereld van gaming opwinding.

Let op: De Xbox Gift Card is alleen te gebruiken in Europa.

Vervaldatum: Vervalt niet

Volg de volgende stappen om je Xbox gift card aan je account toe te voegen:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Meld je aan met je Microsoft account bij Xbox Live;
2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens 'Store';
3. Druk op de knop 'Bekijken' om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens 'inwisselen'.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je Xbox gift card.

Xbox Live Gold inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox Live Gold code te activeren:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Ga naar My Xbox en kies je profiel;
2. Ga naar ‘Account Management’ en klik op ‘Manage Account’;
3. Kies de optie ‘Redeem Code’ en voer je code in;
4. Bevestig je code.

Je Xbox Live Gold abonnement is nu geactiveerd.

Als je Xbox Game Pass Ultimate neemt, voegen we alle vooraf betaalde tijd voor Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass toe aan Xbox Game Pass Ultimate tot een maximum van 36 maanden.

Als je bijvoorbeeld 3 maanden Xbox Live Gold en 3 maanden Xbox Game Pass al op je account hebt staan wanneer je de eerste maand voor Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, heb je in totaal 7 maanden Ultimate op je account staan voordat je je lidmaatschap moet verlengen.

Ja. Xbox Game Pass Ultimate bevat alle games voor Xbox Game Pass voor Console en Xbox Game Pass voor pc.

Gebruik je actieve Xbox Game Pass Ultimate-abonnement om games te spelen op Xbox One en Windows 10 pc’s. Xbox Game Pass Ultimate bestaat uit de Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass voor pc, Xbox Live Gold en extra voordelen. Let op: als je Xbox Game Pass Ultimate koopt, worden je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschappen automatisch opgewaardeerd naar Ultimate met een conversieratio die altijd gebaseerd is op de resterende dagen. Ontdek hoe dit werkt op www.xbox.com/gamepass. Toekomstige codekortingen zijn ook onderhevig aan een conversieratio. De conversieratio kan wijzigen. Alle conversies naar Xbox Game Pass Ultimate zijn definitief: eenmaal geconverteerd, kun je je Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap niet meer terugzetten naar een vorig lidmaatschap. Je kunt maximaal 36 maanden Xbox Game Pass Ultimate inwisselen per account per keer, inclusief de geconverteerde tijd van Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass (voor pc of console).

Beschikbare titels en het aantal games variëren van tijd tot tijd en per land. Tot je opzegt, wordt het abonnement maandelijks verlengd voor de op dat moment geldende prijs (aan verandering onderhevig, eventuele belasting is van toepassing). Je kunt op elk moment annuleren om je volgende geplande afschrijving te stoppen; zie account.microsoft.com/services. Melding vóór de aanschaf van uitbreidingen, DLC, verbruiksartikelen, virtuele valuta of lidmaatschappen (afzonderlijk verkocht): als je lidmaatschap eindigt of als een game uit de catalogus wordt verwijderd, moet je je lidmaatschap opnieuw activeren of de game apart kopen om deze items te kunnen blijven gebruiken. Mogelijk worden kosten in rekening gebracht door je internetprovider. Er zijn leeftijdsgrenzen van toepassing. Xbox Game Pass-kortingen zijn gebaseerd op de prijzen in de Microsoft Store, kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn niet in te wisselen voor contanten. Kortingsaanbiedingen gelden niet binnen 30 dagen na de lancering van de betreffende titels en zijn niet beschikbaar met bepaalde titels. Service, functies en eisen kunnen worden gewijzigd of ingetrokken. Onderhevig aan de Microsoft-servicesovereenkomst (microsoft.com/msa). Voor pc: downloaden van apps, Windows-update(s) en opslagruimte vereist (xbox.com/pcgamesplan). De systeemvereisten variëren per game. Op systemen van hogere kwaliteit zijn de prestaties beter.

Online spelen met jouw vrienden, exclusieve kortingen op Xbox games en elke maand één tot meerdere gratis games ontvangen. Dit kan allemaal dankzij de Xbox Live Gold 3 maanden abonnement. Je sluit een abonnement af, koppelt het abonnement aan jouw account en klaar is kees. Het kost niet al te veel geld en het is makkelijk om te koppelen aan jouw account. De enige vraag die er nog rust, is natuurlijk of een Xbox Live Gold 3 maanden abonnement nodig is voor elke Xbox en voor elke Xbox verkrijgbaar is. Over de jaren zijn er namelijk veel Xbox-consoles gemaakt, elke weer anders dan zijn voorganger.