Deze top 10 XBOX-games van 2022 mag je echt niet missen!

10-03-2022

Net zoals ieder jaar komen er ook in 2022 veel XBOX-spellen uit die de moeite waard zijn om eens uit te proberen. Omdat het er altijd vrij veel zijn en we ons kunnen voorstellen dat je graag een overzicht wilt hebben over welke spellen er komen, hebben wij de tien beste Xbox spellen maar voor je op een rijtje gezet. Dit zijn de top 10 XBOX-games voor het jaar 2022!

Dit spel is misschien al een tijdje uit, maar FIFA 22 kan niet in het rijtje van populaire spellen ontbreken.

Ondanks dat er al liefst 28 FIFA-spellen zijn uitgekomen, wordt het ieder jaar onverminderd vaak verkocht. De verwachting is dan ook dat dit nog wel een aantal jaren zo zal blijven

2) Assetto Corsa Competizione

Voor de echte racefans onder ons zijn er met Grand Turismo en Forza Motorsport voldoende keuzes als het gaat om racespellen. Met Assetto Corsa Competizione komt er een nieuw spel voor onder andere de XBOX op de markt die daar qua immersie en diepgang zeker aan kan tippen. Geniet in deze game van snelle bolides, waarbij je in de racesimulator zowel offline als online je tegenstander kunt proberen te verslaan.

3) Just Dance 2022

Een spel spelen op je XBOX en evengoed lekker in beweging blijven? Dan raden wij je aan om Just Dance 2022 eens uit te proberen. Dans de sterren van de hemel en verbeter jouw dansmoves op de meest simpele manier; door te gamen. Makkelijker en leuker wordt het niet!

4) WWE 2K22

Op 11 maart 2022 wordt het spel WWE 2K22 gelanceerd. WWE is een professioneel worstelvideospel dat, voorafgaand aan de editie van 2022, al 22 keer werd uitgebracht. Het spel is de opvolger van WWE 2K20 en is zowel te gebruiken voor singleplayer als multiplayer.

5) Dying Light 2: Stay Human

Begin februari kwam Dying Light 2: Stay Human uit. Met een enorme open wereldomgeving kent het spel een succesvol vervolg op Dying Light uit 2015. Honderden zijmissies en andere evenementen zorgen ervoor dat je genoeg content hebt om jezelf lange tijd mee te kunnen vermaken. 

6) Elden Ring

Elden Ring is nog maar net uit, maar kan nu al rekenen op vele positieve kritieken. In een uitdagende gameplay is het de bedoeling dat je in de grote open wereldomgeving afrekent met iedere tegenstander. Je kunt gaan en staan waar je wilt en daarom maakt het Elden Ring zo anders dan andere Souls games. Voor een ultieme game ervaring speel je dit spel met een Xbox Gold 3 maanden abonnement.

7) Grid Legends

Net als Assetto Corsa Competizione is ook Grid Legends voer voor de race liefhebber. De game is voorzien van een verhaalmodus genaamd Driven to Glory en men kan zich opperbest vermaken met de Career-modus die groter is dan hij ooit is geweest.

8) S.T.A.L.K.E.R 2 Heart of Chernobyl

In deze game waan je jezelf in het gebied rond Chernobyl en dien je af te rekenen met allerlei gemuteerde wezens die daar rondlopen. In combinatie met de prachtige ‘looks’ en de zeer goede gameplay van het spel lijkt het voor de schietspel-liefhebbers een must om dit spel binnen te halen.

 

Andere spellen die de top 10 XBOX-spellen van 2022 compleet maken zijn Starfield en Shadow Warrior 3!