Op zoek naar nieuwe Nintendo games? Binnenkort in de eShop!

07-05-2019

De Nintendo Switch staat bij de meeste fans alweer een tijdje in de kast. Misschien heb je jouw favoriete spel al een keer uitgespeeld, of heb je gewoon zin in iets nieuws. Gelukkig worden er elke maand nog genoeg leuke Nintendo games uitgebracht in de Nintendo shop, zodat je weer uren aan plezier kunt beleven. En alle games kun je online kopen met een Nintendo eShop card van Herladen.be, dat is wel zo makkelijk!

Het twaalfde deel van de Final Fantasy is er nu ook voor de Nintendo Switch! In Final Fantasy XII geniet je van prachtige nieuwe gamedesign, mooiere graphics en beter geluid. Laat je personages groeien en doe mee aan premiejachten, gevechten en minigames. Final Fantasy XII is een game waar je eindeloos mee uit de voeten kunt.

Ook het krankzinnigste hoofdstuk van de Saints Row-saga vind je binnenkort in de Nintendo eShop. In deze game strijd je tegen een crimineel broederschap in de ongure stad Steelport. Deze actiegame kun je alleen, maar ook samen met je beste vriend spelen! Geef hem of haar eens een Nintendo eShop card cadeau en beleef urenlang plezier met Saints Row: The Third op de Nintendo Switch.

Naast actiegames kun je natuurlijk ook nieuwe racing games online kopen! In deze futuristische versie heb je diverse race types en -tracks, waar je je kunsten kunt tonen door onderwater te rijden, loopings kunt maken en vrolijk in het rond kunt springen (zonder zwaartekracht). Redout vind je vanaf half mei in de Nintendo shop.

Ook deze bekende game komt naar de Nintendo Switch! Geniet van de nieuwe HD-trilfunctie en het extra’s op het touchscreen terwijl je vecht in de Amerikaanse koloniën van 1775. Zowel op de slagvelden als in de straten moet je vijanden doden en zo de opstand bedwingen. Ook Assassin’s Creed III Remastered koop je eenvoudig met een Nintendo eShop card van Herladen.be.

Onze laatste tip voor nieuwe Nintendo games is deze survival-horror-klassieker. Resident Evil speelt zich af in 1998 en jij moet uitzoeken waarom het radiocontact met het Bravo Team S.T.A.R.S. is verbroken. En het is gruwelijk wat je tegenkomt… Deze nieuwe remake vind je vanaf half mei in de Nintendo eShop.

Tover je Nintendo Switch weer tevoorschijn en koop met een Nintendo eShop card van Herladen.be een van je favoriete nieuwe games! De keuze is enorm: van actiegames tot aan racen en horror, op de Nintendo Switch kun je het allemaal spelen.