De voordelen van een Apple App Store & iTunes kaart

07-06-2019

Een cadeautje dat bij elke Apple-gebruiker wel in de smaak zal vallen, is uiteraard een iTunes kaart. Deze veelzijdige cadeaubon kan namelijk op verschillende manieren worden gebruikt. Een van de voordelen is dat je zelf kunt kiezen welk bedrag je op de cadeaubon zet. Zo heb je de keuze uit de volgende bedragen:

Met zo’n App store kaart wordt cadeautjes geven en krijgen extra leuk. Met toegang tot miljoenen digitale producten zit er voor iedereen wel een geschikt cadeau tussen!

De cadeaukaart van Apple kent vele namen. Of je nu spreekt van een iTunes kaart, iTunes herladen of een App store kaart, het gaat in principe allemaal om dezelfde giftcard. Met de iTunes kaart krijg je toegang tot muziek van Apple Music, apps in de App Store, boeken in de Apple Books Store en series en films in de iTunes Store. Met het tegoed dat op de App store kaart staat kun je een nieuw boek voor op vakantie scoren, het laatste album van jouw favoriete artiest downloaden, een verslaving ontwikkelen voor een nieuw spelletje of de laatste aflevering van een spannende serie bekijken. Een van de grote voordelen is dus dat je met deze giftcard iedereen blij kan maken. Bekijk onderstaand overzicht voor de mogelijkheden van de App Store & iTunes giftcard.

App Store

  • Apps
  • Games

iTunes Store

  • Muziek
  • Films
  • Tv programma's

iBooks Store

  • eBooks
  • Luisterboeken

iCloud

  • Upgraden van de iCloud opslag

Apple Music

  • Streamen zonder reclame

 

Waar kan ik een iTunes-kaart kopen? Je hoeft hier tegenwoordig helemaal niet meer de deur voor uit, want je kunt een iTunes kaart online kopen bij Herladen.be. De verkrijgbaarheid is dus een van de andere grote voordelen van deze giftcard. Bovendien kun je, zoals eerder vermeld, kiezen uit diverse bedragen, passend bij elke situatie. Op Herladen.be zijn de iTunes-kaarten verkrijgbaar in € 15, € 25, € 50 en € 100. Zodra de ontvanger de kaart heeft ontvangen, moet deze worden toegevoegd aan het juiste Apple-account. Daarna kan er genoten worden van alle mogelijkheden die de App store en iTunes giftcard biedt!

Mocht je niet over een Apple-apparaat beschikken, dan hebben we ook een groot aanbod aan andere cadeau kaarten. Met de Google Play card kun je op Android apparaten bijvoorbeeld betaalde apps of films verkrijgen.