Fortnite V-Bucks kopen

Fortnite V Bucks kopen voor je favoriete apparaat. Al onze kaarten zijn ook beschikbaar in de app! Download de app en koop je kaart.

Voor welk platform wil je V-Bucks kopen?

Fortnite is in heel korte tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire spellen ter wereld. Vooral veel jongeren zijn groot fan van de ‘Battle Royale’ die de ontwikkelaars Epic Games en People Can Fly hebben gemaakt. In ‘Battle Royale’ worden 100 spelers tegelijk gedropt op een klein eiland waar ze moeten zien te overleven.

Echter wordt de speelzone steeds ingeperkt door een kleiner wordende cirkel, dus uiteindelijk zal je andere spelers moeten confronteren om voor de overwinning te gaan! Nadat je gedropt bent kan je allerlei wapens en gadgets vinden op het eiland die jou kunnen helpen om als laatste te overleven en het spel te winnen! Als je het niet hebt overleefd wordt je weer geteleporteerd naar de lobby waarna je weer aan een andere ronde mee kan doen.

Fortnite kan je prima in je eentje spelen, maar het wordt nog veel leuker wanneer je het met je vrienden speelt! Dit gaat extra makkelijk omdat je Fortnite op verschillende platformen kan spelen, dus als jij achter je PC zit dan kunnen je vrienden zelfs via hun smartphone of Playstation meespelen. Daarnaast kan je ook V-Bucks aanschaffen, het virtuele geld van Fortnite.

Fortnite V-Bucks: Wat zijn het?

Spelen van Fortnite is helemaal gratis, maar het kopen van bepaalde in-game items is wel mogelijk. Hiervoor is een speciale valuta gemaakt voor Fortnite, namelijk de Vindertech Bucks (of V-Bucks). Dit geld kan in alle spelmodi van Fortnite gebruikt worden om het spel nog leuker te maken! Fortnite V-Bucks kan je krijgen door bepaalde missies te voltooien of door ze te kopen met echt geld.

 

Wat kan je precies met Fortnite V-Bucks kopen?

Nadat je je Fortnite V-Bucks hebt opgespaard of gekocht dan kan je hiermee verschillende in-game items aanschaffen. Deze items kan je aanschaffen in de Item Shop of de Battle Pass. Deze items zorgen ervoor dat jouw Fortnite-ervaring een stuk spectaculairder wordt, want je kan bijvoorbeeld skins, gliders en dansjes kopen met jouw V-Bucks!

Skins zijn items die ervoor zorgen dat het uiterlijk van je karakter verandert en zorgen er dus voor dat je je kan onderscheiden van de rest van de Fortnite spelers! Daarnaast kan je gliders kopen die je kan gebruiken wanneer je in het begin van een ronde op het eiland wordt gedropt. De dansjes die je kan kopen zijn perfect om te gebruiken wanneer je een tegenstander hebt verslagen. Kortom, met de V-Bucks kan je allerlei uiterlijke aanpassingen kopen voor jouw karakter!

Hoe kan je Fortnite V-Bucks kopen en hoe gebruik je ze?

Het spel wordt een stuk leuker wanneer je jouw karakter hebt aangepast zodat deze er precies uit ziet zoals jij wilt! De Fortnite V-Bucks die je nodig hebt om deze aanpassingen te kopen kan je eenvoudig kopen bij Herladen.be. Overigens maakt het niet uit op welk platform jij Fortnite speelt, wij bieden V-Bucks aan voor alle platformen op Herladen.be!

Wanneer je Fortnite V-Bucks gaat kopen, kies je voor welk apparaat je de V-Bucks wilt kopen. Herladen.be biedt V-Bucks codes aan voor Playstation 4, Xbox One, Nintendo eShop, iTunes/iOS en Google Play. Je kunt dus V-Bucks kopen voor zowel je favoriete spelcomputer als voor je smartphone! Nadat je het juiste apparaat hebt gekozen moet je ook kiezen hoeveel V-Bucks je wilt kopen en dus hoeveel je wilt uitgeven. Nadat de betaling is voltooid ontvang je de code direct in je mailbox! Je hoeft dus niet lang te wachten totdat je jouw karakter naar smaak kan aanpassen en zo kan je snel weer verder spelen!

 

Wissel Fortnite V-bucks in met je apparaat

 1. Koop de PlayStation cadeaukaart veilig via Herladen.be.
 2. Wissel de code in de PlayStation Store in door je PSN-account te openen → selecteer de PlayStation Store → klik '' Codes inwisselen ''.
 3. Voer de code in die je per e-mail heeft ontvangen. Hierna wordt het bedrag toegevoegd aan je rekeningsaldo.
 4. Open Fortnite op je PlayStation en ga naar het tabblad Store.
 5. Koop het gewenste aantal V-bucks.
 1. Koop de XBOX cadeaubon veilig via Herladen.be.
 2. Druk op de Xbox Guide / Menu-knop op je controller.
 3. Selecteer Start → Winkel tabblad → Gebruik een code (op Xbox One) of Games & Apps → Code inwisselen (op Xbox 360) of ga naar Xbox.com, selecteer Inloggen → selecteer Microsoft Store → Een code inwisselen (op Windows 10 ). Voer de code in die we hebben verzonden en het saldo wordt toegevoegd aan je Microsoft-account.
 4. Open Fortnite op je XBOX en ga naar het tabblad Store.
 5. Koop het gewenste aantal Fortnite V-bucks.
 1. Koop de Nintendo eShop card veilig via Herladen.be.
 2. Wissel de code in je Nintendo-account in: op pc of laptop selecteert je het eShop-pictogram in het startmenu en selecteert je vervolgens '' Tegoed toevoegen ''. Voer de code in die we naar je e-mail hebben gestuurd. Of op Switch opent je de winkel op het apparaat en kiest je het laatste tabblad met de tekst '' Code invoeren ''. Voer de code in die we je hebben gestuurd en het saldo wordt toegevoegd aan je account.
 3. Open Fortnite op je Nintendo-apparaat en ga naar het tabblad Store.
 4. Koop het gewenste aantal Fortnite V-bucks.
 1. Koop de App Store & iTunes gift card veilig via Herladen.be.
 2. Om de code in de App Store in te wisselen, open de app en scrol omlaag naar de onderkant van de voorpagina en druk op de knop "Inwisselen". Voer de code in die we je hebben gestuurd en het saldo wordt automatisch toegevoegd aan je account.
 3. Open Fortnite op je mobiel en ga het tabblad Store.
 4. Koop het gewenste aantal Fortnite Fortnite V-bucks.
 1. Koop de Google Play kaart veilig via Herladen.be.
 2. Om de code in de Google Play Store in te wisselen, open de app, klik op het menu en kies 'inwisselen'. Voer de code in en het bedrag wordt toegevoegd aan je account.
 3. Open Fortnite op je mobiel en ga naar het tabblad Store.
 4. Koop het gewenste aantal Fortnite V-bucks.

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 - 17:00. Ook in het weekend!

Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Gebruik ons contact formulier. Lees ook onze Veelgestelde vragen!

Altijd en overal herladen!