Fortnite V-Bucks kopen

Fortnite V Bucks kopen voor je favoriete apparaat. Al onze kaarten zijn ook beschikbaar in de app! Download de app en koop je kaart.

Breng je Fortnite-ervaring naar een hoger niveau met Fortnite V-Bucks, de officiële virtuele valuta van Fortnite. Of je nu nieuwe outfits, de laatste Battle Pass of een gloednieuwe emote wilt kopen, V-Bucks maken het allemaal mogelijk.

Fortnite V-Bucks is de in-game valuta gebruikt door spelers in de populaire game Fortnite om aankopen te doen in de Fortnite winkel. Of je nu nieuwe skins, wapens, emotes of zelfs de nieuwste Battle Pass wilt bemachtigen, het zijn de V-Bucks die dit mogelijk maken. Fortnite-spelers van alle leeftijden zullen het geweldig vinden om hun in-game personage te personaliseren en te upgraden met de nieuwste gear.

Waarom Fortnite V-bucks?

 • Gegarandeerd de beste game ervaring: Met V-Bucks kun je je spelervaring verbeteren door toegang te krijgen tot premium content.
 • Personalisatie: Gebruik V-Bucks om nieuwe outfits, wapens en emotes te kopen om je personage te personaliseren en je unieke stijl in het spel te laten zien.
 • Eenvoudig: V-Bucks zijn eenvoudig te kopen en te gebruiken binnen de game, waardoor ze een onmisbare bron zijn voor alle Fortnite-spelers.
 • Perfect als cadeau: V-Bucks vormen ook een uitstekend cadeau voor vrienden en familie die fervente Fortnite-spelers zijn.

Compatibiliteit

Fortnite V-Bucks zijn compatibel met alle platforms waarop Fortnite kan worden gespeeld. Dit omvat PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en mobiele apparaten. Ongeacht het platform, je V-Bucks worden op je Fortnite-account opgeslagen en zijn beschikbaar voor gebruik op elk platform dat je kiest om Fortnite op te spelen. Dus of je nu de Battle Royale-modus wilt overleven of gewoon wilt genieten van de wereld van Fortnite, V-Bucks zijn de manier om dit te doen.

Hoe kan je Fortnite V-Bucks kopen en hoe gebruik je ze?

Het spel wordt een stuk leuker wanneer je jouw karakter hebt aangepast zodat deze er precies uit ziet zoals jij wilt! De Fortnite V-Bucks die je nodig hebt om deze aanpassingen te kopen kan je eenvoudig kopen bij Herladen.be. Overigens maakt het niet uit op welk platform jij Fortnite speelt, wij bieden V-Bucks aan voor alle platformen op Herladen.be!

Wanneer je Fortnite V-Bucks gaat kopen, kies je voor welk apparaat je de V-Bucks wilt kopen. Herladen.be biedt V-Bucks codes aan voor Playstation 4, Xbox One, Nintendo eShop, iTunes/iOS en Google Play. Je kunt dus V-Bucks kopen voor zowel je favoriete spelcomputer als voor je smartphone! Nadat je het juiste apparaat hebt gekozen moet je ook kiezen hoeveel V-Bucks je wilt kopen en dus hoeveel je wilt uitgeven. Nadat de betaling is voltooid ontvang je de code direct in je mailbox! Je hoeft dus niet lang te wachten totdat je jouw karakter naar smaak kan aanpassen en zo kan je snel weer verder spelen!

 

Wissel Fortnite V-bucks in met je apparaat

 1. Koop de PlayStation cadeaukaart veilig via Herladen.be.
 2. Wissel de code in de PlayStation Store in door je PSN-account te openen → selecteer de PlayStation Store → klik '' Codes inwisselen ''.
 3. Voer de code in die je per e-mail heeft ontvangen. Hierna wordt het bedrag toegevoegd aan je rekeningsaldo.
 4. Open Fortnite op je PlayStation en ga naar het tabblad Store.
 5. Koop het gewenste aantal V-bucks.
 1. Koop de XBOX cadeaubon veilig via Herladen.be.
 2. Druk op de Xbox Guide / Menu-knop op je controller.
 3. Selecteer Start → Winkel tabblad → Gebruik een code (op Xbox One) of Games & Apps → Code inwisselen (op Xbox 360) of ga naar Xbox.com, selecteer Inloggen → selecteer Microsoft Store → Een code inwisselen (op Windows 10 ). Voer de code in die we hebben verzonden en het saldo wordt toegevoegd aan je Microsoft-account.
 4. Open Fortnite op je XBOX en ga naar het tabblad Store.
 5. Koop het gewenste aantal Fortnite V-bucks.
 1. Koop de Nintendo eShop card veilig via Herladen.be.
 2. Wissel de code in je Nintendo-account in: op pc of laptop selecteert je het eShop-pictogram in het startmenu en selecteert je vervolgens '' Tegoed toevoegen ''. Voer de code in die we naar je e-mail hebben gestuurd. Of op Switch opent je de winkel op het apparaat en kiest je het laatste tabblad met de tekst '' Code invoeren ''. Voer de code in die we je hebben gestuurd en het saldo wordt toegevoegd aan je account.
 3. Open Fortnite op je Nintendo-apparaat en ga naar het tabblad Store.
 4. Koop het gewenste aantal Fortnite V-bucks.
 1. Koop de App Store & iTunes gift card veilig via Herladen.be.
 2. Om de code in de App Store in te wisselen, open de app en scrol omlaag naar de onderkant van de voorpagina en druk op de knop "Inwisselen". Voer de code in die we je hebben gestuurd en het saldo wordt automatisch toegevoegd aan je account.
 3. Open Fortnite op je mobiel en ga het tabblad Store.
 4. Koop het gewenste aantal Fortnite Fortnite V-bucks.
 1. Koop de Google Play kaart veilig via Herladen.be.
 2. Om de code in de Google Play Store in te wisselen, open de app, klik op het menu en kies 'inwisselen'. Voer de code in en het bedrag wordt toegevoegd aan je account.
 3. Open Fortnite op je mobiel en ga naar het tabblad Store.
 4. Koop het gewenste aantal Fortnite V-bucks.