Grand Theft Auto 5 - Shark Cards

Al onze GTA5 Shark Cards voor PlayStation of XBOX zijn ook beschikbaar in de app! Download de app en koop je kaart.

In 2013 kwam het nieuwste, grootste, mooiste en bovendien het meest succesvolle deel uit de Grand Theft Auto serie uit voor alle consoles; Grand Theft Auto 5! Geld en alles dat je daarmee kan doen staan centraal in dit deel dat zich afspeelt in de regio’s Los Santos en Blaine County (geïnspireerd op Los Angeles). Werk je weg naar de criminele top in deze avontuurlijke wereld door het uitvoeren van missies of car-jack een auto en ga op een roadtrip door deze fictieve versie van Los Angeles. Ook als je even geen zin hebt in missies is er genoeg te doen in Los Santos, free Roamen is namelijk ook een optie! Speel een potje tennis of golf of verwikkel jezelf in een gang-oorlog. Alles is mogelijk in de wondere wereld van GTA!

Het doel van het spel is je zo snel mogelijk omhoog te werken in het criminele circuit van Los Santos. De bijbehorende opbrengsten kan je dan vervolgens uitgeven aan de snelste auto’s, de beste wapens, de mooiste outfits en zelfs tanks en vliegtuigen! Heb je geen tijd om je op te werken? Ga dan voor een van de GTA 5 Shark Cards en bestel je GTA geld op Herladen.be! In een handomdraai ontvang je je digitale code in je mail die je dan meteen kan gebruiken om je GTA portemonnee op iedere console helemaal te vullen, eenvoudiger kan haast niet! Op Herladen.be bieden we Shark Cards aan voor meerdere bedragen dus let er op dat je de juiste kiest. Heb je onverhoopt toch nog vragen over het bestelproces of de mogelijkheden? Stuur ons dan een mailtje naar het e-mailadres dat is vermeld op de site of contacteer ons telefonisch.

Wat kan je allemaal met de Shark Cards?

Met een Shark Card kan jij GTA-miljonair worden! Hierna kan je dit geld uitgeven aan bijvoorbeeld die snelle auto die je nodig hebt of dat betere wapen dat je nodig hebt om je nieuwe rijkdom te verdedigen! Geld is alles op dit eiland, dus zo’n Shark Card kan iedereen wel gebruiken! Naast de pracht en praal die de Shark Cards je geven zorgen ze er ook voor dat je betere wapens kan kopen die er voor zorgen dat je de missies beter kan voltooien. Maak je vrienden én vijanden jaloers met je rijkdom en macht!

Om het voor alle spelers leuk te houden, houden wij de prijzen van de GTA 5 Shark Cards zo laag mogelijk zodat iedereen ze kan kopen. De codes voor de kaarten zijn heel eenvoudig te bestellen via onze website Herladen.be en je rekent natuurlijk af in een veilige betaalomgeving. Wacht dus niet langer!

De verschillende soorten Shark Cards

Er zijn verschillende soorten Shark Cards die je kan kopen. Om je inzicht te geven in hoeveel GTA dollars je kan kopen, staan hieronder de verschillende soorten Shark cards en de bijbehorende hoeveelheid in-game dollars die je ervoor krijgt:

 • Red Shark

  $100.000
 • Tiger Shark card

  $200.000
 • Bull Shark card

  $500.000
 • Great White Shark card

  $1.250.000
 • Whale Shark card

  $3.500.000
 • Megalodon Shark card

  $8.000.000

Kijk in het spel wat je graag zou willen kopen en bestel de juiste PS4 of Xbox Shark Card, of koop er simpelweg één om je uit de geldproblemen te halen of indruk te maken. Met de verschillende GTA Shark Cards is er voor ieder wat wils dus er is er altijd eentje die bij jou past! Waar wacht je nog op?

GTA 5 Shark Cards kopen

Wil je graag GTA 5 Shark Cards kopen voor Playstation 4 of je Xbox? Logisch met alle voordelen die eraan zitten! Binnen 5 minuten ben je klaar en kan je je GTA dollars gebruiken voor van alles en nog wat.

Het is heel simpel, hieronder staat hoe je het moet doen:

 1. Koop op Herladen.be een PSN of Xbox card
 2. Vul je gegevens goed in en kies je gewenste betaalmethode
 3. Betaal gemakkelijk in onze veilige betaalomgeving
 4. Zodra je betaald hebt ontvang je jouw code in je mailbox
 5. Gebruik je ontvangen PSN of Xbox card om de gewenste Shark Cards te kopen op het GTA platform